SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
BadBoy

#17576 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

E bravo, ovo hoću da kažem. U konačnici svega krivi smo mi kao truhlo društvo. U apsolutno svakom kvartu u gradu imaš klošara koje raja iz tog kvarta podržava. Evo otvorio sam ovog Izu na fejsu i vidio sam par lajkova od moje raje (koje sam promptno uklonio) na njegovim slikama. Dakle, lajkaš i podržavaš svog iz svog kvarta, jer su ti simpatični i "dobar je momak meni nikad ništa nažao nije učinio". A ovamo ojadio još stotinu drugih ljudi. Nemojmo se lagati, takav je trenutni sistem vrijednosti u ovom gradu, u ovoj državi, u ovom jebenom narodu.

Pa kad su normalni, zreli i odrasli ljudi spremni da se u roku od 2 minute potuku zbog oduzimanja prava prvenstva, šta drugo očekivat od klošara ili narkomana? Nasilje nam je u krvi.
JThomas

#17577 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

Ned071 wrote:smrdim/ministar-esad-radeljas ... -sarajevu/

nije se sjetio ni da pogleda sta je s curom. policajci pritrcali, dosla hitna, odveli je na nosilima. on prica na telefon i gleda stetu na passatu. australopitek...
o trošku zavoda kojim upravlja on :mrgreen:
Freamon Lester

#17578 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Freamon Lester »

– U drugom automobilu, “golfu”, je bila djevojka. Ja sam išao iza nje. Ona je vozila tako nekako kreni-stani, kreni-stani i ja sam udario u njeno vozilo otpozadi. – rekao nam je Radeljaš.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Logovan

#17579 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

bull21 wrote:Image

Vidi keza... Mirzi rahmet a porodici sabur. Ovo đubre baciti Manijacima da ga dobro srede pa ga onda prvo poslati u Zenicu.
Gledaj smijeha jebo on familiju.
Što bih volio da ga manijaci jednom safataju, pa da ga namlate dobro da krv propiša. Fuj, bijednik jedan.
O'zone
Globalni moderator

#17580 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

I potukao se tako Izo sa Zulićem pa otišao po pištolj vratio se nazad i ubio Mirzu misleći da je Zulić...

Jebi se živote....
Koshpa

#17581 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Koshpa »

O'zone wrote:I potukao se tako Izo sa Zulićem pa otišao po pištolj vratio se nazad i ubio Mirzu misleći da je Zulić...

Jebi se živote....
Opet Zulic, sta ce ovaj jada donjet manijacima to je za pricu.

Izgleda da je ovaj Izo i postavio onu bombu na stadion :run:
zateznistub

#17582 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

O'zone wrote:I potukao se tako Izo sa Zulićem pa otišao po pištolj vratio se nazad i ubio Mirzu misleći da je Zulić...

Jebi se živote....
nije valjda zato glavu izgubio?
Iker C

#17583 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Iker C »

Nekada mu je jug od milja skandirao: "Izo Izo slučajevi x, slučajevi x" :run:
zateznistub

#17584 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Iker C wrote:Nekada mu je jug od milja skandirao: "Izo Izo slučajevi x, slučajevi x" :run:
fuj
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#17585 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mk ultra »

pa kako je osuđivani kriminalac vođa navijača, da bude bilo šta?

i onda to isto udruženje ima obraza da išta više kaže... :skoljka:
S4mpion

#17586 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by S4mpion »

Svaki kriminalac u ovoj državi je 10 puta moćniji od prosječnog građanina, ima oružje koje želi, može da ti radi šta želi, bez ikakvih većih posljedica.

Jedan kriminalac u BiH će, tokom svog života, dobiti najmanje 10 novih prilika za nova ubistva, a onda sve to pomnožimo sa brojem kriminalaca na ulicama.

U ovoj državi, poštenim građanima oružje bi se trebalo dijeliti k`o hljeb u humanitarnoj, gore ne može bit, budale su se svakako naoružale svim i svačim.
Freamon Lester

#17587 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Freamon Lester »

mk ultra wrote:pa kako je osuđivani kriminalac vođa navijača, da bude bilo šta?

Tesko da ces naci navijace u svijetu gdje je glavni baja medju navijacima onaj sto najbolje integrale rjesava...
O'zone
Globalni moderator

#17588 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

zateznistub wrote:

Jebi se živote....
nije valjda zato glavu izgubio?
Tako kažu
došlo je do žestokog međusobnog sukoba navijača, a Tahirović se potukao sa Amarom Zulićem, kojeg je sarajevska policija također uhapsila u večernjim satima zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilničkog
ponašanja.

Tahirović je, navodno, u jednom trenutku otišao iz prostorija Udruženja, najvjerovatnije kako bi pronašao pištolj, a potom se vratio i i ubio Mirzu sa uvjerenjm da se zapravo radi o Zuliću.

Zbog teške ustrelne rane on nije izdržao borbu za život te je preminuo na putu do Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu
A vidim Zulića je osudila famozna sudinica "Adisa Zahiragić" na pišljivih 5 godina nakon što je onom momku iz čista mira pucao u glavu ispred SA kluba.

Zahirovička inače poznata i po oslobađajućoj presudi Orhanu Babiću koji je pretukao staricu Ljubicu Štokić, ima ona još koliko vidim nebuloznih presuda prema ovim krimosima.

