kakavdanakneiskustvu wrote:nema prevoda za american vandal osim sto ima za prve tri epizode prvesezone?
p.s. je li ima gdje prevod za wild wild country?
nego,da ja ovo ponovim
Moderator: _BataZiv_0809
kakavdanakneiskustvu wrote:nema prevoda za american vandal osim sto ima za prve tri epizode prvesezone?
p.s. je li ima gdje prevod za wild wild country?
Superman-a se sjecam, Smallwille-a, Louis & ClaARK, ali jok te verzije Roswell-a sa Katherine Heigl..alibaba_i_30_godina wrote:Shit, zaboravio sam da je ovo počelo. A tako sam volio davno gledati nekada onaj Roswell kada je bio aktuelan, sa Katherine Heigl i još par ... jel' se sjećaš? U to doba se to pratilo subotom na PRO7.BJB wrote:Pregledala prvu Roswell, New Mexico-nije losa..
Ohh pa to su bila neka lijepa vremena, kada je pored Roswella bila popularna Buffy, Charmed i slične serijice. Prave za teens, a kada malo bolje uporedim sa današnjim, nekako bolje.BJB wrote:Superman-a se sjecam, Smallwille-a, Louis & ClaARK, ali jok te verzije Roswell-a sa Katherine Heigl..alibaba_i_30_godina wrote:Shit, zaboravio sam da je ovo počelo. A tako sam volio davno gledati nekada onaj Roswell kada je bio aktuelan, sa Katherine Heigl i još par ... jel' se sjećaš? U to doba se to pratilo subotom na PRO7.BJB wrote:Pregledala prvu Roswell, New Mexico-nije losa..
chakany wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:![]()
U planu je i četvrta sezona. Ja sam došao upravo do treće sezone, prve dvije sezone su mi bile odlične, gledao sam ih na HRT 2. Mislim da ću i ovu treću sezonu gledati preko HRT 2, kada dođe na red.
Britanci stvarno znaju napraviti dobre serije, a i Unforgotten je jedna od njih.
WoW fantastična serija!!!
kakavdanakneiskustvu wrote:ide na watch listu
zomri wrote:Pogledaj Wire i Sopranose pa možda i skinem.
Nemam ja problem s tim što nije američka serija, i sam ih dosta gledam. Imam problem s tim da me neko proziva debilom ako nešto ne pogledam, pa makar i u šali, pritom taj isti nije pogledao obaveznu lektiru jer - puno epizoda.normala brate wrote:zomri wrote:Pogledaj Wire i Sopranose pa možda i skinem.
Fantasticna neamerička serija bolje ti je da požuriš da gledaš propuštaš mnogo!!!
Kako te samo nije stid?zomri wrote:Nemam ja problem s tim što nije američka serija, i sam ih dosta gledam. Imam problem s tim da me neko proziva debilom ako nešto ne pogledam, pa makar i u šali, pritom taj isti nije pogledao obaveznu lektiru jer - puno epizoda.normala brate wrote:zomri wrote:Pogledaj Wire i Sopranose pa možda i skinem.
Fantasticna neamerička serija bolje ti je da požuriš da gledaš propuštaš mnogo!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Xzk0ignfKpUzomri wrote:Dobra mu je stranica, cijenim trud i istrajnost. Neko može otkriti sjajnih filmova preko nje a mrsko mu skidati, ovako ima odmah na telki. Korisna je.
Nisam ocekivao onakav kraj, mada prva sezona mi je bila najbrutalnija.ledeni_caj wrote:![]()
![]()
Steta za kraj trece sezone, al haj, sta ces
BAr ce covjek imati sad svoju seriju, sto bi moglo valjatiPartijaner wrote:Nisam ocekivao onakav kraj, mada prva sezona mi je bila najbrutalnija.ledeni_caj wrote:![]()
![]()
Steta za kraj trece sezone, al haj, sta ces
zomri wrote: Nemam ja problem s tim što nije američka serija, i sam ih dosta gledam. Imam problem s tim da me neko proziva debilom ako nešto ne pogledam, pa makar i u šali, pritom taj isti nije pogledao obaveznu lektiru jer - puno epizoda.