Kupio bih nesto sa eBay-a

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Revolucionar ★

#17676 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by Revolucionar ★ »

Mehemed wrote:Možeš ga provjeriti na https://www.17track.net/en ali neće moći stići prije kraja case-a jer je Singapore post trenutno spor, naručio 14.09. i stiže danas, skoro mjesec dana...
pa hocu li moci poslije dizati case, ako sad stavim da je resolved? posto nisam na paypalu to prije radio pa ne znam
Mehemed
Vozim: automobil

#17677 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by Mehemed »

Mislim da ne možeš ponovo dignuti case kada ga zatvoriš. Ne znam da li ima kakva opcija da se produži rok, ja kao da sam nekad iskoristio tu opciju na ebayu ili paypalu da se produži rok trajanja case-a, sad jel se to meni samo čini ili je ta opcija stvarno postojala i da sam je iskoristio. Kontaktiraj paypal i pitaj ih je li moguće da se produži rok trajanja case-a.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#17678 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by _BataZiv_0809 »

Je li narucivao neko tablete preko ebaya?

Kazem "tablete" u nedostatku boljeg izraza, zapravo radi se o dodatku prehrani, proizvodu koji se kupuje sasvim regularno u apotekama, ali nazalost ne i kod nas.

Tj.bilo je nekad, u zadnje vrijeme nema, neki je problem sa distributerom koliko sam shvatio, nije zabranjeno ni povuceno...
otherside

#17679 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by otherside »

_BataZiv_0809 wrote:Je li narucivao neko tablete preko ebaya?

Kazem "tablete" u nedostatku boljeg izraza, zapravo radi se o dodatku prehrani, proizvodu koji se kupuje sasvim regularno u apotekama, ali nazalost ne i kod nas.

Tj.bilo je nekad, u zadnje vrijeme nema, neki je problem sa distributerom koliko sam shvatio, nije zabranjeno ni povuceno...
za takve stvari sluzi iherb.com
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#17680 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by _BataZiv_0809 »

otherside wrote:
za takve stvari sluzi iherb.com
Nema ovo sto ja trazim :-? Imas li iskustva sa narucivanjem ovih stvari? Pegla li carina kad vidi da su tablete?
otherside

#17681 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by otherside »

ja stalno suplemente narucujem sa iherba. nikad me nisu peglali.
zemomak

#17682 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by zemomak »

otherside wrote:ja stalno suplemente narucujem sa iherba. nikad me nisu peglali.
koliko kosta postarina, jel samo dhl opcija ili ima i neka druga?
Sodom1

#17683 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by Sodom1 »

valjuga wrote:
Sodom1 wrote: Narucio sd karticu :)
Svaka čast,i još ćeš platit 1,80KM nadam se da nisi zaboravio :bih:
Dosla kartica neki dan :D
valjuga

#17684 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by valjuga »

Sodom1 wrote:
valjuga wrote:
Sodom1 wrote: Narucio sd karticu :)
Svaka čast,i još ćeš platit 1,80KM nadam se da nisi zaboravio :bih:
Dosla kartica neki dan :D
:thumbup:
shandrprcSA

#17685 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by shandrprcSA »

kakvo je sad stanje sa baterijama, prolaze li? Htio bi naruciti ove a vidim da dostavlja kod nas, pa rekoh ko pita taj ne skita :D
zemomak

#17686 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by zemomak »

shandrprcSA wrote:kakvo je sad stanje sa baterijama, prolaze li? Htio bi naruciti ove a vidim da dostavlja kod nas, pa rekoh ko pita taj ne skita :D

sto bi bio problem s bih, problem su postanske kompanije koje vise nece da prevoze baterije, tretiraju ih kao opasne i lako zapaljive stvari...ima i par radnji na aliekspresu sto salju, meni danas stigle singapurskom postom, znaci lik mi posalje svjetiljku i unutra stavi bateriju...tako moze, a solo baterije ne mogu hehe
Mehemed

#17687 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by Mehemed »

Ja tako naručio par stvari i pokazuje koja baterija ide u uređaj i piše not included, a u svemu došla baterija(i u bežićnom zvonu, i u termometru) hahaha
Sodom1

#17688 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by Sodom1 »

Raja ima li ko kakav prijeldog za blutut zvucnike , da se naruce sa interneta
mobile94