Nekako mi fali rahmetli Salem Miso...
Baltazar_khan

#17589 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Baltazar_khan »

najveći krivac u svemu je upravni odbor fudbalskog kluba željezničar. dopustili su ovakvoj personi da se vrti oko kluba i da učestvuje na zvaničnim press konferencijama. sramota velika za jedan sportski kolektiv da takav osuđivani kriminalac uopšte sjedi rame uz rame sa sportistima :skoljka:

Image
Freamon Lester

#17590 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Freamon Lester »

I to gospodin drzi presice ko Obama. Oj drzavo... :lol:
emko1234

#17591 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by emko1234 »

Vidi keza... Mirzi rahmet a porodici sabur. Ovo đubre baciti Manijacima da ga dobro srede pa ga onda prvo poslati u Zenicu.
Daleko će Manijaci s tribinom koju vodi Amar Zulić i njegovim vazalima koji svi skupa nemaju 6 grama mozga.
Na šta se svelo navijanje u glavnom gradu, na šačicu normalnih ljudi i na 90% narkomana, socijalnih problema, nepismenih sitnih kriminacala, dilerčića i slične bagre.
Žao mi je momka, a Izu krezavog znam preko 15 godina. Smucao se i skitao po cijelom gradu, nema gdje ga nije bilo. Otimanje telefona i skidanje kasetofona su mu uža specijalnost, dok i sam nije postao narkomančina i hodajući leš.
Nadam se da će ga u Zenici pripaziti onako kako je i zaslužio.
rajv0sa

#17592 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by rajv0sa »

emko1234 wrote:

Daleko će Manijaci s tribinom koju vodi Amar Zulić i njegovim vazalima koji svi skupa nemaju 6 grama mozga.
Na šta se svelo navijanje u glavnom gradu, na šačicu normalnih ljudi i na 90% narkomana, socijalnih problema, nepismenih sitnih kriminacala, dilerčića i slične bagre.
Žao mi je momka, a Izu krezavog znam preko 15 godina. Smucao se i skitao po cijelom gradu, nema gdje ga nije bilo. Otimanje telefona i skidanje kasetofona su mu uža specijalnost, dok i sam nije postao narkomančina i hodajući leš.
Nadam se da će ga u Zenici pripaziti onako kako je i zaslužio.
Objesit na marindvoru za primjer drugima.
mk ultra

#17593 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mk ultra »

Freamon Lester wrote:
mk ultra wrote:pa kako je osuđivani kriminalac vođa navijača, da bude bilo šta?

Tesko da ces naci navijace u svijetu gdje je glavni baja medju navijacima onaj sto najbolje integrale rjesava...
pa kako ih nije sramota progovoriti ijednu riječ?

da ima države ne bi više ikad bilo navijača na željinoj utakmici
Freamon Lester

#17594 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Freamon Lester »

mk ultra wrote: pa kako ih nije sramota progovoriti ijednu riječ?

da ima države ne bi više ikad bilo navijača na željinoj utakmici
Nemoj da generalizujes sve ljude. Ove nazovi "vodje" koriste masu zbog svojih interesa dok ljudi dolaze na utakmice zbog klubova. A ako se pobune dobiju po labrnji i tako to.
mk ultra

#17595 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mk ultra »

da li se iko pobunio na bilo kakav način protiv vođe
nije
al niko, još ga vodaju po press konferencijama... nije on Bakir da moraju pola države navesti da ga smjene

ako će ljudi da ginu radi toga, nema razloga da postoji nogomet ikako u BiH
Freamon Lester

#17596 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Freamon Lester »

mk ultra wrote:da li se iko pobunio na bilo kakav način protiv vođe
nije
al niko, još ga vodaju po press konferencijama... nije on Bakir da moraju pola države navesti da ga smjene

ako će ljudi da ginu radi toga, nema razloga da postoji nogomet ikako u BiH
Pa zato se pametan uglavnom kloni takvih masa. Pogledaj posjete utakmicama Zelje, Sarajeva, Celika, Slobode sad i kakve su bile prije 10 i vise godina.
fidoremilienko

#17597 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by fidoremilienko »

Sve narkomani na tekmama. A ako i nisu narkići, podobro su udareni u vugla. Bar ovi što su na jugu (željo) ili sjeveru (sarajevo).
kucniljubimac

#17598 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kucniljubimac »

mk ultra wrote:da li se iko pobunio na bilo kakav način protiv vođe
nije
Ne kontas ti to, a nije ni prilika da ti se objasnjava kad nikad neces skontati.

Odaj pocast momku fatihom ili kako znas, ne pametuj.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#17599 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

eno me u spaciju :lol: :lol: :lol: :lol:
Creasy

#17600 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Creasy »

JThomas wrote:pa evo, ovdje te današnji drot mrmonja iz vojkovića otvoreno zajebava i poziva da protestuješ da bi država radi svoj posao.

svima je jasno da i ova država da hoće može ovo sve riješiti u roku od mjesec dana. ali neće. jer uplašeni i bez nade ne dižu prevrate i revolucije.

Koja si ti kljusina, to je za nepovjerovat. Umjesto da pozdraviš moje sugestije, koje su jedino ispravno rješenje u ovoj situaciji, ti me još ničim izazvan omalovažavaš. Ideš na ignore!
Locked