ferratilis wrote:Ako ste mislili da je ova epizoda losa, sestu epizodu su i napisali i rezirali Benioff i Weiss

Moderator: _BataZiv_0809
ferratilis wrote:Ako ste mislili da je ova epizoda losa, sestu epizodu su i napisali i rezirali Benioff i Weiss

Uz ovakav rasplet kakav su izveli ni 100 epizoda ne bi diglo kvalitetu.Optimus09 wrote:Ovo je trebalo ici na 12 epizoda da bi bilo kvalitetno.Prebrzo
u kojem univerzumu bi oni ikada mogli sami napisati onakvu seriju i steci onoliku popularnost?dzipalo wrote:
Realno vise su oni njemu valjali u zivotu nego on njima. Nije imao ni 2% popularnosti koju sad ima a i oni se oparili zahvaljujuci njegovim knjigama. Win - Win.
Da Martin treba da digne spomenik dvojici pedera zbog popularnosti koju je dobio... da nije bilo serije malo ko bi procitao knjige pogotovo fantazijske.Srecu je imao sto su ova dvojica prepoznala briljantnost njegovog pisanja i opisa njegovog svijeta maste... ja sam poceo tek poslije pola godine od prikazivanja prve sezone i u dva dana progutao deset epizoda...dzipalo wrote:
Realno vise su oni njemu valjali u zivotu nego on njima. Nije imao ni 2% popularnosti koju sad ima a i oni se oparili zahvaljujuci njegovim knjigama. Win - Win.
Upravo to.pici wrote:Cersei i Euron su odigrali svoju kartu, isprovocirali su je da krene da spaljuje KL i time okrene narod protiv sebe a sa samostrjelima da dokrajce Drogona, donekle je Dany i u pravu lijepo joj je Olena rekla da je narod ovca i prevrtljiv i da pricu o spasavanju od NK ce brzo zaboraviti, vidimo pijanku poslije spaljivanja heroja bitke i onda opijanja, sex, zderanje, urote, jebiga... Hound dobro rece mrtvi mrtvima idi karaj Aryu jer si ziv.

Ajde?jasko_ba wrote:Ne znam... Recimo, 99 posto mog drustva i poznanika sto prate, izuzetno su zadovoljni sa ove posljednje dvije epizode. E sad, sto imamo likove kao ova vec pomenuta Monika Ponjavic i slicni, koji funkcionisu po principu "dok ide po mojim teorijama i predviđanjima - serija je odlicna, ako se uradi nesto van toga, idu kolumne, recenzije po youtube i opce histerisanje na fejsbuku". Serija je postala ekstremno popularna i svi imaju (pre)ogromna ocekivanja, ali treba biti malo realan.MarlboroGold wrote:Nije problem u tome što ljudi nisu zadovoljni. Mnogi nisu bili zadovoljni ni sa scenom kad su Neda ubili, a kamo li sa Red Wedding. Međutim shvatili su koliko je to imalo smisla i na koji način je odrađeno zbog cjelokupne priče. Ovo sad što se dešava je i više nego smiješno. Neke stvari nemaju baš nikakvog smisla. To već nije samo nezadovoljstvo, već i razočarenje i bijes fanova pogotovo onih koji su knjige pročitali.jasko_ba wrote:Ma jebo teorije i leakove, nek ih pustaju da se narod zabavlja. Da se svakom trebaju zelje ispuniti, onda bi ova serija imala 79 sezona i opet neko ne bi bio zadovoljan. Ovako jos dvije epizode, bolje ne moze.
Samo da se završi...
I odavde i sa fudbalaomar little wrote:u kojem univerzumu bi oni ikada mogli sami napisati onakvu seriju i steci onoliku popularnost?dzipalo wrote:
win win sigurno jeste, ali da im je on rekao ne dam prava kurcu bi mogli svirati.
edit: stani, ba, jel ja tvoj nik znam odavde ili sa fudbala?
Ja sam citao prvu knjigu par godina prije nego sto je serija pocela sa snimanjem. Kad sam pregledao prvu epizodu vidim sve mi poznato i nakon toga nastavim ostale knjige citati. Ne bi ih vjerovatno nikad procitao da nije serije.pici wrote:Da Martin treba da digne spomenik dvojici pedera zbog popularnosti koju je dobio... da nije bilo serije malo ko bi procitao knjige pogotovo fantazijske.Srecu je imao sto su ova dvojica prepoznala briljantnost njegovog pisanja i opisa njegovog svijeta maste... ja sam poceo tek poslije pola godine od prikazivanja prve sezone i u dva dana progutao deset epizoda...dzipalo wrote:
ma joooojj nema sta ne pisu... evo opet vaskresavaju NKdrogon2 wrote:Na redditu cak pricaju da ce se pojavit cetvrti zmaj koji je navodno duplo veci od Drogona,a kao dokaz navode to da ga ima na intru pored ostala 3 zmaja pa eto neka neko pogleda
A ne znam.Pregledah i ja intro.Ima u jednom momentu komet,3 manja zmaja i jedan ogroman zmaj.Sad sta to znaci i da li nesto znaci pojma nemam.Ako nekog interesuje neka pogleda,pred kraj intra je.pici wrote:ma joooojj nema sta ne pisu... evo opet vaskresavaju NKdrogon2 wrote:Na redditu cak pricaju da ce se pojavit cetvrti zmaj koji je navodno duplo veci od Drogona,a kao dokaz navode to da ga ima na intru pored ostala 3 zmaja pa eto neka neko pogleda
Kometa kada su se izlegli zmajevi. Veliki je Deneris.drogon2 wrote:
discuss
Zadnje dvije sezone su putovanja u aranzmanu Montgomery Scotta i Miles O'Briena, tako da je sve moguceOptimus09 wrote:Da li bi mogao Dario Naharis pojacati redove,posto su putuje jako brzo u ovoj sezoni![]()
AleksoMKD wrote:Kometa kada su se izlegli zmajevi. Veliki je Deneris.drogon2 wrote:
discuss