hrasno38 wrote:Juka je u Cedevitu otisao sa 18 godina 2012 i od tada je reprezentacija BiH odigrala 30 jebenih zvanicnih kvalifikacionih i utakmica EP. U kvalifikacija za EP u Sloveniji i na EP u Sloveniji nije odigrao ni jednu utakmicu a to je ukupno 13 utakmica. U kvalifikacijama za EP 2015 smo odigrali 4 utakmice i nije odigrao ni jednu a na EP 2015 5 utakmica gdje ga isto nije bilo. Dakle od 25 ukupno vec nije igrao 22.I onda je odigrao 4 utakmice u zadnjim kvalfikacijama kada nismo otisli na EP i zaista imao impresivnu statistiku. Naravno ni ovih zadnjih 6 nije igrao.
Nadam se da ce ova statistika pokazati koliki je u biti Jusuf Nurkic supak od covjeka mada izvanredan igrac jer za svoju zemlju u 6 godina od 30 utakmica je odigrao jebene 4!!!!! Naravno mada jesam zaista ljut i na Musu njega ni u mislima se ne moze porediti bar za sada sa Jusufom jer njemu je ovo prvi put i nikada do sada nije kalkulisao sa igranjem za reprezentaciju pa cak i povrijedjen. Jebi ga stvarno sam neki dan bio ljut kada sam ga stavio u isti kos sa Nurkicem a objektivno to jos uvijek ni blizu ne zasluzuje.
DAKLE DA PONOVIM OD 2012 KADA JE NURKIC PRESAO U CEDEVITU REPREZENTACIJA JE ODIGRALA 30 ZVANICNIH UTAKMICA I NURKIC JE ODIGRAO GLAVOM I BRADOM SAMO 4!!!!
Nadam se da je malo jasnije sta @hrasno misli i pise!
pa zar te ovaj jos sikira ?!!! za mene je on davnih dana zavrsio i sto se mene tice ne mora nikad i zaigrati. ja da se pîtam,pozelit mu sve najbolje u zivotu i reci:"drug, ne moze to vise tako.hvala ti i sve najbolje ! fin na kulturan nacin i ne spustati se na njegov nivo.
mene samo iritira sto lijepi imena ljudi na patike koji su zivote za ovu zemlju dali, a nije u stanju ,zbog potpisa ugovora, dres svoje zemlju da brani.