Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:Bayernovci, narocito vi koji govorite jezik vermaht...ovaj njemacki jezik , de mi recite sta znaci ona skracenica E.V. sto je nekad krasila Bayernov grb?
Imao sam neki kacket na kojem je stajalo A.J. ali izgleda da je bio ugledne japanske marke Fušinai
Mislio sam da je zmaj što se tiče normalnih djevojaka Inače nisam fan plastike i klasičnih wagsica Ana je sportistiknja, lijepa, zgodna i ima respektabilne sifone
Predpostavljam mosoljoze da je ovo gol.com-ov izbor najbolje momčadi.
Ljudi ne znaju kud` gone .
Prošlog dana i unutar same ekipe Bayern-a boateng je bio jedan od najslabije ocjenjenih igrača.
Helem, što bi rekao Bata, nema puno bjelog življa u najekipi kola
MOSALJOZE wrote:
Oo sidje grove,kako napreduje taj fudbal o kojem sanja i FC Barcelona?
ti ocigledno pratis samo ovaj dosadni mainstream-fudbal sa svojim fensi-formacijama pa uopste nisi u stanju da shvatis koliko je werderov fudbal genijalan
klopan wrote:Predpostavljam mosoljoze da je ovo gol.com-ov izbor najbolje momčadi.
Ljudi ne znaju kud` gone .
Prošlog dana i unutar same ekipe Bayern-a boateng je bio jedan od najslabije ocjenjenih igrača.
Helem, što bi rekao Bata, nema puno bjelog življa u najekipi kola
ako sam dobro upratio ovo su navijaci birali nisam siguran,provjericu.
groove wrote:
MOSALJOZE wrote:
Oo sidje grove,kako napreduje taj fudbal o kojem sanja i FC Barcelona?
ti ocigledno pratis samo ovaj dosadni mainstream-fudbal sa svojim fensi-formacijama pa uopste nisi u stanju da shvatis koliko je werderov fudbal genijalan