ja sam pomislila na troje-trio moderatori , bez izbacivanjariverflow wrote:Ja sam pomislila.Bloo wrote: Interesantna cinjenica je da niko nije pomislio da se ovim prijedlogom zamijeni arzuhal ...
vjernicima smeta ateista moderator
ja sam pomislila na troje-trio moderatori , bez izbacivanjariverflow wrote:Ja sam pomislila.Bloo wrote: Interesantna cinjenica je da niko nije pomislio da se ovim prijedlogom zamijeni arzuhal ...
Pa dva vjernika i jedan ateista, ide li to tako?Connaisseur Karlin wrote:ja sam pomislila na troje-trio moderatori , bez izbacivanjariverflow wrote:Ja sam pomislila.Bloo wrote: Interesantna cinjenica je da niko nije pomislio da se ovim prijedlogom zamijeni arzuhal ...
vjernicima smeta ateista moderatorevo vatrogasac se malkice zezno , pa se sad izvlaci
![]()
ne vidim problem, dok god imamo predstavnike obje strane i da su dobri forumashiriverflow wrote:Pa dva vjernika i jedan ateista, ide li to tako?Connaisseur Karlin wrote:ja sam pomislila na troje-trio moderatori , bez izbacivanjariverflow wrote: Ja sam pomislila.
vjernicima smeta ateista moderatorevo vatrogasac se malkice zezno , pa se sad izvlaci
![]()
Ma zezam se ja, u suštini, bilo bi isto, dvoje ili troje. Nek´se pleše.Connaisseur Karlin wrote: ne vidim problem, dok god imamo predstavnike obje strane i da su dobri forumashi![]()
meni su sve spomenute osobe jako drage , Bloo arzonja i hadizinica
ne bi bilo isto, ne dam Blooriverflow wrote:Ma zezam se ja, u suštini, bilo bi isto, dvoje ili troje. Nek´se pleše.Connaisseur Karlin wrote: ne vidim problem, dok god imamo predstavnike obje strane i da su dobri forumashi![]()
meni su sve spomenute osobe jako drage , Bloo arzonja i hadizinica
skafiskafsnjak wrote:Iftarite ljudi... Hahahahh okanite se foruma
Sve tece po planu. No voriz.arzuhal wrote:Hadzinice, ko god ti se bude javio na pp da te nagovori da se prihvatiš mjesta moderatora ukoliko će to za posljedicu imati moj odlazak ili smjenu, postupi kako smo se dogovorili i zabilježi imena
I ostavi malo onog kolača, ako ti ne bude šta...hadzinicasa wrote:Sve tece po planu. No voriz.arzuhal wrote:Hadzinice, ko god ti se bude javio na pp da te nagovori da se prihvatiš mjesta moderatora ukoliko će to za posljedicu imati moj odlazak ili smjenu, postupi kako smo se dogovorili i zabilježi imena
Nije Bloo jedini administrator ili moderator, a ateista na Klixu. Da mi smetaju ne bih toliko dugo ostao ovdje. Sa @NIN-om sam na nekim temama 'svađao', a na nekim se slagali. Čak smo dogovarali i zajedničku kafu preko pp koju eto ne popismo, a volio sam.Connaisseur Karlin wrote: vjernicima smeta ateista moderatorevo vatrogasac se malkice zezno , pa se sad izvlaci
![]()
Ovo je trik pitanje: ja reknem "pa može, super" a ti onda ospeš Staljinovim orguljama po meni, pusti ti to...Connaisseur Karlin wrote: eh to je diskiminacija spolova, sto fali tebi sa dvije zene![]()
kad moze musko imati 4 zene u braku, necete ti nista biti sa dvije zene moeratorke
imas moj blagoslovarzuhal wrote:Ovo je trik pitanje: ja reknem "pa može, super" a ti onda ospeš Staljinovim orguljama po meni, pusti ti to...Connaisseur Karlin wrote: eh to je diskiminacija spolova, sto fali tebi sa dvije zene![]()
kad moze musko imati 4 zene u braku, necete ti nista biti sa dvije zene moeratorke

Nikad nisam legla bez :arzuhal wrote:![]()
Šta veli, daj da lijepo i oprezno sročim jednu i završim više priču o zadnjoj ili posljednjoj džumi![]()
Podsjeti me na svijest koju su nene usađivale djeci bosanskom dovom za san pripremajući ih za počinak, a i čitav život:
Ja legoh, ja Allah
ako ustah - inša-Allah,
ako ne ustah:
ešhedu en la ilahe illellah
ve ešhedu enne Muhammeden
resulullah!
Pa kome je ovo posljednja džuma u ovom mjesecu ramazanu, da prvu sljedeću džumu u narednom ramazanu dočeka još bolji kod Allaha i u boljem stanju od ovog u kojem ispraća ovu današnju,
a kome je zadnja - da mu se Allah smiluje, olakša, učvrsti ga postojanom riječju i ahiret učini doista Boljim svijetom od ovog.
svaki dan je dar od Gospodara. Sansa za cinjenje novih djela. Mjesta za tugu ne smije biti, jer to sejtan voli - da vidi vjernika tuznog.Sodom1 wrote:Mene tuga vec hvata , ode Ramazan , do godine ko ziv ko mrtav.![]()
Ja ne shvatam kako se neko moze veseliti za ramazanski Bajram
AMINSidius wrote:svaki dan je dar od Gospodara. Sansa za cinjenje novih djela. Mjesta za tugu ne smije biti, jer to sejtan voli - da vidi vjernika tuznog.Sodom1 wrote:Mene tuga vec hvata , ode Ramazan , do godine ko ziv ko mrtav.![]()
Ako ne radi sebe, ucini to radi drugih. Siri pozitivu i dobrotu, jer i osmijeh je dobro djelo.
Ne razmisljaj o bajramu, razmisljaj kako ces iskoristiti ostatak Ramazana. Evo, ako si u mogucnosti, otidji sada na sabah namaz![]()
molim Gospodara da te ucini sretnim svaki dan
ne zaboravi da nam slijedi mjesec Ševval, u kojem je lijepo postiti 6 dana.

I ono vječito pitanje koje kao čekić udara: što nisam više, čestitije, iskrenije, bolje...?Sodom1 wrote:Mene tuga vec hvata , ode Ramazan , do godine ko ziv ko mrtav.![]()
Nema konekcijeExNihilo wrote:Javlja li se ko iz itikafa na temu