FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Distortion

#17626 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Barcelona mislila da ce se veceras lako obracunati s Milanom koji je odigrao jako dobro, hrabro i BORBENO sa puno žara i htijenja .S druge strane Barcelona bez trenera i bez ideje nije mogla da probije odličan Milan koji je parkirao bus i ima pravo na to. Vecina igraca podbacila...u prvom kao da Cesca na terenu nije bilo (igrac manje) i apsolutno ništa nije napravio a od Alexisa se ne moze nista ni ocekivati jer je davno izgubio samopouzdanje. Mislim da bi vise mali Tello uradio nego on a mogao je uci umjesto Pedra al Roura izgleda ne zna da ima 3 izmjene...

Barcelona ovo može proći ako odigra dobro. Rješenje za ovaj bunker mora naći jer ovi drugacije neće igrati....

Jel ono definitivno bila ruka kod prvog gola? Ako jest ono se moralo svirati...a sudija je bio vrlo blizu...
omega369

#17627 Re: FC Barcelona

Post by omega369 »

DonVito wrote:Po kome odma po treneru :roll: igraci su krivi..
pogrsno si shvatio prijatelju. nije kriv trener nego onaj ko ga NIJE postavio, a morao je
kory_galaktikos

#17628 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

bgm ja sam konto barsa ce imat trenig utakmice protic milana dok ce se real kositi sa mancom i ta 2 cllasica,ovako zaguzva se to sve fino
veljaca

#17629 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

Jos nije nista gotovo.

Neko je dobro rekao - evo im jos jednog izazova, pored toliko osvojenih trofeja - izazov je odigrati dobro i proci dalje. Bice interesantno u revansu. Samo sto na Nou Campu - moraju igrati puno agresivnije i opucati bar 10-tak puta po golu ....

Btw - kako se javljaju ovi realovci .... :D
los merengues
Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići

#17630 Re: FC Barcelona

Post by los merengues »

:D mislim tika taka im je postala jedna velika prdimahovina :D
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#17631 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

Ovi što krive trenera i igrače su mi najzanimljiviji. :-D

Nije ni do trenera ni do igrača. Jednostavno, problem je u tome što još nisu skontali kako probiti ovakvu odbranu. Prosto ne znaju to da razmontiraju i tačka. Guardiola nije mogao skontati, a ni Vilanova. Roura i ne razmišlja o tome...

Prema tome, budući da će Milan odigrati isto u sljedećoj utakmici, možemo reći da je Milan već prošao. Volio bih ja da nije tako, ali nažalost... to je realnost.
LSD

#17632 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Distortion wrote:Barcelona mislila da ce se veceras lako obracunati s Milanom koji je odigrao jako dobro, hrabro i BORBENO sa puno žara i htijenja .S druge strane Barcelona bez trenera i bez ideje nije mogla da probije odličan Milan koji je parkirao bus i ima pravo na to. Vecina igraca podbacila...u prvom kao da Cesca na terenu nije bilo (igrac manje) i apsolutno ništa nije napravio a od Alexisa se ne moze nista ni ocekivati jer je davno izgubio samopouzdanje. Mislim da bi vise mali Tello uradio nego on a mogao je uci umjesto Pedra al Roura izgleda ne zna da ima 3 izmjene...

Barcelona ovo može proći ako odigra dobro. Rješenje za ovaj bunker mora naći jer ovi drugacije neće igrati....

Jel ono definitivno bila ruka kod prvog gola? Ako jest ono se moralo svirati...a sudija je bio vrlo blizu...
pa riješenje za bunker je šutirati sa distance :!: ha ja sva pamaet je to ;-)
Barca ima nekolicinu world class igraca, a svi su veceras izgledali kao amateri ;-) kako to odjednom :?:
Bez šuta na gol i bez šanse za 90 minuta :!: cinjenica....kako to objasniti.
I Čelzi je slagao dva reda ispred svog gola, apa je bilo šansi , stativa, precki, Čeh vadio itd...uglavnom bilo je napada i konstantnih prijetnji...ali veceras ništa doslovno.
To je zato što amater sa klupe ne zna sastaviti taktiku, vec igraci kruže oko 16-erca milaneza ko kiša oko Kragujevca.
Last edited by LSD on 20/02/2013 23:08, edited 1 time in total.
ELMauro

#17633 Re: FC Barcelona

Post by ELMauro »

wannabe_ultra wrote:al meni je najdraze citati kako se bore za barcelonu, kako svim srcem navijaju za barsu, milan itd a zive hiljadama kilometara daleko :D

i pun forum strucnjaka, murinja i fergusona :D
Bravo, upravo tako...nazivaju se navijačima a nikada nisu bili niti na utakmici ili nešto slično, ne znaju nijednu navijačku pjesmu. Možete biti samo simpatizeri kluba a ne navijači, to su dva veoma različita pojma. Navijač je na skoro svakoj utakmici a simpatizer po forumima i člancima ostavlja komentare kako je njegov klub najbolji, analizira itd... :)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#17634 Re: FC Barcelona

