Avaz je jučer pisao da je budžet usvojen - jednoglasno.VjecitiStudent wrote:Peđa, kako ste glasali prilikom donošenja budžeta u Gradu?
Sve jasno
Avaz je jučer pisao da je budžet usvojen - jednoglasno.VjecitiStudent wrote:Peđa, kako ste glasali prilikom donošenja budžeta u Gradu?
Ovi režimski komentari me prosto bacaju u bezrezervnu podršku NS-u. DakleN, zašto nam to nikad ne dojde vrli ministar kulture na forum da ga pitamo bar o muzeju, koncertima, izložbama. Odgovor, zato što je nepismensemirizsvemira wrote:Vjerovatno ce ova tema trajati do izbora . Poslije izbora , stranka penzionera zauzima poziciju
Kate, ne popušĆaj, ovima iz NS-a mLogo znači tvoja podrška.KatarinaKosaca wrote:Ovi režimski komentari me prosto bacaju u bezrezervnu podršku NS-u.semirizsvemira wrote:Vjerovatno ce ova tema trajati do izbora . Poslije izbora , stranka penzionera zauzima poziciju
Pedja?tvsabina wrote:Avaz je jučer pisao da je budžet usvojen - jednoglasno.VjecitiStudent wrote:Peđa, kako ste glasali prilikom donošenja budžeta u Gradu?
Sve jasno
Informacija je 100% tačna, nalazi se na stranici gradske uprave.Pedja Kojovic wrote:kluz franjo
NIsam se bavio budzetom Grada Sarajeva tako da se ne mogu upustati u diskusiju o tome.
Meni je vrlo problematicno ukoliko je tacna infomacija o povecanju davanje za politicke stranke o kojem ste pisali.
Nadam se da ce se Albin ukljuciti i objasniti.
...
p.k.
Ako je seljak Bicakcic ,Amor Masovic , Ejup Ganic, Trnka , Halid Genjac i jos neki sta su onda ovi iz NS-aKatarinaKosaca wrote:Ovi režimski komentari me prosto bacaju u bezrezervnu podršku NS-u. DakleN, zašto nam to nikad ne dojde vrli ministar kulture na forum da ga pitamo bar o muzeju, koncertima, izložbama. Odgovor, zato što je nepismensemirizsvemira wrote:Vjerovatno ce ova tema trajati do izbora . Poslije izbora , stranka penzionera zauzima poziciju
Zašto nam to ne dođe Lidija Korać da je upitamo nešto o famoznih 17% odnosno najvećoj izbornoj podbjedi nakon 1945![]()
? Nije nepismena kao Kaplan, dapače, ali je pretežu džepovi od oraha, muža, sestre..
Zašto nam to ne dođe novoformirana DF, da išta kaže? Odgovor: Zato što nema stava ni o čemu
Zašto ne dođe nitko iz SDA nikada nigdje da odgovori ikome išta? Zato što je to skupina nadobudnih nekompetentnih seljačića.
NIsam član, pa ne moraš govoriti "vi", i inače NS ima tu (ne) zahvalnu igru slučaja, sreće da nema i neće nikada imati glasače dogmate, nego one kojima najviše treba dokazivati i pokazivati i one koji nikad neće zajapurena pogleda (kao ti na primjer o SDA) valjati glupsostisemirizsvemira wrote:Ako je seljak Bicakcic ,Amor Masovic , Ejup Ganic, Trnka , Halid Genjac i jos neki sta su onda ovi iz NS-aJa vi ono imate Muhameda Gracica . Mogu samo pogadjati sto je promjenio prezime ili mu je to mozda umjetnicko ime
Bez obzira vase sanse su manje nego d Zeljo osvoji Kup Sampiona dogodine
Možda ćemo ti i povjerovati da nisi stigla izvaditi člansku knjižicu, al je očigledno da za NS pored tebe niko ni približno ne agituje tako srčano i predano. Peđa i Libero su u tom pogledu male mace.KatarinaKosaca wrote:NIsam član, pa ne moraš govoriti "vi"
Nisam se ni nadao nekom konkretnijem odgovoru od vas "gradjana" . Sva vam se politika svodi na sta radi SDA i SBiH . Bas ste jadni i mali . Niko se nije i udostojio odgovoriti . Nema sta , ko pravi seljacici ali mali oni ko misevi . Da vidimo sta ste to vi radili , pusticemo SDA i ostale , ja ionako ne glasam za njih . Kad ste javno kritikovali Dodika i Covica ali je interesantno da clanovi NS i javno i ovdje skoro nikad ne kritikuju Covica niti Dodika . A i oni imaju oraha u dzepu , jelde . Eto da se ocituje neko iz stranke po ovom pitanju . Sta ste javno rekli o nani Fati , jel joj iko iz vase stranke dao ikakvu podrsku . Kad ste otisli i obisli izbjeglice u rs-u . UH ja zaboravio da vas tamo nema . Ali ima i SDA i SBIH. Bas cudno da vas tamo nema . Vjerovatno mislite da je tamo sve u redu a da u Federaciji nista ne valja.Tamo posebno Bosnjaci uzivaju u blagodatima slobode i pravde dok su Srbi i Hrvati u Sarajevu straaasno ugrozeni tako da nema ni jednog Srbina ili Hrvata u sarajevu koji radiKatarinaKosaca wrote:Na tvom mjestu bih se poklopila ušima bar što se nane Fate tiče, jer je SDA nani FAti nudio lovu kao posrednik.. tako da ili se malo bolje informiraj ili se ne provaljuj.
Ineče, čujem da je filijala u Grudama kao i ona u Trebinju jaka kao beton, tako da preporučujem NS-u da se nipošto ne ugledaju na nju.![]()
The BEN10 wrote:Kate, ne popušĆaj, ovima iz NS-a mLogo znači tvoja podrška.KatarinaKosaca wrote:Ovi režimski komentari me prosto bacaju u bezrezervnu podršku NS-u.semirizsvemira wrote:Vjerovatno ce ova tema trajati do izbora . Poslije izbora , stranka penzionera zauzima poziciju