Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
sorted
#17726 Re: Zeničani
Dobra je sanja samo stranka joj ne valja. 
-
sorted
#17727 Re: Zeničani
Shabanoti uteko kuci ko uvrijedjena mlada

- Norm
#17728 Re: Zeničani
...khm, khm, OK od danas ko me oslovi 'druze' umjesto GOSPODINE nek' napusti forumkamen spoticanja wrote:"Ko me zovne Sanja,nek sam napusti sjednicu"
Dakle od danas druze Norm zovemo je " predsjedavajuca"
-
slavemaster
#17729 Re: Zeničani
al stvarno jest mi to papanski bilo sanja de ovo de ono....ko na pijaci...
al isto tako mi smijenso kad ona npr proziva gospodina spahiju umjesto gospodina kozlica
- kamen spoticanja
#17730 Re: Zeničani
Druze norm merhabaNorm wrote:...khm, khm, OK od danas ko me oslovi 'druze' umjesto GOSPODINE nek' napusti forumkamen spoticanja wrote:"Ko me zovne Sanja,nek sam napusti sjednicu"
Dakle od danas druze Norm zovemo je " predsjedavajuca"...
- kamen spoticanja
#17731 Re: Zeničani
Uuuuuuu ishut'o ih fudo nogama u glavu
- N.N.
#17732 Re: Zeničani
Kakvi su glupani ovi iz Snage centra 
- kamen spoticanja
#17733 Re: Zeničani
Ode Sanja
jos je Selver naruzi
jos je Selver naruzi
- avenija
#17734 Re: Zeničani
Jel mene neko zajebaje ili nisam dobro cuo , da kladionice nisu uplatile marku takse za 2015 i 2016 godinu ?
Citao sam i ovdje na ovoj temi da mozda Fudo prodaje ublehe ovo za kladionice i ja sam licno posumnjao , nadam se da je svima sada jasno da s mo bili u krivu i da covjek i da je neustavna odluka ne bi marke ostetio budzet vec donio 20 miliona jer odluka vrhovnog suda se ne moze provodit retroaktivno tj grad nije duzan vratiti novac.
Pokazao je da je veliki maher sa ovim potezom a snaga centra kojoj sam dao svoj glas me iznenadila nevjerovatno..
Najbolje za nas grad iako sam i veci protivnik SDA od Jimmya
da se pomire Fudo i SDA i da vladaju ovim gradom a da Fudo kormilari jer stvarno nemamo losu opoziciju nego uopste ne postoji i totalne su dilajle.
Citao sam i ovdje na ovoj temi da mozda Fudo prodaje ublehe ovo za kladionice i ja sam licno posumnjao , nadam se da je svima sada jasno da s mo bili u krivu i da covjek i da je neustavna odluka ne bi marke ostetio budzet vec donio 20 miliona jer odluka vrhovnog suda se ne moze provodit retroaktivno tj grad nije duzan vratiti novac.
Pokazao je da je veliki maher sa ovim potezom a snaga centra kojoj sam dao svoj glas me iznenadila nevjerovatno..
Najbolje za nas grad iako sam i veci protivnik SDA od Jimmya
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#17735 Re: Zeničani
Raja sta se desava na vijecu? Moze li neko ukratko?
- Casual's
#17736 Re: Zeničani
Zar još traje ? 
-
sorted
#17737 Re: Zeničani
Samo veci glupani od njih nisu sumnjali u to, a najveci su im dali glas.N.N. wrote:Kakvi su glupani ovi iz Snage centra
- kamen spoticanja
#17738 Re: Zeničani
Potukli se fudo i sc
(opet oko kladionica)
Shabani napustio sjednicu...fudo donio neke odluke koje kazu cak i ako je neustavno da se ne vracaju pare
sjednicu napustili i kelestura i isakov mali
sanjin optuzio fudu da je dzenanova mater zbog njega dobila infarkt
nacrt budzeta prosao...
sanja pokusala prekinuti sjednicu zbog nisam skonto cega
selver nakon 5 minuta vratio vijecnike uz obrazlozenje da se po statutu sjednica tako ne moze prekinuti
sanja onda napustila sjednicu
zeleni uglavnom podrzavali fudu
onda fudo napao galeta pa ga zeleni branili
draco reko fudi da pazi na gramatiku
toliko se sjecam
sad tacka o proszornom uredjenju
Shabani napustio sjednicu...fudo donio neke odluke koje kazu cak i ako je neustavno da se ne vracaju pare
sjednicu napustili i kelestura i isakov mali
sanjin optuzio fudu da je dzenanova mater zbog njega dobila infarkt
nacrt budzeta prosao...
