Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#17601 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
extra bi bilo da Sušić počne igrati za reprezentaciju a ne reprezentacija za njegove privatne potrebe
-
RtrnOfSalisbury
#17602 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
... prekovise susica je u i oko tima tako da valja (sa)cekati odlazak bar trojice. ovo sad ko neka susicijada. sreca pa ih nema vise ... sta bi jadni komentatori: susic dodo loptu susicu, ovaj trazi susica, susic prema kaznenom prostoru, susic ne stize ali tamo je susic, pritrcava susic da pomogne, susic oteo loptu i centriro prema susicu, susic propusca do susica i zakasnio je susic
- Kemal Malovčić
- Mračajski proto
#17604 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pozz za tramvajsku stanicu na Alepašinom i momka u čćrvenoj maJici.
- Kemal Malovčić
- Mračajski proto
#17606 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
SLAVIČE SE TITULA!
- BHF_Manijak
#17607 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Samo lunjas po Saraj'vu ccc!Mračajski proto wrote:Pozz za tramvajsku stanicu na Alepašinom i momka u čćrvenoj maJici.
- Mračajski proto
#17608 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Idem i na džume. Hajde i ti.

-
Tuzla111
#17609 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad je Susic igrao 451 formaciju igrali smo mnogo bolje al smo svi ukljucujuci i mene pisali po forumu da se trebamo prebaciti na 442 sto je lik i uradio. Iskreno i dalje je nejgova greska sto se nije vratio na 451 formaciju ako je ocigledno da ne zna kako da koristi 442.
Mi i kad smo imali mnogo vise centralnih veznih i ofanzivnih veznih igraca nije ih ovoliko igralo u prvoj postavi, a ne sad kad jedva da i imamo nekoliko ceznjaka on doda jos bratica i pravi nepotrebnu guzvu.
Ovako prasina oko hajrovica nije se pojAVILA NIOTKUDA. Hajrovic nije u Svicarskoj htio da sjedi na klupi kad je bio jos i mnogo mladji i siguran sam da je veoma nezadovoljan da sjedi kod ovog glavonje i ne dobija ni minutu dok neki poluprofesionalci igracu po 90 minuta.
Safet treba pod htio da dobije nogu jer unista cijelu generaciju sa kojom mozemo dogurati daleko sa dobrim trenerom.
Unistava i sve ljude koji zive za ovu jebenu repku al izgleda da se moramo saltati na kosarkasku repku sad dok ova konjska glava ne ode sa klupe.
BHF potplacene pi*ke.
Mi i kad smo imali mnogo vise centralnih veznih i ofanzivnih veznih igraca nije ih ovoliko igralo u prvoj postavi, a ne sad kad jedva da i imamo nekoliko ceznjaka on doda jos bratica i pravi nepotrebnu guzvu.
Ovako prasina oko hajrovica nije se pojAVILA NIOTKUDA. Hajrovic nije u Svicarskoj htio da sjedi na klupi kad je bio jos i mnogo mladji i siguran sam da je veoma nezadovoljan da sjedi kod ovog glavonje i ne dobija ni minutu dok neki poluprofesionalci igracu po 90 minuta.
Safet treba pod htio da dobije nogu jer unista cijelu generaciju sa kojom mozemo dogurati daleko sa dobrim trenerom.
Unistava i sve ljude koji zive za ovu jebenu repku al izgleda da se moramo saltati na kosarkasku repku sad dok ova konjska glava ne ode sa klupe.
BHF potplacene pi*ke.
- BHF_Manijak
#17610 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Obavljena mu'minska duznost!Mračajski proto wrote:Idem i na džume. Hajde i ti.![]()
- Artest
#17611 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jednoga lijepog dana, kad BiH postane sasma normalna drzavica, gospodi iz IO ce se suditi za veleizdaju zemlje.
Moja neznatnost ce biti na presudi. U prvom saffu. Praviti selfie dok u pozadini giljotina radi.
Moja neznatnost ce biti na presudi. U prvom saffu. Praviti selfie dok u pozadini giljotina radi.
-
A_A_AKCIJA
#17612 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Rekao sam da je atmosfera promjenjena poslije utakmice sa Litvanijom.Dead Man Walking wrote:@akcija
Nadji molim te po 1 primjer za ove 2 teze koje navodis kao cinjenice pa da te uzmemo kao relevantnog, a ja da se samobanujem. U protivnom cu si uzeti za pravo da citiram druga Pavla i da ti kazem da podmeces i petljas. : D
1. Prizivanje Hadzica kao spasioca.
2. Kritike postavke nakon utakmica sa Meksikom, OS, pa ako hoces i Argentinom (iako je poslije te utakmice bilo raznih padobranaca, pa moguce da sam neki komentar i fulio).