Post by plain vanilla »

smije li se ovdje radovati zbog poraza Barse :mrgreen:
taxi_driver32

#17635 Re: FC Barcelona

Post by taxi_driver32 »

ok ja sam simpatizer kluba. je li vam sad lakse
simonese

#17636 Re: FC Barcelona

Post by simonese »

ELMauro wrote:
wannabe_ultra wrote:al meni je najdraze citati kako se bore za barcelonu, kako svim srcem navijaju za barsu, milan itd a zive hiljadama kilometara daleko :D

i pun forum strucnjaka, murinja i fergusona :D
Bravo, upravo tako...nazivaju se navijačima a nikada nisu bili niti na utakmici ili nešto slično, ne znaju nijednu navijačku pjesmu. Možete biti samo simpatizeri kluba a ne navijači, to su dva veoma različita pojma. Navijač je na skoro svakoj utakmici a simpatizer po forumima i člancima ostavlja komentare kako je njegov klub najbolji, analizira itd... :)
svi smo mi Del Bosque :D
skenderija04

#17637 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Trebace vidjeti i ove Milanove mladice kako ce se snaci pred 100.000 u Barceloni. U prednosti jesu i to dobroj, ali polako. Tri sedmice su dovoljne da se pripremi utakmica. Ipak deveta utakmica u kojoj je Barcelona pimila gol :D
taxi_driver32

#17638 Re: FC Barcelona

Post by taxi_driver32 »

ma razvalit ce ih barca tamo. ne moze se ponoviti da ovako bezlicno igraju kao veceras. i jos k tome da sudija ne vidi stopanje lopte sa dvije ruke. ono je kriminalno.
p206

#17639 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

plain vanilla wrote:smije li se ovdje radovati zbog poraza Barse :mrgreen:
ne :)

slušam komentatora na al jaziri... ne kaže Milan vodi 2-0, nego Barcelona gubi 2-0
dokle je došlo...
DonVito

#17640 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

skenderija04 wrote:Trebace vidjeti i ove Milanove mladice kako ce se snaci pred 100.000 u Barceloni. U prednosti jesu i to dobroj, ali polako. Tri sedmice su dovoljne da se pripremi utakmica. Ipak deveta utakmica u kojoj je Barcelona pimila gol :D
Dont sikiriki oni gola ne mogu dati na Kamp Nou, dajem glavu da ce biti 5-0 za Barsu 8)
veljaca

#17641 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

LSD wrote:
Distortion wrote:Barcelona mislila da ce se veceras lako obracunati s Milanom koji je odigrao jako dobro, hrabro i BORBENO sa puno žara i htijenja .S druge strane Barcelona bez trenera i bez ideje nije mogla da probije odličan Milan koji je parkirao bus i ima pravo na to. Vecina igraca podbacila...u prvom kao da Cesca na terenu nije bilo (igrac manje) i apsolutno ništa nije napravio a od Alexisa se ne moze nista ni ocekivati jer je davno izgubio samopouzdanje. Mislim da bi vise mali Tello uradio nego on a mogao je uci umjesto Pedra al Roura izgleda ne zna da ima 3 izmjene...

pa riješenje za bunker je šutirati sa distance :!: ha ja sva pamaet je to ;-)
Barca ima nekolicinu world class igraca, a svi su veceras izgledali kao amateri ;-) kako to odjednom :?:
Bez šuta na gol i bez šanse za 90 minuta :!: cinjenica....kako to objasniti.
I Čelzi je slagao dva reda ispred svog gola, apa je bilo šansi , stativa, precki, Čeh vadio itd...uglavnom bilo je napada i konstantnih prijetnji...ali veceras ništa doslovno.
To je zato što amater sa klupe ne zna sastaviti taktiku, vec igraci kruže oko 16-erca milaneza ko kiša oko Kragujevca.
Slozio bih se za ovo povecano. Previse je tu dodavanja a malo konkretnog. I tu taktiku Barcelona igra vec dugo i prolazi protiv vecine ekipa. Ali uvijek se pojavi neko kao Inter.
Sada se mora u to ubaciti vise agresivnosti, udaraca prema golu i nekoliko poteza koje samo oni mogu odigrati. Za prolaz im treba IZAZOV - ( evo imaju ga ) i da odigraju 100% svojih mogucnosti.
Bez obzira sto sada neki "pametuju" ali niko me ne moze ubijediti da su zaboravili igrati jedan Iniesta, Messi, Xavi, Pedro ....
Rezultat 2:0 je nezgodan ( ali uvijek se sjetim jednog naseg trenera koji je rekao : bolje da je 1:0 nego 2:0 - jer se igraci tada opuste ).
Ako, ponavljam AKO Barcelona odigra na svome nivou ( iako se i Milan nesto pita ), PROLAZ je siguran .....
skenderija04

