Ok, mogu ga u kuhanju i to da baš i nije vidljiv nego onako sitan
Al ovaj živi, crveni il bijeli
Moderator: anex
sekerbay wrote: Ok, mogu ga u kuhanju i to da baš i nije vidljiv nego onako sitan
Al ovaj živi, crveni il bijeli![]()
Ma ja ba, ima nas. Znaš šta mi je najgore?VenomousV wrote:prije ga nisam mogla ni u hrani, al' sad valjda kako sam starija tolerisem tj. ok mi je da znam da ga ima u hrani al' nemoj molim te da vidim, hoce mi nesto bit'
De ba hođa, sit se gladnom ne vjeruje.arzuhal wrote:to su sve neke sugestije...
Bolan, ko je ovdje feminiziransekerbay wrote:Čuj ovog feminiziranog, mamina maza
Tomahawk11 wrote:Samo da se deklarišem, lukovi mogu svakako, u jelu, kuhani, sirovi, salata, ćevapi, uz ribu, ma sve ide.
Mamine maze i peke ne jedu, treba ih u vojsku na jedan prijašnji rok od godinu, jeli bi sve živo poslije toga
Ti.Tomahawk11 wrote:ko je ovdje feminiziran
Čuj jasekerbay wrote:Ti.Tomahawk11 wrote:ko je ovdje feminiziran
Ja sam odrasto na prohi, bila mi ratna svakodnevnica. Da ne spominjem ostale sitnice.
I Et sad, maza sam zato što mi se gadi luk
Wewa na foe listu
Jah, ti. Hoš da vam dokažem i bijem vas na gomile ko cigo famelijuTomahawk11 wrote:Čuj ja
Paaa, pojeli, izašli iz ćevabdžinice i svako svojim putemTomahawk11 wrote:šta da te neka forumašica Sarajka zovne na ćevape
pa mu krene nešto šapnut na uho, pa joj se omahkne i podrigne, nako zdravo, ljucki, nakon male sarajevske..kisele...Tomahawk11 wrote: Bolan, šta da te neka forumašica Sarajka zovne na ćevape?

Ne znam što je taj srebreni toliko skup...Al' je odličan uz kakvo meso, sirovMis mekinjas wrote:Cuj ne mogu luka. De vi provjerite kakvo vam je zeljezo u krvi.![]()
Luk se jede kao jabuka. Onaj ljubicasti i srebrenac pogotovo.
arzuhal wrote:pa mu krene nešto šapnut na uho, pa joj se omahkne i podrigne, nako zdravo, ljucki, nakon male sarajevske..kisele...Tomahawk11 wrote: Bolan, šta da te neka forumašica Sarajka zovne na ćevape?
arzuhal wrote:![]()
halali![]()
A gulaš je
Dušo, ako imaš barem pola ljepote naše premijere željka, išći mehra šta ti srcu dragoSaraFina wrote:ja se nikad udati neću ovdje