Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kamen spoticanja wrote:
Ovo je uzivo
Valjam se od smjeha a dusa mi place
koji smo qrac od carsije
Kacemo u dijasporu
Mene talijanska hanuma pritisce da se odlucim sto prije ili mi je pedala
Pita moja hanuma imal tvoja hanuma kakvu sestru za mene
pa da pravimo neki aranzman
SC isto telad
ekrem cosic me rani u koljeno kad progovori
fudo ponavlja :ublehe,uzeli pare,kriminal,
sanja ne moze sastaviti smislenu recenicu( mada je ja i dalje volim )
Nivo jednak onome koji postoji medju likovima koji prodaju one pavlake i keks s isteklim rokom pred pijacom
kamen spoticanja wrote:
SC isto telad
Nivo jednak onome koji postoji medju likovima koji prodaju one pavlake i keks s isteklim rokom pred pijacom
kamen spoticanja wrote:
SC isto telad
Ko je mene napadao kada sam ja rekao da je ova Sanja elokventna k`o moj racku a jos je pritom i nepismena, cini mi se
Ma ovo nase vijece i ove sjednice su nesto slicno Farmi i situaciji kada dodje Proka
Kelestura brat vazda spreman za fajt neki Zuban samo autobuse spominje, Hamzda i Draco k`o u skoli, zadnja klupa i suti da te ne vidi profa i td td.
Uglavnom, Papurle najludji lik i meni jedan od najboljih tamo. Mehic, SDP
k'o da su svi cekali da se ja javim, pa onda rafalno... svejedno mislim da je i ova prica uskurac, samo nesto manje nego prije jer sam popio... ujutro cu zaliti sto sam rekao ovo manje nego prije, a mozda sto sam se i javio ali eto...
Jimmy McNulty wrote:Godina prodje, mjesec nikad...
Ooo momak Tetovac se vratio iz Banovića. Šta ima u Tuzlanskom kantonu?
Tako sam i ja isto, na istu foru kerova naletio i pah, mjesec dana. Od tad sastavljam FOE listu i miran, nek laprdaju i valjaju gluposti svojim istomišljenicima. Ja rahat na forumu.
Svi na Bilino: Football is coming home!
Sutra je sasvim obična subota za većinu stanovnika BiH: neko će da mahmura, neko će da ode na kafu, neko će sa porodicom da provede dan, a neko će da ode u kladionicu. Tačnije običan je za sve građane, osim za građane jednog grada – Uzavrelog grada.......