sanja pokusala prekinuti sjednicu zbog nisam skonto cega
selver nakon 5 minuta vratio vijecnike uz obrazlozenje da se po statutu sjednica tako ne moze prekinuti
sanja onda napustila sjednicu
zeleni uglavnom podrzavali fudu
onda fudo napao galeta pa ga zeleni branili
draco reko fudi da pazi na gramatiku
toliko se sjecam
sad tacka o proszornom uredjenju
- avenija
#17739 Re: Zeničani
Ma pobjegli ovi iz A-SDA I Snage centra sto su podnijeli hitan zahtjev o ustavnosti odluke preko Galijasevica,nakon sto su pricali da su zabrinuti da ce Grad morati vratiti pare kladionicama ukoliko odluka bude neustavna, Fudo donio dokumente od Vrhovnog Suda ukoliko odluka i ne bude ustavna ovih 15 miliona sto bi naplatili nisu duzni vratiti. Ovi bez teksta, pita ih Fudo sta je ljudi motiv kada svi znamo kad onaj iz Snage Centra kroz salu govori novac._BataZiv_0809 wrote:Raja sta se desava na vijecu? Moze li neko ukratko?
Najbitnije je da kladionice nisu ni marke uplatile taksi ni za 2015 , 2016 ni 2017 dok inspektori zatvaraju odmah trgovacke radnje i slicno ukoliko ne plate taksu gradu .
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#17740 Re: Zeničani
Joj Fudo je ajatolah politikeavenija wrote:Ma pobjegli ovi iz A-SDA I Snage centra sto su podnijeli hitan zahtjev o ustavnosti odluke preko Galijasevica,nakon sto su pricali da su zabrinuti da ce Grad morati vratiti pare kladionicama ukoliko odluka bude neustavna, Fudo donio dokumente od Vrhovnog Suda ukoliko odluka i ne bude ustavna ovih 15 miliona sto bi naplatili nisu duzni vratiti. Ovi bez teksta, pita ih Fudo sta je ljudi motiv kada svi znamo kad onaj iz Snage Centra kroz salu govori novac._BataZiv_0809 wrote:Raja sta se desava na vijecu? Moze li neko ukratko?![]()
Najbitnije je da kladionice nisu ni marke uplatile taksi ni za 2015 , 2016 ni 2017 dok inspektori zatvaraju odmah trgovacke radnje i slicno ukoliko ne plate taksu gradu .
-
sorted
#17741 Re: Zeničani
Ma isprsko dofu ramine i vracine pudlice po faci...razbjezali se ko misevi. Halal mu vjera za ovo danas._BataZiv_0809 wrote:Raja sta se desava na vijecu? Moze li neko ukratko?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#17742 Re: Zeničani
Valjda bude snimaksorted wrote:
Ma isprsko dofu ramine i vracine pudlice po faci...razbjezali se ko misevi. Halal mu vjera za ovo danas.
Fudo jeste prefarban u milion boja i svasta mu se moze prigovoriti. Ali da ima celicna muda, vala ima.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#17743 Re: Zeničani
SDA su cijeloj priči največi "pizduni"
.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#17744 Re: Zeničani
Sta je rec? Uhinjili se i cekaju priliku?Bobi wrote:SDA su cijeloj priči največi "pizduni".
- Not My Idea
#17745 Re: Zeničani
Bruka je na sta lici ova sjednica, pogledaj ti ovih faca, jebeni vjecnici. Svi redom kuckaju mobitele, dosaptavaju se, zijevaju, spavaju, smiju se. I kad dodju do rijeci, obrukaju se.
Fudi svaka cast, mada ne znam sto mu je trebala ova Almira. Gledaj samo kako sjedi. Odnosno, lezi.
Karikature iz snage centra nemaju obraza ni stida. Ne znaju gdje su suplji a oni se kao brinu za pare grada.
O raminim debilima stvarno nema potrebe nista pisat. Halo, isak ramo.
