A još ovih 7 minuta da nam ovi naši ne ugradiše u vaktiju bilo bi super.
Jarane 7 minuta nije malo.
Kažu radi, eto sigurnosti, da ne bi ranije prekinuli post, bolje da postimo duže. Tako isto na sa sehuru i ode to na 14 minuta.
Nidje veze.

Jutro zapostim u Sarajevu...iftar Hervegovina...Idemedosumom wrote:cheater
Ja danas u suprotnom smjeru, sehur u Bosni a iftar u Hercegoviniskafiskafsnjak wrote:Jutro zapostim u Sarajevu...iftar Hervegovina...Idemedosumom wrote:cheater
Payback time
To i ja govorim...zapostit cu u Sa, iftariti juznije hahavazi wrote:Ja danas u suprotnom smjeru, sehur u Bosni a iftar u Hercegoviniskafiskafsnjak wrote:Jutro zapostim u Sarajevu...iftar Hervegovina...Idemedosumom wrote:cheater
Payback time
Ja danas u suprotnom smjeru, sehur u Bosni a iftar u Hercegoviniskafiskafsnjak wrote: Jutro zapostim u Sarajevu...iftar Hervegovina...
Payback time
pitah na jutubetu i rekose mi Sudanarzuhal wrote: Ovaj imam, Nurudin Muhammed Sadik, je iz Sudana i imam je u džamiji al-Nur u Sudanu, tako pročitah kod nekog...
Je l iftar samo u Bosni ili ?mali jomu wrote:Dokle ste.....![]()
Baš, puc...nije to to pa ili Debelu Bertu kopirati od Švaba ili baaaar ovako nešto.arzuhal wrote:Ali, nekako...ne znam...mlakasto mi to...tetkasto, ono kad pucne...

pls...Idemedosumom wrote:Kontam se, ko je sad' ovaj? Kad' ono arzo s novim avatarom
Djesi AmidjaAmiĐa_Idriz wrote:Jel puklo
AmiĐa_Idriz wrote:Jel puklo

Reko malo pauzu uzeti od finalaskafiskafsnjak wrote:Djesi AmidjaAmiĐa_Idriz wrote:Jel puklo![]()
Falio si