Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nakon prividno dobrog pocetka sezone, uslijedilo je toplo hladno, sto je jasan znak da ovo jos nije tim, a pogotovo tim blizu titule ili bilo kakvog ozbiljnog dostignuca ove sezone. Mrsko mi i pisati sta sve mislim, nesto je jednostavno pokvareno u klubu, ne ide i bog.
Riddle wrote:Nakon prividno dobrog pocetka sezone, uslijedilo je toplo hladno, sto je jasan znak da ovo jos nije tim, a pogotovo tim blizu titule ili bilo kakvog ozbiljnog dostignuca ove sezone. Mrsko mi i pisati sta sve mislim, nesto je jednostavno pokvareno u klubu, ne ide i bog.
Pokvareno je to sto se poredi sve s erom SAF. Moglo bi se malo i drugacije al mora ipak proci malo vremena. Ja bi ostavio van Galla jos 2 sezone iako ga ne volim.
Ovo sve sada su marketinski potezi puno para donose a malo fudbala i Zlatan i Pogba i Murinjo
Jel ovo normalno ljudi da svaki jebeni golman poludi protiv Uniteda. Pa gol dati izgleda nemoguca misija ljudi skidaju sve zivo sto ne bi nikad ni u snu branili
missko wrote:Jel ovo normalno ljudi da svaki jebeni golman poludi protiv Uniteda. Pa gol dati izgleda nemoguca misija ljudi skidaju sve zivo sto ne bi nikad ni u snu branili
EMS-om
Jest, cirkus zivi. Ne bi me cudilo da ih za tri dana u kupu, rasklope. U Premier ligi, ograisali.
United opet dobar, opet napadački igramo ali isto kao da su ograjisali svi kolektivno. Pa neće u go i gotovo, ovo je prokleto. Bože me sačuvaj. Čeka se srijeda da ih rasturimo (odjebaus) na sve moguće dijelove.
2009 kaznili Wengera u tekmi protiv Uniteda zbog sutanja flase crvenim kartonom i kasnije mu se savez izvinio za kaznu . Jo kad cuje Mou ovo [emoji2] [emoji2]