licence, licence...samo radna snaga...patent, patent...KAMI666 wrote:Made in China. Ama bas sve. U cemu je problem?pici wrote:Kad razgovaram s rusofilima uvijek im postavim jedno jako prosto pitanje: Navedi mi samo jednu stvar koju imaš doma, ili da je dnevno koristiš u životu a da je made in russia. Svi ušute
Ukrajina
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#17576 Re: Ukrajina
- pici
#17577 Re: Ukrajina
jebte imaaaaa...ruski plin 
- JohnnyS
#17578 Re: Ukrajina
pici wrote:Kad razgovaram s rusofilima uvijek im postavim jedno jako prosto pitanje: Navedi mi samo jednu stvar koju imaš doma, ili da je dnevno koristiš u životu a da je made in russia. Svi ušute
Ja sam rusofob, ali otvorenih vidika pa imam proizvod made in rusia: Nekoliko boca votki
- General War
#17579 Re: Ukrajina
Ima, kako nemapici wrote:Kad razgovaram s rusofilima uvijek im postavim jedno jako prosto pitanje: Navedi mi samo jednu stvar koju imaš doma, ili da je dnevno koristiš u životu a da je made in russia. Svi ušute

- pici
#17580 Re: Ukrajina
JohnnyS wrote:pici wrote:Kad razgovaram s rusofilima uvijek im postavim jedno jako prosto pitanje: Navedi mi samo jednu stvar koju imaš doma, ili da je dnevno koristiš u životu a da je made in russia. Svi ušute
Ja sam rusofob, ali otvorenih vidika pa imam proizvod made in rusia: Nekoliko boca votki
to se ne raČuna...nisu svi ispiČuture ko MI
-
Kaligula I
#17582 Re: Ukrajina
...ne znam što si htjeo reći ovim prikazom?...kada bismo zbrojili podatke mislim da je više ljudi na planetu koji o Rusiji imaju pozitivno nego negativno misljenje...najmnogoljudnije zemlje na svijetu o Rusiji imaju pozitivan stav...prema tome nisi mi jasan...pici wrote:
Source: Pew centar za istraživanje
Postavljeno pitanje: "Da li imate pozitivno ili negativno mišljenje o Rusiji?”
http://www.slobodnaevropa.org/contentin ... 67468.html
- dječak sa šibicama
#17583 Re: Ukrajina
Ove slike Putina, jel vam to radi mladji brat iz sedmog dva ili?
Mislim, posto je to humor na nivou osnovne skole.
- JohnnyS
#17584 Re: Ukrajina
Čuo sam da je Putin prilikom boravka na okupiranom Krimu morao spavati na ratnom brodu jer su svi smkeštajni kapaciteti popunjeni...
-
sportman1
#17585 Re: Ukrajina
pici wrote:Kad razgovaram s rusofilima uvijek im postavim jedno jako prosto pitanje: Navedi mi samo jednu stvar koju imaš doma, ili da je dnevno koristiš u životu a da je made in russia. Svi ušute
ima li to ikakve veza sa stanjem u ukrajini?
-
L u c i f e r
#17586 Re: Ukrajina
Prilagođen vašem geopolitičkom i međunarodnopravnom rezonu.dječak sa šibicama wrote:Ove slike Putina, jel vam to radi mladji brat iz sedmog dva ili?
-
Kaligula I
#17587 Re: Ukrajina
...mene nisi pitao, a da si me pitao ja bih ti odgovorio slijedeće; npr ruski klasici književnosti kao što su Dostojevski, Tolstoj, Gogolj, Jesenjin, Gorki, Puškin, Čehov, Bulgakov, Ljermontov Majakovski, Ostrovski, Pasternak itid, itd....ako ti je malo mogu i nastavit...ti si općinjem materijalnim vrijednostima...a vidiš ima ljudi koji više drže do duhovnih vrijednosti...no, ti to ne razumiješ, jer da razumiješ ne bi nikad i nikom postavio takvo pitanje, jer je ti je pitanje vrlo glupo...pici wrote:Kad razgovaram s rusofilima uvijek im postavim jedno jako prosto pitanje: Navedi mi samo jednu stvar koju imaš doma, ili da je dnevno koristiš u životu a da je made in russia. Svi ušute
- pici
#17588 Re: Ukrajina
sportman1 wrote:pici wrote:Kad razgovaram s rusofilima uvijek im postavim jedno jako prosto pitanje: Navedi mi samo jednu stvar koju imaš doma, ili da je dnevno koristiš u životu a da je made in russia. Svi ušute
ima li to ikakve veza sa stanjem u ukrajini?