Naravno i ostatak izlaganja je u najmanju ruku preuvelican i karikiran do bola, ali ovo dvoje bas bode oci.
hm, evo ti, nakon par minuta traženja. Par sati prije utakmice sa OS. Da krenem sa tvojim citatom:
Dead Man Walking wrote:Molim Boga da Drogba siluje Vranjesa veceras, pa da se ovi govnari pospu peplom i pojedu sto su iskenjali. A bolje i Vranjesu da ga Drogba malo karne, nego da ceka Saplingidisa i Samarasa, ovaj Messija.
Ako hoćeš još, ima tone i tone. Ovo je samo sa jedne stranice.Brat wrote:Moja reprezentacija nisu Sušić senior, Tinki vinki Sušić, propalitet iz Šturma i ostali. To što je moja repka ne znači da trebam biti slijepo zaljubljen u spomenutog nam selektora, kapitena aka najvećeg šupka u reprezentaciji, pa što ne spomenuti i bahatog Đeku..Logovan wrote:Navijaš protiv svoje reprezentacije?Brat wrote:Da bog da debakl u svakoj tekmi doživjeli. Mrš bagro korumpirana.
Hvala, al' ne hvala. Svojom glavom razmišljam, i kol'ko god želio uspjeh našoj reprezentaciji, toliko želim debakl ovoj sada privatnoj firmi pojedinaca na čelu sa najboljim igračem svih vremena.
P.S. Hadžića ti nađem kad budem imao vremena.
Last edited by A_A_AKCIJA on 18/10/2014 08:30, edited 1 time in total.
-
A_A_AKCIJA
#17613 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Tipični promjer širenja glasina. Gdje i kako si saznao za ovo? Ima li gdje kakva izjava, da ne spominjem da lažeš? Doduše, kada te se sjetim sa teme o Džeki, malo mi bude jasnijeTuzla111 wrote: Ovako prasina oko hajrovica nije se pojAVILA NIOTKUDA. Hajrovic nije u Svicarskoj htio da sjedi na klupi kad je bio jos i mnogo mladji i siguran sam da je veoma nezadovoljan da sjedi kod ovog glavonje i ne dobija ni minutu dok neki poluprofesionalci igracu po 90 minuta.
BHF potplacene pi*ke.
-
Dead Man Walking
#17614 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Aha, fino sto si se potrudio da mi odgovoris na pitanja koja nisam postavio. Mogu li sad odgovori na postavljena pitanja?
- Laplace
#17615 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koliko ti to milenija planiraš živjeti?Artest wrote:Jednoga lijepog dana, kad BiH postane sasma normalna drzavica, gospodi iz IO ce se suditi za veleizdaju zemlje.
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
- OldMayor
#17616 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa sta hoces da kazes, da je Izet super-sretan jer igra Tinko koji je realno qarina od igraca, a on koji igra Bundesligi nema mjesta.A_A_AKCIJA wrote:Tipični promjer širenja glasina. Gdje i kako si saznao za ovo? Ima li gdje kakva izjava, da ne spominjem da lažeš? Doduše, kada te se sjetim sa teme o Džeki, malo mi bude jasnijeTuzla111 wrote: Ovako prasina oko hajrovica nije se pojAVILA NIOTKUDA. Hajrovic nije u Svicarskoj htio da sjedi na klupi kad je bio jos i mnogo mladji i siguran sam da je veoma nezadovoljan da sjedi kod ovog glavonje i ne dobija ni minutu dok neki poluprofesionalci igracu po 90 minuta.
BHF potplacene pi*ke.. Dron hurt ur feelings?
Sta treba onda da uradi da izbaci Tinkija iz prve postave?
-
missko
#17617 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hajrovic je klupa i u BL
- MeSko Hz
#17618 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U najbolju ruku nam se smješi baraž a realno nećemo ni proći zahvaljujući "izvrsnom" treneru ....
- simonese
#17619 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
u baraz sa svabamaMeSko Hz wrote:U najbolju ruku nam se smješi baraž a realno nećemo ni proći zahvaljujući "izvrsnom" treneru ....
-
Tuzla111
#17620 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa ne moze se bas reci za Hajrovica da je klupa u Werderu, skupio je poprilicno minuta za jedan renomirani tim iz BL dok Tjnki Vinki igra puno losijem timu i opet ne igra vise od hajrovica.missko wrote:Hajrovic je klupa i u BL
Inace, likovi su totalno razlicite pozicije i Tinki Vinki otima poziciju od Hajrovica koju i ne igra u svom klubu.
Hajrovic je desno krilo i ofanzivni vezni, dok je Tinki Vinki vezni i defanzivni vezni a u repki igra desno krilo i opfanzivnog veznog.
Kazem, znam od ranije da Hajrovic u Svicarskoj nije htio da bude kupa tako da me ne bi brinulo da i konjskoj glavi da nogu.
