Eh sad jos samo da muler stigne lewu na listi strijelaca
I dosta.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Meni kralju,ne pada na um taj scenaraj.Bosanski_kralj wrote:Strah me da će opet rasturati do aprila i onda slijedi pad i gubitak forme.
Nadam se da si u pravu.klopan wrote:Meni kralju,ne pada na um taj scenaraj.Bosanski_kralj wrote:Strah me da će opet rasturati do aprila i onda slijedi pad i gubitak forme.
Ovo je ekipa koja u ovom momentu ima haman pa sve
Povredjene igrace kao i u aprilu kad je pocelo grohnuce.
Bez robena,i ribberya,badstubera,benatie.
Sad vec smo i naucili igrati bez njih.
Sva 4 dovedenih:costa,coman,vidal,kimich su extra pojacanja,pitanje je samo kad ce vidal uci u formu,i izbaciti mrtvog alonsa iz tima,jos kad se vrati robben
I bilal,ne mogu da zamislim.Ovo ni pep ne moze da usere.
Pa ima to vec, zove se liga sampiona.Bosanski_kralj wrote:Ovo postaje dosadno.
Treba formirati neku evropsku ligu u kojima će igrati timovi poput Bayerna, Reala, Barce, PSG...da bude zanimljivije.
To je kup takmičenje. Liga bi bila bolja.Fudo387 wrote:Pa ima to vec, zove se liga sampiona.Bosanski_kralj wrote:Ovo postaje dosadno.
Treba formirati neku evropsku ligu u kojima će igrati timovi poput Bayerna, Reala, Barce, PSG...da bude zanimljivije.
Selam i hvalospjevka ovom lucidnom prognozeruMOSALJOZE wrote:Ne da cemo ih poraziti,vec poniziti.Sve ispod 3 razlike razocarenje.
Ps:kladionicari moja prognoza kada je igra zutalja u pitanju je u zadnje vrijme uspjesna
evo kako kazu strucnjaci:jasko_ba wrote:Cisti crveni ste trebali dobiti u 4-oj minuti, te "sitnice" i odluce utakmicu
Smijem li se usuditi da postavim pitanje lingvisticke prirodevnm wrote:evo kako kazu strucnjaci:jasko_ba wrote:Cisti crveni ste trebali dobiti u 4-oj minuti, te "sitnice" i odluce utakmicu
"Alaba sah nach einem Foul am durchgebrochenen Aubameyang die Gelbe Karte - die richtige Entscheidung von Referee Marco Fritz, da keine klare Torchance vorlag (4.)."
smijes. kazu ispravna odluka, jer nije postojala cista prilika za pogodak._BataZiv_0809 wrote:Smijem li se usuditi da postavim pitanje lingvisticke prirode
Bavarci su u 4. minuti imali sreće da David Alaba od sudije Fritza nije dobio crveni karton. Austrijanac je kao zadnji igrač vukao Aubameyanga, ali je za to dobio samo žuti karton.Die Bayern hatten in der 4. Minute Glück, dass David Alaba von Schiedsrichter Marco Fritz (Korb) nicht die Rote Karte sah. Der Österreicher hielt Aubameyang als letzter Mann fest, sah dafür aber nur Gelb.
Na derbiju između BM i BVB je David Alaba u ranoj fazi utakmice nakon faula nad Aubameyangom dobio žuti karton, a ne bi se smio žaliti ni da je sudija Fritz pokazao crveni.Beim Spitzenspiel zwischen Bayern München und Borussia Dortmund kassierte David Alaba in der Anfangsphase nach einem Foul gegen BVB-Star Aubameyang die Gelbe Karte und hätte sich nicht beschwerden dürfen, wenn Schiedsrichter Fritz Rot gezogen hätte.