hahahaha joj hanke...
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Hrane se zdravo, samo neprskano voce, nista grickalice uz tekmuvivax wrote:
hahahaha joj hanke...
Ma ja, standardno čim ja ne gledam.Pjanic15 wrote:
Ovo sam bas nedavno govorio, on nije jednodimenzionalan igrac kako se predstavio u NBA, on je bas kompletan igracmoke_31 wrote:Odgledo sam večeras reprizu tekme i moram reći da je Mirza dobro odigro, posebno odbranu, a i u napadu je bio solidan, na kraju ih izvuko sa 2 trice.
Kako raštimano i neorganizovano igra Brooklyn mislim da Mirza izvlači maksimum. Koliko sam upratio za njega imaju samo jednu akciju, ono sa blokovima da on pobjegne u ćošak i zabije tricu.
Da nije zadnja opcija u napadu i da mu daju više lopti kad je sam na šutu bilo bi to svaki put oko 20 poena ali i ovako je dobro, samo da bude konstantan, to mu sad najviše treba.
Treba istaći da sve više ide na ulaz i da još krene igrati malo leđima prema košu bio bi još kompletniji igrač. Možda ovo razradi za sljedeću sezonu
MOSALJOZE wrote:KOD MENE VEĆ GORI HALA IDEMO MIRZAAAA ŠTA JE ŠLJUNKAREEEEE
Ma ja sad sam provjerio..Capajebo wrote:Kol'ko se sjecam, Netsi su 7mi trenutno, mada nemaju bas neku konkurenciju za playoff
b2b utakmica BABUKA VEČERAS IGRA 25+ MINUTA GORI HAALLLAAAAAHouse wrote:Mirza je zacementirao poziciju šestog igrača...još malo i KG na klupu![]()