ima krim je srce rusije
- General War
#17589 Re: Ukrajina
Hooj zemljo arabijo....Kaligula I wrote:...mene nisi pitao, a da si me pitao ja bih ti odgovorio slijedeće; npr ruski klasici književnosti kao što su Dostojevski, Tolstoj, Gogolj, Jesenjin, Gorki, Puškin, Čehov, Bulgakov, Ljermontov Majakovski, Ostrovski, Pasternak itid, itd....ako ti je malo mogu i nastavit...ti si općinjem materijalnim vrijednostima...a vidiš ima ljudi koji više drže do duhovnih vrijednosti...no, ti to ne razumiješ, jer da razumiješ ne bi nikad i nikom postavio takvo pitanje, jer je ti je pitanje vrlo glupo...pici wrote:Kad razgovaram s rusofilima uvijek im postavim jedno jako prosto pitanje: Navedi mi samo jednu stvar koju imaš doma, ili da je dnevno koristiš u životu a da je made in russia. Svi ušute
- pici
#17590 Re: Ukrajina
Kaligula I wrote:...mene nisi pitao, a da si me pitao ja bih ti odgovorio slijedeće; npr ruski klasici književnosti kao što su Dostojevski, Tolstoj, Gogolj, Jesenjin, Gorki, Puškin, Čehov, Bulgakov, Ljermontov Majakovski, Ostrovski, Pasternak itid, itd....ako ti je malo mogu i nastavit...ti si općinjem materijalnim vrijednostima...a vidiš ima ljudi koji više drže do duhovnih vrijednosti...no, ti to ne razumiješ, jer da razumiješ ne bi nikad i nikom postavio takvo pitanje, jer je ti je pitanje vrlo glupo...pici wrote:Kad razgovaram s rusofilima uvijek im postavim jedno jako prosto pitanje: Navedi mi samo jednu stvar koju imaš doma, ili da je dnevno koristiš u životu a da je made in russia. Svi ušute

duhovne vrijednosti kod popa il hođže...
- pici
#17591 Re: Ukrajina
General War wrote:Hooj zemljo arabijo....Kaligula I wrote:...mene nisi pitao, a da si me pitao ja bih ti odgovorio slijedeće; npr ruski klasici književnosti kao što su Dostojevski, Tolstoj, Gogolj, Jesenjin, Gorki, Puškin, Čehov, Bulgakov, Ljermontov Majakovski, Ostrovski, Pasternak itid, itd....ako ti je malo mogu i nastavit...ti si općinjem materijalnim vrijednostima...a vidiš ima ljudi koji više drže do duhovnih vrijednosti...no, ti to ne razumiješ, jer da razumiješ ne bi nikad i nikom postavio takvo pitanje, jer je ti je pitanje vrlo glupo...pici wrote:Kad razgovaram s rusofilima uvijek im postavim jedno jako prosto pitanje: Navedi mi samo jednu stvar koju imaš doma, ili da je dnevno koristiš u životu a da je made in russia. Svi ušute![]()
![]()
nemerem bilivit koji liliputanac
-
Kaligula I
#17592 Re: Ukrajina

...a jesu ga se dovezale ove zukare...mora da imaju jak razlog...
- KAMI666
#17593 Re: Ukrajina
Jok bolan, vasa zvijezda vodilja vase dugovnosti je krvavi nobelovac Obuma jel tako 
Zna li neko zasta on dobi tu Nobelovu nagradu ikako? Jel zato sto je crnac ?
- pici
#17594 Re: Ukrajina
jok neg šHo je japanacKAMI666 wrote:Jok bolan, vasa zvijezda vodilja vase dugovnosti je krvavi nobelovac Obuma jel tako
- KAMI666
#17595 Re: Ukrajina
Fino te pitampici wrote:jok neg šHo je japanacKAMI666 wrote:Jok bolan, vasa zvijezda vodilja vase dugovnosti je krvavi nobelovac Obuma jel tako
-
Kaligula I
#17596 Re: Ukrajina
...iskreno, od tebe nisam ni očekivao neki dubokoumniji odgovor...to je tvoj maksimum...ideš na ignore...pici wrote:
nemerem bilivit koji liliputanac![]()
![]()
![]()
![]()
- pici
#17597 Re: Ukrajina
Kaligula I wrote:...iskreno, od tebe nisam ni očekivao neki dubokoumniji odgovor...to je tvoj maksimum...ideš na ignore...pici wrote:
![]()
![]()
![]()
nemoj molim te...Ćekaj da se duHovno skužimo
-
Kaligula I
#17598 Re: Ukrajina

...kad Putin može jahat konja i pilotorat avionom, pa može, vala, i on jahat lava...zašto ne?...
- Danguba
#17599 Re: Ukrajina
Kaligula I wrote:...iskreno, od tebe nisam ni očekivao neki dubokoumniji odgovor...to je tvoj maksimum...ideš na ignore...pici wrote:
![]()
![]()
![]()
ovo je za vicoteke...covjek koji postavlja neke izguglane karikature, photoshopirane slike nekome kaze da ide na ignore...
nikada ovi prorusi nece pobijediti sa ovakvom podrskom...
- Kikibombona
#17600 Re: Ukrajina
I Lazanski u ovoj emisiji govori da prorusi sigurno gube ako se Rusija ne ukljuci.