iPhone - All about
Moderator: Benq
-
adincebic
#17651 Re: iPhone - All about
Kao sto rekoh, nije to problem.
Takodjer ovaj na videu lupa ko maksim pp diviziji jer je vazno unijet prave podatke.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Takodjer ovaj na videu lupa ko maksim pp diviziji jer je vazno unijet prave podatke.
-
GaRGa
#17652 Re: iPhone - All about
ako mu je AP bliznet ne moze shareovat konekciju nek i to provjeri
- Curve
#17653 Re: iPhone - All about
ma da, iz nekog razloga AP bude po defaultu blicnetGaRGa wrote:ako mu je AP bliznet ne moze shareovat konekciju nek i to provjeri
nek stavi i AP na active.bhmobile.ba (ako je sim telecom) i ima da ide
-
istiti
#17654 Re: iPhone - All about
Postovani
U narednih par dana imam namjeru da kupim iphone 6s plus 64 u nekoj od dilerskih radnji kao sto su(univerzalno,digitalcity..jos nisam odlucio) pa bih me zanimalo u slucaju da ga kupim u gore navedenim radnjama dal mi vrijedi garancija ako se nedaj boze desi nesto u ovlastenim trovinama kao sto je to slucaj sa mcline at store i slicno?
Lp
U narednih par dana imam namjeru da kupim iphone 6s plus 64 u nekoj od dilerskih radnji kao sto su(univerzalno,digitalcity..jos nisam odlucio) pa bih me zanimalo u slucaju da ga kupim u gore navedenim radnjama dal mi vrijedi garancija ako se nedaj boze desi nesto u ovlastenim trovinama kao sto je to slucaj sa mcline at store i slicno?
Lp
-
isx
#17655 iPhone - All about
Vrijedi. Apple garancija u ovlastenom servisu ne pita gdje si kupio telefon.
- Curve
#17656 Re: iPhone - All about
Znaci kupim iphone kod univerzala a mogu odnijet na servis kod meklineisx wrote:Vrijedi. Apple garancija u ovlastenom servisu ne pita gdje si kupio telefon.
Nema mi logike onda nebi niko uzimao kod mekline koji je cca 300 km skuplji
-
GaRGa
#17657 Re: iPhone - All about
u univerzalnom se nekome vec desilo da mu se telefona zakljuca poslije nekog vremena, onda ti mekline ne moze pomoci...
-
adincebic
#17658 Re: iPhone - All about
Meni se desilo, ali garancija vrijedi u ovlastenom servisu. E sad druga stvar je zakljucavanjd, to je zbog njihovog dovavljaca i uredno sam dobio novi iPhone od univerzalnog jer mi je bila istekla zvanicna Apple garancija.GaRGa wrote:u univerzalnom se nekome vec desilo da mu se telefona zakljuca poslije nekog vremena, onda ti mekline ne moze pomoci...
Status garancije mozes provjeriti na apple warranty check, googlaj.
P.S. Sad pisem s tog iPhonea.
-
isx
#17659 Re: iPhone - All about
Normalno da da. Bilo gdje u svijetu da kupis telefon ako je u garantnom Apple roku mozes ga servisirati u Meklineu.Curve wrote:Znaci kupim iphone kod univerzala a mogu odnijet na servis kod meklineisx wrote:Vrijedi. Apple garancija u ovlastenom servisu ne pita gdje si kupio telefon.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
Nema mi logike onda nebi niko uzimao kod mekline koji je cca 300 km skuplji
-
istiti
#17660 Re: iPhone - All about
Znaci vrijedi.Nije mi bilo jasno to al znaci garancija ako uzmem telefon u univerzalno ili bilo gdje drugo vrijedi u macklineu:D
vidim neki pisu da garancije koje izdaje univerzalno i njima slicne poslovnice ne vaze.garancija predpostavljam pocinje od trenutka kada se aktivira sam iphone.
Hvala
Lp
vidim neki pisu da garancije koje izdaje univerzalno i njima slicne poslovnice ne vaze.garancija predpostavljam pocinje od trenutka kada se aktivira sam iphone.
Hvala
Lp
-
isx
#17661 iPhone - All about
Garancija koju ima iPhone je Appleova ne od Univerzalnog. Na osnovu Apple garancije servisiras telefon u Meklineu. Nije to Samsung.
- Nogatrans
#17662 Re: iPhone - All about
Sta noram u opcijama promjeniti da bi skidao sa app store u njemackoj sam trenunto. Izbacuje da se promjeni opcija ali iako to uradim nece.
- Hary10
#17663 Re: iPhone - All about
Koristi Apple Store na koji si vec registrovan, nema veze da li si u Njemackoj, Japanu, USA itd. Ako zelis promijeniti Store moras zamijeniti billing address kao i sve ostale podatkeNogatrans wrote:Sta noram u opcijama promjeniti da bi skidao sa app store u njemackoj sam trenunto. Izbacuje da se promjeni opcija ali iako to uradim nece.