Ovdje jedino vrijede pomena i imaju znanje i sposobnosti su fudo i selver. Svaki na svoj nacin i svaki sa svojim orasima u dzepu.
Fudi svaka cast, mada ne znam sto mu je trebala ova Almira. Gledaj samo kako sjedi. Odnosno, lezi.
Karikature iz snage centra nemaju obraza ni stida. Ne znaju gdje su suplji a oni se kao brinu za pare grada.
O raminim debilima stvarno nema potrebe nista pisat. Halo, isak ramo.
Ovdje jedino vrijede pomena i imaju znanje i sposobnosti su fudo i selver. Svaki na svoj nacin i svaki sa svojim orasima u dzepu.
-
Bobi
- Forum administrator
#17746 Re: Zeničani
Pa jel podjelio(nije produzio) ugovore gomili u opcinskoj administraciji pa ih onda vratio...što li_BataZiv_0809 wrote:Sta je rec? Uhinjili se i cekaju priliku?Bobi wrote:SDA su cijeloj priči največi "pizduni".
-
Bobi
- Forum administrator
#17747 Re: Zeničani
Lično moje mišljenje, očekujem debeli minus u budžetu negdje početkom septembra
...samo da ne počenemo plačati taksu na ovaj prljavi zrak sto udisemo
.
- kamen spoticanja
- N.N.
#17749 Re: Zeničani
Ma tek kada je vijecnik Zlatan Hadzic sve objasnio i pojasnio, onda su svi skapirali o cemu se radi...
Fazon je da smo i NEUSTAVNO naplacivali od kladionica naredne 3-4 godine koliko bi otprilike trajalo dok sud ne odluci, ne bi nista morali vratiti nego bi samo ta odluka od tog dana bila neustavna i ne bi vise mogao da im naplacujes te takse, npr. Fudo je to podkrijepio presudama od svih nabrojanih sudova, za Kakanj, Zepce i td td.
Nego je ovaj hamelj to ubrzao i uputio u ubrzanu proceduru i sada neka za mjesec-dva sud to proglasi NEUSTAVNOM, nista nisi naplatio i dobio. A ovako bi milione zgrnuo i neka se puse.
p.s. Saban Sabani je te presude koje je dobio da pogleda pocijepao
Pazi molim te te huje u lika
I ovoj gomili konja od Snage centra je bolje da suti kao one dvije tuke u zadnjem redu, nego sto spasavaju firme i matere od infarkte koje su to dobile gledajuci ovo
I jos jedno, kako to da od 2015. kladionice NISTA nisu uplatile ? Ja ne kontam
Pa ja bih sutra sve i jednu zatvorio, sve i jednu. Jel za to zaduzena inspekcija od onog Spahica 
Fazon je da smo i NEUSTAVNO naplacivali od kladionica naredne 3-4 godine koliko bi otprilike trajalo dok sud ne odluci, ne bi nista morali vratiti nego bi samo ta odluka od tog dana bila neustavna i ne bi vise mogao da im naplacujes te takse, npr. Fudo je to podkrijepio presudama od svih nabrojanih sudova, za Kakanj, Zepce i td td.
Nego je ovaj hamelj to ubrzao i uputio u ubrzanu proceduru i sada neka za mjesec-dva sud to proglasi NEUSTAVNOM, nista nisi naplatio i dobio. A ovako bi milione zgrnuo i neka se puse.
p.s. Saban Sabani je te presude koje je dobio da pogleda pocijepao
I ovoj gomili konja od Snage centra je bolje da suti kao one dvije tuke u zadnjem redu, nego sto spasavaju firme i matere od infarkte koje su to dobile gledajuci ovo
I jos jedno, kako to da od 2015. kladionice NISTA nisu uplatile ? Ja ne kontam
- kamen spoticanja
#17750 Re: Zeničani
Ni meni nije nista bilo jasno dok onaj pravnik nije procitao zakljucak neke od presuda
i fakat ispadne da ce nas vrac i ramo povalit
doduse ako bi bilo nacina da se naplati
ali ako nakon ovoga grad ne pozatvara sve kamenjarske objekte sve nas treba hebat
i fakat ispadne da ce nas vrac i ramo povalit
doduse ako bi bilo nacina da se naplati
ali ako nakon ovoga grad ne pozatvara sve kamenjarske objekte sve nas treba hebat