Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Šibicar

#17626 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Šibicar »

Ma jašta,za sve je raja kriva,treba ga pustiti na miru i da radi ono što je započeo,to je preduslov za uspjeh.:thumbup:
Dead Man Walking

#17627 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dead Man Walking »

Šibicar wrote:Ma jašta,za sve je raja kriva,treba ga pustiti na miru i da radi ono što je započeo,to je preduslov za uspjeh.:thumbup:
Treba otjerati navijace, samo seru. :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
salle_eh1986

#17628 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by salle_eh1986 »

A_A_AKCIJA wrote:Prvi potpisujem da Pape ode, ako će to donijeti bolji rezultat. Ali, ovom hajkom protiv selektora i reprezentativaca se radi upravo suprotno. Pitate li se je li ovo imalo uticalo na Pjanićevo samopouzdanje kada je fulio penal protiv Kipra? Ja garantujem da jeste.
a pitaju li se pap(ke)ljupci da li na sve igrače utiče to što znaju da njegov bratić mora da igra a oni da to trpe ako žele biti u timu
Tyke

#17629 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tyke »

Ili mozda: da li nadolazeca nada treba prihvatiti Seadovu ponudu menadjera i biti siguran u pozivanje u repku ili odbiti i Boga moliti da ce njegov talenat i/ili dobra volja selektora ipak presuditi?

Samo reprezentativci znaju kako se osjecaju kada dodje vakat okupljanja u reprezentaciji. To pokazuju trenutni rezultati i hajke koje postaju trend kod nas.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#17630 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by JoseMujica »

ne kontam samo gdje vi vidite hajku na selektora?

To što mi na forumu raspravljamo jel kloc ili nije zalutao u trenerske vode? :lol: :lol: :lol:

Još niti jedan medij nije napravio ozbiljnu analizu rada ili kritiku na račun selektora. Druga je stvar što se naša seoska mlada nađe uvrijeđena kad mu postave pitanje koje mu se ne sviđa :-) I na koje je MORAO odgovoriti još prije Brazila, a on već dugo vješto izbjegava priču o tome: FAMILIJARNIM ŠEMAMA!

Pa ljudi moji kod nas još niko nije napravio analizu našeg učinka na SP jer se i ne zna šta nam je tamo bio cilj :? ispada po svemu da je komotno Braco mogao voditi reprezentaciju u Brazilu :facepalm:

I u ovim kvalifikacijama još nije jasno rečeno šta nam je cilj, mjerilo uspjeha u ovom ciklusu prvo ili drugo mjesto ili samo plasman kako bilo, pa i kroz baraž, ili je samo važno učestvovati :?

Image

Papke bančo a ne aMATER!
Laplace

#17631 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Laplace »

JoseMujica wrote:ne kontam samo gdje vi vidite hajku na selektora?

To što mi na forumu raspravljamo jel kloc ili nije zalutao u trenerske vode? :lol: :lol: :lol:

Još niti jedan medij nije napravio ozbiljnu analizu rada ili kritiku na račun selektora. Druga je stvar što se naša seoska mlada nađe uvrijeđena kad mu postave pitanje koje mu se ne sviđa :-) I na koje je MORAO odgovoriti još prije Brazila, a on već dugo vješto izbjegava priču o tome: FAMILIJARNIM ŠEMAMA!

Pa ljudi moji kod nas još niko nije napravio analizu našeg učinka na SP jer se i ne zna šta nam je tamo bio cilj :? ispada po svemu da je komotno Braco mogao voditi reprezentaciju u Brazilu :facepalm:

I u ovim kvalifikacijama još nije jasno rečeno šta nam je cilj, mjerilo uspjeha u ovom ciklusu prvo ili drugo mjesto ili samo plasman kako bilo, pa i kroz baraž, ili je samo važno učestvovati :?

Image

Papke bančo a ne aMATER!
A da okreneš sliku? Ili da ipak mi gledamo sliku viseći naglavačke kao slijepi miševi?

