Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
kamen spoticanja

#17576 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

Freamon Lester wrote:
kamen spoticanja wrote:
nacho_ wrote:https://www.cin.ba/zavod-za-rastrosnost/

Crvena je nova zelena. :oops: :mrgreen:
Gleaj sad kad se par nickova upali ko kariozan kutnjak :mrgreen:
Ovakav SDP olos je i omogucio zelenoj druzini da haraci gradom 12 godina. :izet:
Al Papule je jucer bio kralj na vijecu
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#17577 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Norm wrote: dze si jimi? dobrodosao.. :D
Evo druže, odvik'o se od foruma koliko me ona ljutica banova. :-D
nadžak wrote: Ooo momak Tetovac se vratio iz Banovića. Šta ima u Tuzlanskom kantonu? :D

Tako sam i ja isto, na istu foru kerova naletio i pah, mjesec dana. Od tad sastavljam FOE listu i miran, nek laprdaju i valjaju gluposti svojim istomišljenicima. Ja rahat na forumu. 8-)
Ma nisam mog'o prešutit joj, još imam traume od kerova kako su me ujeli. :D Šta ima kod tebe, kakav si ti?
Freamon Lester wrote:
:kiss:
:pasamoj:
kamen spoticanja wrote: Ooooo djeste momci...hebo vas novi upravnik poste :mrgreen:
Neki dan me prvi put u životu zabolio zub, odmah si mi naumpao. Sva sreća kratko je trajalo, 3-4 minute i prođe. :D

Sutra obavezno svi na utakmicu!
Norm

#17578 Re: Zeničani

Post by Norm »

Jimmy McNulty wrote: Sutra obavezno svi na utakmicu!
...da igra Tetovski Borac dosao bih :-D...
N.N.

#17579 Re: Zeničani

Post by N.N. »

kamen spoticanja wrote: Al Papule je jucer bio kralj na vijecu
To ti nesto na moj racun :fight:

Pazi druze, osoba koja je svoje zdravlje i dijelove svoga tijela dala za ovu drzavu je meni draza od Cosica i njegove diplome iz Kacuna :D , Hamze koji je stanove i kojekakve hiljade KM dobio samo sto baca kuglu a drugi skolovani i uspjesni mogu da sisaju racku po birou ili Njemackoj, jedne Emine koja samo SDA selam SDA a po AS grupaciji ubacuje osobe koje nikada vidjele nisu SDA stranku a kamo li sta drugo, Drace mog hafiza koji bi treba u dzamiju a ne politiku i td td.
O tome se radi.

A Senaida opravdano prozivaju. Jbga ne mozes sluzbenim autom po partijama da hodas :gunjastajl: , od Kurbegovica zenu iz Mostara sa zavrsenim Njemackim jezikom ubacujes u ZZO da radi, a nasa raja isto ga sisa i td td.
Sve su to aferimi koji dolaze na naplatu.

Samo sto se ni ovi sada ne obaziru na to, ova MIrzeta ih 10 iz SBBa primila. Valjda navikla na prozivanja pa je to toliko i ne tangira :D
kamen spoticanja

#17580 Re: Zeničani

N.N. wrote:

Pazi druze, osoba koja je svoje zdravlje i dijelove svoga tijela dala za ovu drzavu je meni draza od Cosica i njegove diplome iz Kacuna :D , Hamze koji je stanove i kojekakve hiljade KM dobio samo sto baca kuglu a drugi skolovani i uspjesni mogu da sisaju racku po birou ili Njemackoj, jedne Emine koja samo SDA selam SDA a po AS grupaciji ubacuje osobe koje nikada vidjele nisu SDA stranku a kamo li sta drugo, Drace mog hafiza koji bi treba u dzamiju a ne politiku i td td.
O tome se radi.

A Senaida opravdano prozivaju. Jbga ne mozes sluzbenim autom po partijama da hodas :gunjastajl: , od Kurbegovica zenu iz Mostara sa zavrsenim Njemackim jezikom ubacujes u ZZO da radi, a nasa raja isto ga sisa i td td.

Samo sto se ni ovi sada ne obaziru na to, ova MIrzeta ih 10 iz SBBa primila. Valjda navikla na prozivanja pa je to toliko i ne tangira :D
Nismo se razumjeli
papule i elvir puric su kruna na mojoj glavi :wink:
N.N.