-
missko
-
Tuzla111
#17622 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sve je to zbog Safeta AKA konjska glava.missko wrote:http://inside11.de/spieler/izet-hajrovic-2616/
-
A_A_AKCIJA
#17623 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Odlično opisana situacija i pravi stav navijača reprezentacije BiH. Jer, ako neko želi da bude po njegovom, čak i po cijenu poraza i brukanja reprezentacije, koja je razlika između njih i Papeta?E vidiš u tome i jest fol, nije šutio druže. Ovo je, čini mi se, treći ili četvrti put da se oko njega diže neka kuknjava. Pa je nedavno kuko pred samo SP, pa evo sad kuka u sred kvalifikacija u kojim nam ne ide dobro.
Mene ne interesuje ni Pape, ni Zukanović, ni Džeko... samo reprezentacija. Svi oni budu i prođu. A na ovakav način obojica štete samo reprezentaciji i ništa drugo neće postići. Nit će Papeta otjerati zato što ovaj laprda, niti će on zaigrat.
Trenutno imamo lošu situaciju i atmosferu u javnosti koja je 90% isfabrikovana. Garantujem da većina priča koje su se pričale ili pričaju su samo to: priče. Kako jednom navijaču može biti u interesu da sruši reprezentaciju? Zar nije poenta svega što bolji rezultat?
Kako ćemo postići bolji rezultat time što izmišljamo afere, hajcamo reprezentativce da laju (Zukanović) i molimo Boga da kiksamo ne bi li Pape otišao? Neka mi neko pojasni ovu situaciju, ja fakat ne kontam. Ponavljam, mjesecima prije SP je počelo i ne smiruje se.
Padne li nekome na pamet da sada kada smo konačno postali ime i brand, ima brdo spletkaroša koji bi se rado našli na Papetovom mjestu i koji bi rado radili stvari za koje optužuju Papeta (i dalje neargumentovano, da se razumijemo).
Ako si stvarno navijač reprezentacije, zar misliš da ćeš pomoći našoj ekipi da pobjedi Izrael time što bezočno pljuješ po selektoru na ličnom osnovu (teleća glava...)?
Prvi potpisujem da Pape ode, ako će to donijeti bolji rezultat. Ali, ovom hajkom protiv selektora i reprezentativaca se radi upravo suprotno. Pitate li se je li ovo imalo uticalo na Pjanićevo samopouzdanje kada je fulio penal protiv Kipra? Ja garantujem da jeste.
- maltam
#17624 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
KLJUČ SVEGA!A_A_AKCIJA wrote:Odlično opisana situacija i pravi stav navijača reprezentacije BiH. Jer, ako neko želi da bude po njegovom, čak i po cijenu poraza i brukanja reprezentacije, koja je razlika između njih i Papeta?E vidiš u tome i jest fol, nije šutio druže. Ovo je, čini mi se, treći ili četvrti put da se oko njega diže neka kuknjava. Pa je nedavno kuko pred samo SP, pa evo sad kuka u sred kvalifikacija u kojim nam ne ide dobro.
Mene ne interesuje ni Pape, ni Zukanović, ni Džeko... samo reprezentacija. Svi oni budu i prođu. A na ovakav način obojica štete samo reprezentaciji i ništa drugo neće postići. Nit će Papeta otjerati zato što ovaj laprda, niti će on zaigrat.
Trenutno imamo lošu situaciju i atmosferu u javnosti koja je 90% isfabrikovana. Garantujem da većina priča koje su se pričale ili pričaju su samo to: priče. Kako jednom navijaču može biti u interesu da sruši reprezentaciju? Zar nije poenta svega što bolji rezultat?
Kako ćemo postići bolji rezultat time što izmišljamo afere, hajcamo reprezentativce da laju (Zukanović) i molimo Boga da kiksamo ne bi li Pape otišao? Neka mi neko pojasni ovu situaciju, ja fakat ne kontam. Ponavljam, mjesecima prije SP je počelo i ne smiruje se.
Padne li nekome na pamet da sada kada smo konačno postali ime i brand, ima brdo spletkaroša koji bi se rado našli na Papetovom mjestu i koji bi rado radili stvari za koje optužuju Papeta (i dalje neargumentovano, da se razumijemo).
Ako si stvarno navijač reprezentacije, zar misliš da ćeš pomoći našoj ekipi da pobjedi Izrael time što bezočno pljuješ po selektoru na ličnom osnovu (teleća glava...)?
Prvi potpisujem da Pape ode, ako će to donijeti bolji rezultat. Ali, ovom hajkom protiv selektora i reprezentativaca se radi upravo suprotno. Pitate li se je li ovo imalo uticalo na Pjanićevo samopouzdanje kada je fulio penal protiv Kipra? Ja garantujem da jeste.
- Havatar
#17625 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da je otišao na vrijeme ne bi bilo ovoga a još bi većini ostao u pozitivnom sjećanju (mislim na one koji su ga podržavali nakon SP)