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
JoseMujica

#17632 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by JoseMujica »

čudilo me da ima još nekih pseudopatriota što podržavaju našeg heroja Papketa pa sam malo istraživao jel to neki kult il ima nekih argumenata iza tog stava i onda skontam da morebit ljudi vako čitaju jer smo samo vako u vrhu tabele i naš Papke ima željeni rezultat
Korisničkoime

#17633 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Korisničkoime »

JoseMujica wrote:čudilo me da ima još nekih pseudopatriota što podržavaju našeg heroja Papketa pa sam malo istraživao jel to neki kult il ima nekih argumenata iza tog stava i onda skontam da morebit ljudi vako čitaju jer smo samo vako u vrhu tabele i naš Papke ima željeni rezultat
Boze tebe, to su navijaci lika i djela Safeta Susica moras shvatit da njima repka ne znaci nista, rezultat je nebitan, ljudi ne navijaju za repku nego za Susica i to je to. Kad on ode prestat ce pratit repku.

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
Laplace

#17634 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Laplace »

JoseMujica wrote:čudilo me da ima još nekih pseudopatriota što podržavaju našeg heroja Papketa pa sam malo istraživao jel to neki kult il ima nekih argumenata iza tog stava i onda skontam da morebit ljudi vako čitaju jer smo samo vako u vrhu tabele i naš Papke ima željeni rezultat
Pa ni naopako ne možemo biti prvi, tek drugi.
Doduše, kako.smo krenuli, moglo bi i biti prvi.

Naopako, mislim.

Brkooo

#17635 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Brkooo »

neka okrenute slike, ovako smo drugi na tabeli
JoseMujica

#17636 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by JoseMujica »

ovako se moremo klet u Papketa :roll: za herojsku borbu s Andorom za naopaki vrh u najlakšoj grupi koju smo ikada imali
SkyLimit

#17638 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SkyLimit »

U večerašnjoj Mreži od 21 : 00 na FTV bit će govora i o fudbalskoj reprezentaciji BiH.
Paul F.

#17639 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

SkyLimit wrote:U večerašnjoj Mreži od 21 : 00 na FTV bit će govora i o fudbalskoj reprezentaciji BiH.
Eki to. Sad o SDPu govore.
Paul F.

#17640 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

A, evo ga, upravu si, hvala.
zetareticula

#17641 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by zetareticula »

Resetanje po casnom savezu kako ih nije sramota narusavati mir :lol: :lol: :lol:
Tuzla111

#17642 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tuzla111 »

aBd jos 20tak dana pa dajdja AKA konjska glava odlazi.
Izrael -BiH 1-0
ko ima love neka odigra na rezultat, sigurica.
Brkooo

#17643 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Brkooo »

Pjanic15 wrote:
joj publike :-)
SkyLimit

#17645 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SkyLimit »

Ja sam iz emisije zapamtio ovo:

- Amer Halep tvrdi da iza prijetećih poruka koje dobija stoji Elvedin Dino Begić

- Novinar tvrdi da Begić okolo dijeli dresove novinarima kako ne bi pisali ružno o njemu

- Sumnjivi ogromni troškovi Saveza i broj osoba koje na račun Saveza putuju svijetom(prikazuju Salema Prolića dok o tome pričaju :D )

- Zukanović doživotno protjeran iz reprezentacije jer je nakon što nije dobio vizu izvrijeđao Sušića i Elmira Pilava

- Begić uveliko traži Sušićevog nasljednika, selektoru mandat visi o tankom koncu

- Izvršni Odbor Fudbalskog Saveza je organ koji je o svemu odlučio, od visine premija(ogromne premije od plasmana na SP su dobili čak i administrativci Saveza) do novog ugovora Sušiću

- Ljudi koji kritikuju Sušića u vezi Zukanovića su "internet stručnjaci", ni Zukanovićevo maslo nije za Ramazana

To je manje više to.
Paul F.

#17646 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

Podmićivanje dresovima. Ne više odijelima. Onaj Pobrić je fakat nepotkupljiv. Ni dresa ni odijela.
dječak sa šibicama

#17647 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dječak sa šibicama »

Ovo Halep platio prilog, da i on kaze koju :D
5 0 5

#17648 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by 5 0 5 »

Laplace wrote:
Pa ni naopako ne možemo biti prvi, tek drugi.
Doduše, kako.smo krenuli, moglo bi i biti prvi.

Naopako, mislim.

Safet je davno rekao da je Andora gora i da njima treba pustiti prvo mjesto. Naopako.
Mobile_Disco

#17649 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mobile_Disco »

Znaci dosli smo do zakljucka! Navijaci su krivi za sve! :run:
MOSALJOZE

#17650 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Mozda nije baš najprikladnija tema,ali ovo vrijedi istaći
http://reprezentacija.ba/15963-selekcij ... -prvenstva
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Post Reply