Joj ljepote i cistine i eu "saksija" zaista lijepo je vidjeti ovakve fotografije nekada i sada
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
noviclan
#17626 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
-
tempuser
#17627 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jedno je uzivati, a drugo je biti opasnost na cesti i krsiti propise. Ako je neko i bio trkac to ne znaci da je to ispravno i da ne iritira. Ta subkultura ulicnh trkaca puni Crnu hroniku, od Mustafa Coke, drota koji je tamo negdje prije 25. god Sierrom kod vjecne vatre proklizao na sinama i uletio u raju na trotoaru kod ex Lore preko Subasica, Mudzeleta, Masli do Rastodera, Sefica, Mudzeleta, Ejubovic, RIP Zan, RIP Vedran, RIP ovaj- RIP onaj. Jel bas treba da se opustimo i raspravljamo o politicarima?sparky wrote: ↑29/04/2020 00:52 Ja vas fkt ne kontam. Sve vam smeta a sve ste to isto radili, bar 80%. Ja sam sjedio u star kafeu, znao sam i malo brze voziti gdje ne bi trebalo. Volio kratke "trke" sa semafora. "Napucao" kantu koja vec osam godina stoji u garazi. Kao da nikad niste bili mladi. Pustite momke da uzivaju u tome sto vole, bolje nego da kradu i da se drogiraju. Veci problem od par desetaka ljudi sa sređenim autima su političari za koje glasate već 20 i kusur godina. Ova poređenja mi vs ostatak svijeta su smiješna. Još uvijek više pažnje u normalnom svijetu izazove ukusno urađen stariji auto nego najnoviji model te iste marke. Opustite se malo.
Druga je stvar sto je ponasanje na cesti, bezobrazluk i maltretiranje inferiornijih i defanzivnijih vozaca u "zenskim" i "penzionerskim" autima, pa im se uvaljuju, trzaju itd. U vrijeme dok ste ordinirali po Mdvoru ja sam bio mrvicu stariji i imao hebenog sleepera koji je elemntarno "preslusavao" 4/5trkaca. Cim vam covjek pokaze malo zube ili vam potrazi pogled za malo neverbalne komunikacije nestane sav mangupliuk, ruke su 10 do 2 na volanu, a pogled zakovan samo ispred sebe ili je to idealan trenutak da se pritiscu dugmici na radiju ili trazi nesto po autu!
- sparky
#17628 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa skoro da nema razlike između tebe koji si "preslušavao" vjerovatno u gradu i ovih sad. Ja sam od pete godine u sportu i naučio sam nakon poraza da čestitam u tom slučaju palac gore, dosta ljudi sam tako i upoznao. Sve regularni ljudi. Te ubice koje si naveo su po mom misljenju nesto drugo, a pogotovo u odnosu na ovu djecu koja vozi na rezervi.tempuser wrote: ↑29/04/2020 08:23Jedno je uzivati, a drugo je biti opasnost na cesti i krsiti propise. Ako je neko i bio trkac to ne znaci da je to ispravno i da ne iritira. Ta subkultura ulicnh trkaca puni Crnu hroniku, od Mustafa Coke, drota koji je tamo negdje prije 25. god Sierrom kod vjecne vatre proklizao na sinama i uletio u raju na trotoaru kod ex Lore preko Subasica, Mudzeleta, Masli do Rastodera, Sefica, Mudzeleta, Ejubovic, RIP Zan, RIP Vedran, RIP ovaj- RIP onaj. Jel bas treba da se opustimo i raspravljamo o politicarima?sparky wrote: ↑29/04/2020 00:52 Ja vas fkt ne kontam. Sve vam smeta a sve ste to isto radili, bar 80%. Ja sam sjedio u star kafeu, znao sam i malo brze voziti gdje ne bi trebalo. Volio kratke "trke" sa semafora. "Napucao" kantu koja vec osam godina stoji u garazi. Kao da nikad niste bili mladi. Pustite momke da uzivaju u tome sto vole, bolje nego da kradu i da se drogiraju. Veci problem od par desetaka ljudi sa sređenim autima su političari za koje glasate već 20 i kusur godina. Ova poređenja mi vs ostatak svijeta su smiješna. Još uvijek više pažnje u normalnom svijetu izazove ukusno urađen stariji auto nego najnoviji model te iste marke. Opustite se malo.
