Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
artime wrote:Je li to samo ja kupujem zlato Treba mi za poklon zenski zlatni lancic. Ima li iko ko kupuje provjereno kod nekoga u Sarajevu, da ima koliko toliki izbor.
zlatarna celje i sofic, nemas dalje sta traziti.
osim ako te svrbe pare, in which case imas zlatare u BBI centru, UNITIC-u i sl.
Banksy wrote:
Bilo ih je prije par dana, baš puno, veliki izbor. Istina, ne tako velikih.
Ako ga ne nađeš, možda je i bolje, feng shui ga ne preporučuje...
Ma sve sam blizi odluci da kupim sadnicu bora u posadim je u plitku saksiju. Kupovni su svi nekako nidje veze
artime wrote:Je li to samo ja kupujem zlato Treba mi za poklon zenski zlatni lancic. Ima li iko ko kupuje provjereno kod nekoga u Sarajevu, da ima koliko toliki izbor.
Zar to nisu malo poskuplje zlatare u gradu? Mislim tu je kvalitet, ali cini se da se moras iskesirati za lancic.
Zar to nisu malo poskuplje zlatare u gradu? Mislim tu je kvalitet, ali cini se da se moras iskesirati za lancic.
gdje god da kupis sve ima svoju cijenu. losija roba manja cijena,kvalitetnija je skuplja.zlatarna celje je bezobrazno skupa.
gdje kupiti ovakvu hranu za mace? prije je bilo na dosta lokacija dm,konzum itd ali u zadnje vrijeme ne mogu nigdje da nadjem(dm,konzum,robot,penny) ,pa ako je neko negdje vidio,volio bih da javi
moon_walker_90 wrote:gdje kupiti ovakvu hranu za mace? prije je bilo na dosta lokacija dm,konzum itd ali u zadnje vrijeme ne mogu nigdje da nadjem(dm,konzum,robot,penny) ,pa ako je neko negdje vidio,volio bih da javi
moon_walker_90 wrote:gdje kupiti ovakvu hranu za mace? prije je bilo na dosta lokacija dm,konzum itd ali u zadnje vrijeme ne mogu nigdje da nadjem(dm,konzum,robot,penny) ,pa ako je neko negdje vidio,volio bih da javi
misliš na ovaj paket ili općenito na kitekat?
Na paket,pojedinacno i pakovanje od 4 komada sam nalazio,ali ovaj paket u zadnje vrijeme ne mogu da nadjem.
upsy_daisy wrote:da, kontam, jesi probao u SCC-u, sprat -1?
jesam,trazio sam i u sccu i u alti,ali nisam mogao pronaci nista,jedino ako mozda ponovo nije doslo,ali nemoguce mi je da sam na to prije nailazio gotovo na svakom koraku i da sada toga nigdje nema :S
Banksy wrote:
Bilo ih je prije par dana, baš puno, veliki izbor. Istina, ne tako velikih.
Ako ga ne nađeš, možda je i bolje, feng shui ga ne preporučuje...
Ma sve sam blizi odluci da kupim sadnicu bora u posadim je u plitku saksiju. Kupovni su svi nekako nidje veze
Vidjela juče u MBM rasadniku na Otoci, cijene 25,00 KM+ ovisno od veličine.
Najbolja poliklinika, optika itd za odredjivanje dioptrije? Cijene , iskustva ? Gdje ima dobar/velik izbor dioptrijskih i suncanih naocala u gradu? Kvalitet na prvom mjestu.
nj0be wrote:Najbolja poliklinika, optika itd za odredjivanje dioptrije? Cijene , iskustva ? Gdje ima dobar/velik izbor dioptrijskih i suncanih naocala u gradu? Kvalitet na prvom mjestu.
Imaš Optic Center u Štrosi, Oculto kod suda u Šenoinoj i u SCC. Ove dvije su mi najozbiljnije. Imaš ih još kao Baroš, Maunagić itd.