evo recimo, ona ima cetvrtastu glavu i stoji jojmanekenka u penziji wrote:Pokusat cu ubaciti svoju sliku, cim je dovoljno cenzurisem.

Moderator: anex
evo recimo, ona ima cetvrtastu glavu i stoji jojmanekenka u penziji wrote:Pokusat cu ubaciti svoju sliku, cim je dovoljno cenzurisem.

Ama probajmanekenka u penziji wrote:
Je li ovo ovalno ili okruglo?
Ja svoju perem svaki dan i napravim friz za 3 min. Ujutro prije posla moram fen i cetku aplicirati jer se tokom noci nadigne. Moja je inspirisana robin wright...takva je manje vise.manekenka u penziji wrote:Bom cu probati
Je li teska za odrzavati?
Mora li se mnogo i cesto fenirati?
Ma neee, imam je godinama, nista lakse. Ja sa svojom nista ne radim, samo stavim malo nekog voska ili kreme, češalj i četku gotovo da i ne koristim. U više navrata sam pokušala pustiti kosu, ali jednostavno se sama sebi ne svidjam i onda se opet vratim na kratko. Preporučujem svimamanekenka u penziji wrote:Bom cu probati
Je li teska za odrzavati?
Mora li se mnogo i cesto fenirati?
Aaaaaa kako je slatka frizuraNisrin wrote:

Paz je svaki dan feniranje...osim ako ti nije kosa suha i deblja dlaka.manekenka u penziji wrote:Imala sam ja paz i jedva sam docekala da preraste, bas radi feniranja koje mi je oduzimalo sat vremena po pranju kose.
Drago mi je da smo napokon ustanovili moj oblik glave
Joj mene i grebe i čupaNisrin wrote:šatirana_ljubičica wrote:Nisrin, kupila sam Bliss.
Malo me grebe i čupa, valjda to tako treba dok se ne navikneš?
Al da ima razlike, ima
Grebe i cupa? Mene ne, a mislim da niko nema tanju dlaku od mene i da se nikome ne cupa kosa kao meni- uvijek imam nekakve gute haha
Debela dlaka koja je jako teska, sto bi rekli "ziva". Tona vremena i zivaca je potrebna za sredivanjeMichun wrote:Paz je svaki dan feniranje...osim ako ti nije kosa suha i deblja dlaka.manekenka u penziji wrote:Imala sam ja paz i jedva sam docekala da preraste, bas radi feniranja koje mi je oduzimalo sat vremena po pranju kose.
Drago mi je da smo napokon ustanovili moj oblik glave
Tanka kosa zahtjeva ili kratku firzuru ili skroz duga.
Ja sam se urahatila sa kratkom...jos mogu na ljeto neki plavi pramen nabaciti da budem shik
e fala ti, bas se slatko ismijah raznim kombinacijama mene
Pa u principu te frizure se moraju shishati svakih mjesec ako hoces uredan friz.emmahill wrote:Šišajte se sviPola života duge kose, prije mjesec i po sve to ošišala na kratki bob. Jedino me šiške pate pošto su brzo porasle, ako neko ima savjet za njihovo održavanje, četku za feniranje, sprej za ravnanje, preporučujte