Druga je stvar sto je ponasanje na cesti, bezobrazluk i maltretiranje inferiornijih i defanzivnijih vozaca u "zenskim" i "penzionerskim" autima, pa im se uvaljuju, trzaju itd. U vrijeme dok ste ordinirali po Mdvoru ja sam bio mrvicu stariji i imao hebenog sleepera koji je elemntarno "preslusavao" 4/5trkaca. Cim vam covjek pokaze malo zube ili vam potrazi pogled za malo neverbalne komunikacije nestane sav mangupliuk, ruke su 10 do 2 na volanu, a pogled zakovan samo ispred sebe ili je to idealan trenutak da se pritiscu dugmici na radiju ili trazi nesto po autu!![]()
-
tempuser
#17629 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ima itekakve. Bez ikakvog krsenja propisa ili divljanja, uz malo vozackog inata i od auta od kojeg niste ocekivali ste po potrebi imali pokazne vjezbe kad bi se iz izlivne da pokusavali uvaliti ispred, neka sveranja iz trake u traku, uvaljivanja i slicni debilizmi. Nakon cega ste ili bjezali sto dalje ili vozili ko baje!
Bas mi je drago sto se od 5. godine u sportu i sto znas sportski podnijeti poraz, samo jos da objasnis u koju disciplinu ili granu sporta spada trkanje po semaforima?!
Sta znaci regularni ljudi? Siljegovic i Klacar bili neregularni? Da si se, ne daj boze, zamotao bandere, sta bi govorili? RIP Sparky, fin momak, dobar drug, sportista?!
Ne razumijem smisao branjenja i opravdavanja neceg sto je i opasno i zabranjeno, bez obzira na to jesmo li to prosli. Otprilike kao kad bi hipik u penziji pravdao sto mladi duvaju travu!
Bas mi je drago sto se od 5. godine u sportu i sto znas sportski podnijeti poraz, samo jos da objasnis u koju disciplinu ili granu sporta spada trkanje po semaforima?!
Sta znaci regularni ljudi? Siljegovic i Klacar bili neregularni? Da si se, ne daj boze, zamotao bandere, sta bi govorili? RIP Sparky, fin momak, dobar drug, sportista?!
Ne razumijem smisao branjenja i opravdavanja neceg sto je i opasno i zabranjeno, bez obzira na to jesmo li to prosli. Otprilike kao kad bi hipik u penziji pravdao sto mladi duvaju travu!
- kabal1337
#17630 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
posjedovao sleepera da ga moze gledat, moš mislit 
-
azdralovic
#17631 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
forum je, ovdje mozes posjedovati sta hoces 
- drug_profi
#17632 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Imo sam i ja vazda sleepera, samo nikako da se probudi.... 
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#17633 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
i ja sam imao truhlog stojadina 
- omega369
#17634 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vi ne kontate da dvije rore sluze za trkanje. Pa nece se trkati sa jednom?!
ne bi fabrika dzaba pravila dvije, ha ja 
- Bakir1
- amar1994
#17636 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
@omega369
ma samo industrija stajl,ostalo nista

ma samo industrija stajl,ostalo nista
- bitanga_sa_otesa
- omega369
- Bakir1
#17639 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kako nije šleper kad si mene šlepao
- bitanga_sa_otesa
- Bakir1
#17641 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pa cka bio i i ostao 
-
tempuser
#17642 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sva sreca neki su ovdje nazocni tad imali vozacku i znaju koji je auto pa se ne moram pravdati!
- sparky
#17643 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako ti to sa visine gledaš kao da si bio Niki Lauda sa porodičnim karavanom od 500ks.tempuser wrote: ↑29/04/2020 10:09 Ima itekakve. Bez ikakvog krsenja propisa ili divljanja, uz malo vozackog inata i od auta od kojeg niste ocekivali ste po potrebi imali pokazne vjezbe kad bi se iz izlivne da pokusavali uvaliti ispred, neka sveranja iz trake u traku, uvaljivanja i slicni debilizmi. Nakon cega ste ili bjezali sto dalje ili vozili ko baje!