- Nogatrans
#17664 Re: iPhone - All about
Ima jedna aplikacija koja je sano za njemacko trziste nema je na hrvatskom. Pa sam zato mislio promjeniti. A ustvari ne znam ni sta treba promjeniti.
-
adincebic
#17665 Re: iPhone - All about
Nek ti neko airdropa tu aplikaciju i prebacice te.Nogatrans wrote:Ima jedna aplikacija koja je sano za njemacko trziste nema je na hrvatskom. Pa sam zato mislio promjeniti. A ustvari ne znam ni sta treba promjeniti.
1. Nadjes app na appStore
2. Tapnes na share u desnom cosku
3. Odaberi airdrop
- bosnian batman
#17666 Re: iPhone - All about
iko ???bosnian batman wrote:
ima li iOS apk za tajno video snimanje, kao što ima kamara takvih apk na androidu, ja nisam uspio naći na itunes store, pa ako neko ima link, bio bih zahvalan
- Hary10
#17667 Re: iPhone - All about
Pogledaj malo ovaj link sta treba da uradis, biti ce ti jasnijeNogatrans wrote:Ima jedna aplikacija koja je sano za njemacko trziste nema je na hrvatskom. Pa sam zato mislio promjeniti. A ustvari ne znam ni sta treba promjeniti.
http://osxdaily.com/2013/05/24/change-c ... app-store/
- Hary10
#17668 Re: iPhone - All about
Secret Spy Camera ili ukucaj Spy Camera i dobiti ces milion aplikacijabosnian batman wrote:iko ???bosnian batman wrote:
ima li iOS apk za tajno video snimanje, kao što ima kamara takvih apk na androidu, ja nisam uspio naći na itunes store, pa ako neko ima link, bio bih zahvalan
- bosnian batman
#17669 Re: iPhone - All about
pa problem i jeste sto ih ima milion, one sto su free kurcu ne valjaju bar onih par sto sam probo, one sto se placaju vjerovatno su bolje ali se plaćaju
zato da mi je da neko preporuči od tih free koju je isprobo i zna da je dobra
zato da mi je da neko preporuči od tih free koju je isprobo i zna da je dobra
- Hary10
#17670 Re: iPhone - All about
Free i da valja tesko, sretno u potrazi
-
istiti
#17671 Re: iPhone - All about
iPhone kupljen danas model 6s plus 64 gige
Znaci ja nikada bolji telefon nisam ima a koristio sam i note 4 note5 Galaxy s6edge al iskreno iPhone je iPhone
Ovo je mašina definitivno
Apple 4ever
Znaci ja nikada bolji telefon nisam ima a koristio sam i note 4 note5 Galaxy s6edge al iskreno iPhone je iPhone
Apple 4ever
-
adincebic
#17672 Re: iPhone - All about
Opravdanje samom sebi jer si iskesiro tolike pare!istiti wrote:iPhone kupljen danas model 6s plus 64 gige
Apple 4ever
Botina!
- bosnian batman
#17673 Re: iPhone - All about
biži bolan tamistiti wrote:iPhone kupljen danas model 6s plus 64 gige
Apple 4ever
nisi svjestan svoje nesvjesti ko ni većina kojima Apple uspješno prodaje muda pod bubrege i to po paprenoj cijeni
pa oni bolan nisu sposobni proizvest ni vlastiti chipset nego ga kupuju od samsunga
da ne govorim o glupavom iOS koji nema opciju jednostavnih jebenih widgeta,
3 godine koristio ajfun, prije godinu prešo na android i kad su ljudi govorili da se prodiše, mislio zajebaju se, kad ono živa istina, nikad više ajfun i glupavi iOS i itunes
btw moja makina xiomi redmi note 2 je aždaha za taj tvoj ajfun a 5 puta jeftiniji
-
istiti
#17674 Re: iPhone - All about
Koliko moraš biti opterećen da napišeš ova zadnja dva posta Haha.svako ima pravo na svoje mišljenje.nije mi zao ni marke kada sam za te pare dobio vise nego sam očekivao.ako ništa iPhoneu ne pada tako brzo cijena kao sto je to kod Samsungovih i androidovih telefona opcenito.ipak mislim da ga dobro mogu iskoristiti i na kraju krajeva prodati za dobru cijenu dok to sa Samsungovim telefonima nije slučaj :)svakom svačije meni moje:)IPhone je iPhone;)
- bosnian batman
#17675 Re: iPhone - All about
nema tu nikakvog opterećenja nego jednostavne konstatacije i to iz pravog iskustva koristenja ajfuna i iOSa 3 godine i androida godinu, mogao sam ja i dalje nastavit koristit ajfun, uostalom eno ga stoji nekoristen, ali mi ne pada na pamet da se vratim
vjerovo ti ili ne sad kad bi mi ti dao ta ajfunj što si kupio ja bi ti se zahvalio i reko ne, hvala nikad više
vjerovo ti ili ne sad kad bi mi ti dao ta ajfunj što si kupio ja bi ti se zahvalio i reko ne, hvala nikad više