Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
todd_smith
#17551 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Definitivno najgora sezona do sada.
4 epizode od 6. Neka su ove zadnje dvije najbolje ikada to je i dalje 67% sezone smece.
Kako usrase seriju od 10 godina u samo 4 epizode covjece.
4 epizode od 6. Neka su ove zadnje dvije najbolje ikada to je i dalje 67% sezone smece.
Kako usrase seriju od 10 godina u samo 4 epizode covjece.
-
Ramsey8
#17552 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ok epizoda drugo je sto vi previse razmisljate gledate na ovo na nesto vise od serije a ne to da je obicna serija
- Capajebo
#17553 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja postim... D&D.... postim, sabura 
-
Raptor44
#17554 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Šta ja znam, meni je baš bila fina epizoda.
Fin plot twist na kraju btw
Fin plot twist na kraju btw
- tuzlak1212
#17555 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Normala epizoda, samo nezz kakva je ovo vojskica od Danerys i kome ona prijeti ovim
Zmajevi su mi nesto smanjeni wtf

Zmajevi su mi nesto smanjeni wtf
-
drogon2
#17556 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa bas zbog toga serija i ide u racku.Imas slucaj sa NK gdje su imali dosta setupa,a na kraju je bilo razocarenje kako su ga brzo rijesili.Obrnuto ces vjv imat sa Daenerys.Nije bilo apsolutno nikakvog setupa da je treba luda i sad ce je kao predstavit takvom za jednu epizodualibaba_i_30_godina wrote:Pa meni je upravo zbog toga i draža.MarlboroGold wrote:Nekako sam to i ocekivao nakon trece epizode... sve ide na to da ce je Jon na kraju morati ubiti. Postaje polako kao otac. Cak ide stopama da bude gora i od Cersei...![]()
Dosta mi je više Jona i ''herojstva''. Jarane nije sve u mišićima, tj. bicepsima, već je mnogo više u glavi, pa ko koga nadmudri.
Taman kada sam mislio da je epizoda preveliki waste of precious time, posljednjih 20 minuta se i desilo nešto interesantno. Moram još jednom pogledati neke scene.
-
90minut
#17557 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Još jedan dokaz da je trebala biti još jedna sezona da se to odradi kako treba.drogon2 wrote:Pa bas zbog toga serija i ide u racku.Imas slucaj sa NK gdje su imali dosta setupa,a na kraju je bilo razocarenje kako su ga brzo rijesili.Obrnuto ces vjv imat sa Daenerys.Nije bilo apsolutno nikakvog setupa da je treba luda i sad ce je kao predstavit takvom za jednu epizodualibaba_i_30_godina wrote:Pa meni je upravo zbog toga i draža.MarlboroGold wrote:Nekako sam to i ocekivao nakon trece epizode... sve ide na to da ce je Jon na kraju morati ubiti. Postaje polako kao otac. Cak ide stopama da bude gora i od Cersei...![]()
Dosta mi je više Jona i ''herojstva''. Jarane nije sve u mišićima, tj. bicepsima, već je mnogo više u glavi, pa ko koga nadmudri.
Taman kada sam mislio da je epizoda preveliki waste of precious time, posljednjih 20 minuta se i desilo nešto interesantno. Moram još jednom pogledati neke scene.Nez eto,haman je ono sto je spalila par neprijateljskih vojnika proslu sezonu trebalo posluzit ko nagovjestaj ludosti
Šta kaže raptor fin mu plot twist
Bezbeli je raptor mislio da ce ona poslušati brata kepeca kojeg je uvijek mrzila i prepustiti grad.
- kamberovica polje
#17558 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Napravili su od Euronovih par brodića 6. američku flotu opremljenu s raketnim krstaricama. Jebalo majku, lik ko da ima lasersko navođenje na ovim samostrijelima. Zar nije bilo dovoljno što su im snage oslabljene borbom protiv NK da izvuče neki balans, nego se još izdrkavaju sa zmajevima.
D&D napušite se kurca.
D&D napušite se kurca.
-
polacijela
#17559 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sad je jasno zasto u intervjuima Gwendoline Christie gleda u Nikolaja Coster-Waldaua ko Tormund u Briennu

- SanskiBiser
#17560 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
izgleda u narednoj epizodi dva zmaja bljuju plavi plamen na Euronovu 6tu flotu.

