vee-jay wrote:ti o SFRJ ja o BiH......HM 2011 wrote:Koji su to "neki"? Koliko se ja sjecam, oni drugi sagradise drzavu od 23 miliona stanovnika. Ovi sada unistise sve sto rat nije unistio i onda se kao "okrecu ekonomiji". Jedimo govna - u jedinstvu je snaga.vee-jay wrote: SAMO SDA, NA SVIM NIVOIMA, U JEDINSTVU JE SNAGA !
Kao sjetili se nakon 20 godina. Bože koja budaletina moraš biti da u ovo povjeruješ. Debelo smo srozali. Biće dobro ako se vlast održi 1 godinu bez promjene, a ovi mamlazi pričaju bajke o ekonomskom programu i privrednom rastu.
/quote
Bolje ikad nego kao neki nikad - U JEDINSTVU JE SNAGA !
ja o ostalim partijama koje su vladale vecinski bosnjacima (szabih sdp koalicioni partneri sbb) ti o KPJ-u....
ali vrlo zanimljivo....
pa upravo radi toga i pitam - prije SDA je bila samo Juga - a od rata samo SDA sa kratkim pauzama koje nisu trajale duze od godinu dana...
dakle, to tvoje "Bolje ikad nego kao neki nikad" nema nikakve logike ako se zna da SDA drzavom vlada 10x duze od ostalih stranaka.[/quote]
Griješiš silno....
SDA ti nije bila vlast već duži vremenski period - čak nije vlast niti sada kada su prošli izbori......
Koalicija jaše (kaoal) - a u toj koali glavnu riječ vodili su mnogi i SDP, i SBB, i SZABIH, i koale unutar koale - ama baš svi.....
Zato je sad vrijeme za promjene - Vrijeme je za SDA - SAMO SDA, NA SVIM NIVOIMA, U JEDINSTVU JE SNAGA !