Taj sport se zove urođena potreba za dokazivanjem, to prođe svako svako dijete/omladinac od puberteta pa negdje do 22-23 godine. Neko ide krasti trešnje kod zajebanog komšije, neko vozi biciklo bez kočnica, neko skija kroz mahalu, neko se pobije u školi, parku, na igralištu, neko ide na utakmice pa napravi i neki problem, kasnije bude potpuno regularan član društva. Što bi rekli za primjer. O mrtvima sve najbolje. Ne branim nikoga, opasno jeste, ali mnoge stvari koje radimo su opasne. Neko prođe bez posljedica, neko nažalost nastrada. Ti koje spominješ su otišli sami sa ovog svijeta. Oni koji su druge poslali na put bez povratka nisu pripadali toj kako reče subkulturi, nego su bili tatini sinovi, policajci, osobe na visokom položaju ili sa dobrim leđima. To su ubice. Momak koji vozi par stotina metara brže od dozvoljenog je samo neiživljeno dijete koje će nadoći u vožnji.
Evo ja sam tebi probao objasniti, a hajde ti sad meni probaj objasniti kako si to ti legalno, bez ugrožavanja i sl preslušavao nekoga na cesti?
- sparky
- Bakir1
#17645 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nikad nije bilo do auta, vazda je bilo do konja iza volana, pa tako i uOtom slucaju, teferića 
- sparky
#17646 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jel to ona ne bije boj sjajno oružje nego srce(muda) u junaka 
- Bakir1
#17647 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
uvijek bilo i ostalo 
-
tempuser
#17648 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
O kakvim visinama prises???sparky wrote: ↑29/04/2020 11:55
Kako ti to sa visine gledaš kao da si bio Niki Lauda sa porodičnim karavanom od 500ks.
Taj sport se zove urođena potreba za dokazivanjem, to prođe svako svako dijete/omladinac od puberteta pa negdje do 22-23 godine. Neko ide krasti trešnje kod zajebanog komšije, neko vozi biciklo bez kočnica, neko skija kroz mahalu, neko se pobije u školi, parku, na igralištu, neko ide na utakmice pa napravi i neki problem, kasnije bude potpuno regularan član društva. Što bi rekli za primjer. O mrtvima sve najbolje. Ne branim nikoga, opasno jeste, ali mnoge stvari koje radimo su opasne. Neko prođe bez posljedica, neko nažalost nastrada. Ti koje spominješ su otišli sami sa ovog svijeta. Oni koji su druge poslali na put bez povratka nisu pripadali toj kako reče subkulturi, nego su bili tatini sinovi, policajci, osobe na visokom položaju ili sa dobrim leđima. To su ubice. Momak koji vozi par stotina metara brže od dozvoljenog je samo neiživljeno dijete koje će nadoći u vožnji.
Evo ja sam tebi probao objasniti, a hajde ti sad meni probaj objasniti kako si to ti legalno, bez ugrožavanja i sl preslušavao nekoga na cesti?
Sta god da je bilo, bilo je dovoljno da ostanete nasukani i sa upitikom iznad glave u pokzusaju tih svojih cestovnih mangupluka.
Znaci po tebi se treba marisat po ulici, skoli itd? Boldiranim si sve napisao i ne znam sta tu ima da se pravda i brani... Ne znam imas li dijete, ali bas me interesuje bi li sina ohrabrivao da radi gluposti koje ovdje zagovaras?!?
Objasnio vec, ti pametan neces da ceka na semaforu nego hoces iz izlivne da se uvalis naprijed, ali avaj neprimjetnom autu pored tebe je dovoljam samo malo jacin gas da ti ili ostanes blokiran u izlivnoj ili poljubis trotoar ispred sebe. Slicnan recepet i za sveranje iz trake u traku, vidis otvoren prostor kako ces u niskobrisucem letu da pikiras iz krajnje desne i krajnju lijevu, ali ovaj u srednjoj traci je malo dao gas i zatvorio prolaz, krenem s druge strane, opet on...
- JavierBosnia
#17649 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Tempuseru pitanje,
da li je po tebi okej ako si prvi na semaforu krenuti brze nego ostatak vozaca i ubrzati do 65 kmh i nastaviti tako voziti?
Bez skripe guma, ispaljivanja i slicno?
da li je po tebi okej ako si prvi na semaforu krenuti brze nego ostatak vozaca i ubrzati do 65 kmh i nastaviti tako voziti?
-
tempuser
#17650 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Meni jest ok, nista zakonito, nista pogresno, samo ne vidim ni smisao ni svrhu u odnosno na regularno lijearno ubrzanje, zato sam i pitao??? Handrim i auto i gorivo, pa i sebe, a efekat 0.JavierBosnia wrote: ↑29/04/2020 12:51 Tempuseru pitanje,