http://www.androidauthority.com/microso ... id-611373/
Android FTW!
Moderator: Benq
jesil ti probao google nowQler wrote:Vidjet ces kako je Cortana dobra, fakat. Windows 10 dolazi i sa mobile companion bas za sinhronizaciju u upravljanje telefonima, svih OS-ova...
Blago nama, svemu se radujemo.... haj sad idi kupaj ribice....mufa1 wrote:Pretpostavljam to ona sve na tečnom Bosanskom radi... Meni, a vjerujem i ostalima te gluposti su bile interesantne samo prvih 5 dana pojavom sirija i google now, al dobro, posto wp kasni jedno 4-5 godina u prosjeku, vjerujem da ti je pravo interesantno pričat s kortanom...
hakazvaka wrote: Nego, na temu, jeste vidjeli Android Auto @ Hyundai? Review-i su odlicnihttp://www.theverge.com/2015/5/26/86596 ... dai-sonata
Ovako na prvu izgleda puno bolje od Apple-ovog CarPlaya, mada ne sumnjam da ce bit bugovit ko i svi ostali Androidi![]()
mufa1 wrote:hakazvaka wrote: Nego, na temu, jeste vidjeli Android Auto @ Hyundai? Review-i su odlicnihttp://www.theverge.com/2015/5/26/86596 ... dai-sonata
Ovako na prvu izgleda puno bolje od Apple-ovog CarPlaya, mada ne sumnjam da ce bit bugovit ko i svi ostali Androidi![]()
Nema veze sto ce Android bit bugovit, bar ćeš se moći spojiti preko Bluetooth sa svim telefonima..

Kuvet wrote:Raja... U pitanju je model HTC one M8. Uzeo sam staru microSD(izvadjenu iz prethodnog telefona) karticu i stavio je u mobitel. Ono sto se desilo me zapanjilo. Ne znam da li je do kartice ili ne, ali baterija se strasno brzo trosi. Cak prije spavanja je bila 100%, a kada sam se ujutru probudio na 87%. Na faxu se nevjerovatno brzo istrosila do 60% za 3 sata. Nenormalno! Napominjem da je sve bilo ugaseno u pozadini... Da li fakat utice microSD kartica?
Kuvet wrote:Kuvet wrote:Raja... U pitanju je model HTC one M8. Uzeo sam staru microSD(izvadjenu iz prethodnog telefona) karticu i stavio je u mobitel. Ono sto se desilo me zapanjilo. Ne znam da li je do kartice ili ne, ali baterija se strasno brzo trosi. Cak prije spavanja je bila 100%, a kada sam se ujutru probudio na 87%. Na faxu se nevjerovatno brzo istrosila do 60% za 3 sata. Nenormalno! Napominjem da je sve bilo ugaseno u pozadini... Da li fakat utice microSD kartica?
anyone?
friskyoreo wrote:http://www.klix.ba/scitech/tehnologija/ ... /150527037
A ja jos ni L nemam.![]()
Elem, meni jedna stvar nije jasna. Svaki put najavljuju kao smanjenje potrosnje baterije, i manje koristenje ram-a. A stekao sam dojam da bude upravo obrnuto, sa svakom novom verzijom telefoni se vise opterete. Citam po xda, ,mnogo korisnika se zali kao bolje im je radio na JB nego na KK i bolje na KK nego na LP.
Piši viberu, do njih je.Velkoski wrote:Nek' poprave ovo sranje sa camera daemonom, jebem ih u stau.
A ukin'o bi' Viber najradije, al' to mi je omiljeno sredstvo komunikacije.agent_zero wrote:Piši viberu, do njih je.Velkoski wrote:Nek' poprave ovo sranje sa camera daemonom, jebem ih u stau.
Koliko sam ja skontao po ovome sto ljudi pisu, iako ne posjedujem taj telefon, najbolje ti je uraditi clean install. Znaci da obrises sve i onda ispocetka. Tako kad se odradi update, navodno nema tih nekih problema s baterijom itd, ovisno o modelu. E sad, ne mogu ti garantovat, nit' imam taj telefon, nit' sam radio taj update...Kataklinger wrote:Vec dugo mi je na pendingu update sa KitKat 4.4.2 na Lollipop. Mobitel je S4 I9505. Neki se zale na probleme nakon udate-a. Da li da ipak ostanem na 4.4.2 dok ne izadje nesto stabilnije ili?
Jedno rješenje je da instaliraš stariju verziju vibera. Ako koristiš samsung, imaš je preko galaxy apps.Velkoski wrote:A ukin'o bi' Viber najradije, al' to mi je omiljeno sredstvo komunikacije.agent_zero wrote:Piši viberu, do njih je.Velkoski wrote:Nek' poprave ovo sranje sa camera daemonom, jebem ih u stau.
Ne pojavljuje se često doduše, al' svejedno je peglativno...

A šta je to?? Ako je to nešto u vezi kamere, jucer sam slikao podosta i neke slike slao preko WTSAPP-aagent_zero wrote:Vjerovatno je i tebi camera daemon popapao taj ostatak baterije preko noći. I meni se to dešavalo na nexusu 5.