#17642 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

taxi_driver32 wrote:ma razvalit ce ih barca tamo. ne moze se ponoviti da ovako bezlicno igraju kao veceras. i jos k tome da sudija ne vidi stopanje lopte sa dvije ruke. ono je kriminalno.
No sikiriki taksista :D Pusti sudiju, Barca le lose odigrala. Bice bolje jer gore ne moze :D
skenderija04

#17643 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

DonVito wrote:
skenderija04 wrote:Trebace vidjeti i ove Milanove mladice kako ce se snaci pred 100.000 u Barceloni. U prednosti jesu i to dobroj, ali polako. Tri sedmice su dovoljne da se pripremi utakmica. Ipak deveta utakmica u kojoj je Barcelona pimila gol :D
Dont sikiriki oni gola ne mogu dati na Kamp Nou, dajem glavu da ce biti 5-0 za Barsu 8)
Reci:" bice 0-5 za Milan pa da se nadam" :D
Zmijuga loma

#17644 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

Strašna postavka Alegrija, razbio je (post)Guardiolinu Barcu ko niko do sad. Da je ovo Mourinho izvuko nedavno protiv Barce ukivali bi ga u zvijezde.

Kad je Barca zadnji put izgubila 2 razlike? :)
DonVito

#17645 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

skenderija04 wrote:
DonVito wrote:
Reci:" bice 0-5 za Milan pa da se nadam" :D
Nema sanse, ovo je sve show... koliko je raje samo palo na kladioni zbog Barce a gazde kladiona trljaju ruke :lol: kvota na Barcu ce biti 1.05 kod kuce i sta ces dobiti sa tim nista mozes se samo kladiti na 3 do 4 razlike za Barsu da bi bio u dobitku..

Bice 5-0 za Barsu ovi gola ne mogu dati 8)
Madrid

#17646 Re: FC Barcelona

Post by Madrid »

Sve ce zavisit od prvog gola, ako Barca da u prvom poluvremenu cak gol, a ne primi i proci ce... Milan ne moze ponovit ovakvu utakmicu, ova utakmica je vecini onih igraca najbolja utakmica u karijeri :D
Barca je postala nesto kao i Real, shebali su Sancheza (mada mozda on ni nije top kalibar), ali je realno da su sjebali Villu i kad Messia "nema" izgleda da nema ko gola dat...
Last edited by Madrid on 20/02/2013 23:22, edited 1 time in total.
LSD

#17647 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Zmijuga loma wrote:Strašna postavka Alegrija, razbio je (post)Guardiolinu Barcu ko niko do sad. Da je ovo Mourinho izvuko nedavno protiv Barce ukivali bi ga u zvijezde.

Kad je Barca zadnji put izgubila 2 razlike? :)
Ne pamtim kad su izgubili 2 razlike....ono od Intera 3-1 mi prvo pada na pamet.

Kažu na Al Jazeeri: Barca gubi 2-0 :!: a ne Milan vodi :lol: ....eto dokle je došlo
p206

#17648 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

organizovana odbrana se razbija po strani, a ne kroz sredinu... tj. protrčavanjima beka, iza krilnog napadača, do gol aut linije i slanjem povratnih lopti koje će već neko zakucati u gol.
tako su igrali dosad, Alba je imao nekoliko finih asistencija tako, večeras isto kao da su to zaboravili.
taxi_driver32

#17649 Re: FC Barcelona

Post by taxi_driver32 »

skenderija04 wrote:
taxi_driver32 wrote:ma razvalit ce ih barca tamo. ne moze se ponoviti da ovako bezlicno igraju kao veceras. i jos k tome da sudija ne vidi stopanje lopte sa dvije ruke. ono je kriminalno.
No sikiriki taksista :D Pusti sudiju, Barca le lose odigrala. Bice bolje jer gore ne moze :D
ja sam simpatizer barse zato sto igraju napadacki fudbal. ali tako je to u sportu, protiv najboljih svi se naloze, i onda dodje los dan i to je to.
DonVito

#17650 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

skenderija04 wrote:
Dodao bi da je sudija svirao kraj prije 5min.. i sta bi ono produzio 3m. prvo i svirao odma :roll:
Post Reply