#17689 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by mobile94 »

Koristi li neko magnetni nosač mobitela u automobilu ? Kakva su vam iskustva i da li je magnet štetan za mobitel (bateriju, GPS, displey) ? :) :)
Revolucionar ★

#17690 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by Revolucionar ★ »

mobile94 wrote:Koristi li neko magnetni nosač mobitela u automobilu ? Kakva su vam iskustva i da li je magnet štetan za mobitel (bateriju, GPS, displey) ? :) :)
koristim ja, za sad ne vidim nikakve stetne utjecaje. sasvim solidna stvarcica .. kod mene je onaj manji skroz, fiksiram ga na cosak telefona, gornji desni, da je udaljeno i od baterije i od kamere
beni-bu-man

#17691 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by beni-bu-man »

Revolucionar ★ wrote:
mobile94 wrote:Koristi li neko magnetni nosač mobitela u automobilu ? Kakva su vam iskustva i da li je magnet štetan za mobitel (bateriju, GPS, displey) ? :) :)
koristim ja, za sad ne vidim nikakve stetne utjecaje. sasvim solidna stvarcica .. kod mene je onaj manji skroz, fiksiram ga na cosak telefona, gornji desni, da je udaljeno i od baterije i od kamere
kod mene vako :mrgreen:

Image
Mehemed

#17692 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by Mehemed »

Imam ovakav i koristim ga samo kada mi treba navigacija i kada punim telefon u autu, a inače mi telefon stoji u džepu, imam BT u autu pa ga ne moram vaditi da se javim na telefon. Koristim ga duže vrijeme i nisam imao problema, zalijepio sam ga na vakum držač koji mi je ranije pukao tako da mi telefon može biti okrenut tačno prema meni, nisam imao dobru poziciju da ga zalijepim na instrument tablu tako da ga sad kačim na staklo :D
One što idu na puhalice nebi jer kada upalim grijanje grije se i mobitel.
Image
mobile94

#17693 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by mobile94 »

Mehemed wrote:
Imam ovakav i koristim ga samo kada mi treba navigacija i kada punim telefon u autu, a inače mi telefon stoji u džepu, imam BT u autu pa ga ne moram vaditi da se javim na telefon. Koristim ga duže vrijeme i nisam imao problema, zalijepio sam ga na vakum držač koji mi je ranije pukao tako da mi telefon može biti okrenut tačno prema meni, nisam imao dobru poziciju da ga zalijepim na instrument tablu tako da ga sad kačim na staklo :D
Image
Uredu, hvala na odgovorima. Mislio sam da magnet na neki nacin steti elektronici, ali izgleda da grijesim.
zemomak

#17694 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by zemomak »

Mehemed wrote:
Image
i kod mene slican, ugreen :-D

Image
_Reds_

#17695 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by _Reds_ »

Ovaj Baseus je odlican. Sve stvari koje prodaju su top kvalitete.
Mehemed

#17696 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by Mehemed »

I jesam ga fino platio, čini mi se oko 15KM. Ima mu više od godine sigurno, koliko tačno ne znam, a došla su dva limića tako da ga nisam morao skidati sa starog telefona da bi stavio na novi, već samo taj drugi zalijepio na novi.
_Reds_

#17697 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by _Reds_ »

Ja imam malo drugaciju verziju koja ima i drzac kabla, i da dosla su dva limica.

Kupovao sam i njihove USB kablove.

Jesu malo skuplji, ali su fakat kvalitetni.
mirzakaric2016

#17698 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by mirzakaric2016 »

Zna li neko da li je moguće platiti gotovinom ukoliko se porucuje sa aliexpress.com? Htio bih poruciti Samsung i Kingston 3.0 usb 64gb, pa se dvoumim da li da dodam karticu jer ne znam kakvi su AliExpress ili Gearbest po pitanju povrata novca i zastite kupaca od prevara? Paypal imam, ali nisam vidio opciju placanja putem njega pa ako moze pomoc bio bih zahvalan!
Mehemed

#17699 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by Mehemed »

Ne, samo karticom.
Sodom1

#17700 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a

Post by Sodom1 »

Gearbest moze Paypal. Aliexpres ima svoju sluzbu zastite potrosaca, Fercerapdlicno
Post Reply