#17581 Re: Zeničani

Post by N.N. »

Onda mi je drago da je tako :) :thumbup:

p.s. da se ova najava kise hoce vcs obistiniti i da se ispada, a da sutra se svi zajedno okupimo na stadionu akBgda :sretan: :hajmooo:
belfy

#17582 Re: Zeničani

Post by belfy »

N.N. wrote:

O tome se radi.

sve stoji sto si napisao, ali ovo za Hamzu ne. iako ni meni nije drag, a pogotovo sto nije za funkciju koju obavlja za Grad - nema veze sa njegovim sportskim angazmanom. prema boldovanom niko ne bi trebao biti profesionalni sportista, a kada Tuka ispliva u Evropi svima puno srce...kad Dzeko...i tako...

P.S. jesi mislio na SDA Eminu u vijecu? ako jesi onda nije cudno ovo sto govoris za zenu od Kurbegovica.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#17583 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Nisam ga ni ja skontao za Eminu i AS grupu :D

Samo dolaze aferimi na naplatu al u Limburgu. Sva ova raja i dalje radi u Zavodu, malo ce im se imena vrtit po medijima i to je to. Jebe se njih, a ti se Zivojinovicu pakuj za Firenzu :run:
N.N.

#17584 Re: Zeničani

Post by N.N. »

Zena od Kurbegivica radi u ZZO. Senaid je uvalio dole. Mostarka, Farmasi, ovo ono...
Mada odleti i ona izgleda ovih dana.
Ona sto drzi kafanu u Srpskoj mahali, i ona otkaz dobila neki dan.

Emina, da. Vijecnica. Ima uticaj u AS grupaciji i zaposljava :)
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#17586 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Norm wrote:
Jimmy McNulty wrote: Sutra obavezno svi na utakmicu!
...da igra Tetovski Borac dosao bih :-D...
Nemamo vise sredine, dvojica u pritvoru, dvojici se sudi sa slobode.

Ko je Kurbegovic?
wasabi

#17588 Re: Zeničani

Post by wasabi »

Jimmy McNulty wrote:Ko je Kurbegovic?
kvazi novinar koji pise na sportsport.ba o Celiku
nacho_

#17589 Re: Zeničani

Post by nacho_ »

Je li ovo Keleštura postavio? :oops:
clio_dci120

#17590 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

U vezi ovoga teksta CIN-a, pricaju price za malu djecu da je pravosudje neovisno, a portparol tuzilastva SDP-ov kadar. :bih: :bih:

Inace, kao raja cura je OK, nista licno, ali po politickim funkcijama pozicije se ne bi trebale dijeliti, narocito u tako znacajnim institucijama.
kakavdanakneiskustvu

#17591 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

nacho_ wrote:
Je li ovo Keleštura postavio? :oops:
:mrgreen:
kamen spoticanja

#17592 Re: Zeničani

Mustang1

#17594 Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

Nisam citao sve, ali cini mi se da ovdje pise da sve sto ima u vezi sa njima samim se povecalo, a ono sto nema se smanjilo, tipa dom porodica i ostalo? :D Sport umanjili za 200 hiljada. Ispast ce da ce Celik plakati za SDA :D
kamen spoticanja

#17595 Re: Zeničani

Mustang1 wrote:
Nisam citao sve, ali cini mi se da ovdje pise da sve sto ima u vezi sa njima samim se povecalo, a ono sto nema se smanjilo, tipa dom porodica i ostalo? :D Sport umanjili za 200 hiljada. Ispast ce da ce Celik plakati za SDA :D
Ma realno nema para...ne mozes od 15 napraviti 19
nisam uspio skinuti cijeli prijedlog budzeta a zanima me stavka za poljoprivredu...jel ostao pri 3.200.000 KM
kamen spoticanja

#17596 Re: Zeničani

NGG sta znaci ovaj stiker sto se uz kartu za zapad prodaje?
kamberovica polje

#17597 Re: Zeničani

Post by kamberovica polje »

kamen spoticanja wrote:NGG sta znaci ovaj stiker sto se uz kartu za zapad prodaje?
Mislim da probavaju brojače večeras, ali samo na zapadu. Nisu stigli odštampat bar kod na kartu pa eto.
kamen spoticanja

#17598 Re: Zeničani

kamberovica polje wrote:
kamen spoticanja wrote:NGG sta znaci ovaj stiker sto se uz kartu za zapad prodaje?
Mislim da probavaju brojače večeras, ali samo na zapadu. Nisu stigli odštampat bar kod na kartu pa eto.
A jes...evo na straznjoj strani pise reklama za neki "parkirni sustav"
Valjda da nas parkiraju :mrgreen:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#17599 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

wasabi wrote:
Jimmy McNulty wrote:Ko je Kurbegovic?
kvazi novinar koji pise na sportsport.ba o Celiku
Znam sad :mrgreen:

Kakva je atmosfera u gradu? Utakmica ovo-ono?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#17600 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Jedna ljubav, jedan grad. Limvo Likče :bih: :bih: :bih:
Post Reply