Prije pocetka sezone sam rekao da je Liverpul osvajac ove LP. Za Romu sam rekao da bih mogla dobaciti daleko jer su doveli trenera koji ima mnogo talenta i dobar je strateg. Mislio sam da ce im cetvrtfinale biti stepenica, ali eto otisli su korak dalje. Pored Liverpula, Real i Bajern su mi bili ekipe za finala.pizarro wrote:pa 5 engleskih klubova bilo u osmini finala i sad je to kao senzacija sto si predvidio da ce jedna od njih zavrsiti u finalu?!cyprus wrote:Eto, ostvarilo mi se predviđanje da će jedan engleski klub dogurat do finala, što je prije samo mjesec-dva mnogima izgledalo teško izgledno![]()
Sad ide drugi dio prognoze, onaj u kojem će Real satrat Liverpool u finalu, nažalost... Možda neće bukvalno satrat, ali u svakom slučaju titula ostaje u Madridu, u to sam uvjeren...
joj
Evo i sada smjelo kazem da bi Liverpul mogao u prvom poluvremenu finalne utakmice rijesiti pitanje pobjednika finala.
Ali eto zivi bili pa vidjeli.
Igraju jak presing na protivnicku odbranu, imaju prejak napadacki red, znaju iznuditi greske protivniku i ove sezone su pokazali nezavidnu golgetersku formu.
Ova utakmica im je bila i prvi poraz u ovoj ligi prvaka. Doduse sto bi riskirali povrede i trosili se u drugom poluvremenu ove utakmice, kad su realno vec u prvoj utakmici otvorili vrata finala, a u prvom poluvremenu ove utakmice otklonili sve moguce sumnje da Roma moze nadoknatiti 3 gola razlike.