- MarlboroGold
#17561 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Treći zmaj će od muke i scenarija prići Euronu i zamoliti da i njega ubije.
- SanskiBiser
#17562 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
MarlboroGold wrote:Treći zmaj će od muke i scenarija prići Euronu i zamoliti da i njega ubije.
I onda Dany nece imati druge nego da postane Night Queen.
- Gandalf
#17563 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
obzirom da nisam još pogledao epizodu, cijeli dan ću opsjedati temu i govoriti svima da ne spojlaju temu, da koriste bijelu boju slova, obavezno stave oznaku spoiler alert 
- karanana
#17564 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Koga ona zajebaje? Dosla sa 100 kopljanika i zmajem koji je ocigledno ranjiv pred dubrovnik okicen desetinama raketnih lansera, i dosla trazit predaju. Pa kako ce i prici zmajem dubrovniku da ga spali kad su ga dva tri euronova torpeda potjerala u bijeg i ubila jednog, a vidi ovde raketa na svakom koraku.
-
drogon2
#17565 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Plot zadnje tri ep stane u jednu Tyrionovu recenicu Sansi "you seem determined not to like her"
Al svidja mi se sto Daenerys rece da je njena sudbina da se rijesi tiranata i da ce to ucinit bez obzira na cijenu. Varys mi je najsmjesniji lik u seriji. Frajer bukvalno vidio Jona par puta i ide sa pricom on bi bio bolji za narod. Mislim vjv jest, al jarane ti si ss kao zakleo na vjernost ovamo, ne mzoes to mijenjat svaki dan 
-
drogon2
#17566 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa to ti je to. Trebala je odmah ici na KL u sedmoj sezoni. Varys i Tyrion su je savjetovali protiv toga i bukvalno je upropastili, a sada se i okrecu protiv njekaranana wrote:Koga ona zajebaje? Dosla sa 100 kopljanika i zmajem koji je ocigledno ranjiv pred dubrovnik okicen desetinama raketnih lansera, i dosla trazit predaju. Pa kako ce i prici zmajem dubrovniku da ga spali kad su ga dva tri euronova torpeda potjerala u bijeg i ubila jednog, a vidi ovde raketa na svakom koraku.
-
polacijela
#17567 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Toliko propuštenih prilika za dijalog u ovoj sezoni.
Deni spremaju za Ludu Kraljicu, šteta tako završiti lik koji grade na drugi kalup u prethodnih 7 sezona.
Nema šanse da će Jon bit kralj, on je sposoban samo da služi. Eto njega nazad na Casttle Black. Nakon što ubije Dany.
Jamie će ubiti Cersie.
Jest mi žao Gendrija
Oooooj, Night Kingu Konge, vaskrsni
ne vidim nikog drugog da zasluzuje Westeros
Deni spremaju za Ludu Kraljicu, šteta tako završiti lik koji grade na drugi kalup u prethodnih 7 sezona.
Nema šanse da će Jon bit kralj, on je sposoban samo da služi. Eto njega nazad na Casttle Black. Nakon što ubije Dany.
Jamie će ubiti Cersie.
Jest mi žao Gendrija
Oooooj, Night Kingu Konge, vaskrsni
-
polacijela
#17568 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Varys je najdosljedniji lik u seriji - Zaštitnik kraljevstva. I nikad nije izašao iz tog obrasca. Otpočetka ima samo jednu misiju, zaštiti Westeros i događaje pogurati u korist onog ko je u tom trenutku najbolja opcija za narod Westerosa (po njegovoj procjeni, ali ne za ličnu korist).drogon2 wrote:Plot zadnje tri ep stane u jednu Tyrionovu recenicu Sansi "you seem determined not to like her"Al svidja mi se sto Daenerys rece da je njena sudbina da se rijesi tiranata i da ce to ucinit bez obzira na cijenu. Varys mi je najsmjesniji lik u seriji. Frajer bukvalno vidio Jona par puta i ide sa pricom on bi bio bolji za narod. Mislim vjv jest, al jarane ti si ss kao zakleo na vjernost ovamo, ne mzoes to mijenjat svaki dan
-
drogon2
#17569 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kljucna rijec trenutku. Jucer mu je to bila Daenerys,danas Jon, da se nastavi serija sutra bi to bio neko drugipolacijela wrote:Varys je najdosljedniji lik u seriji - Zaštitnik kraljevstva. I nikad nije izašao iz tog obrasca. Otpočetka ima samo jednu misiju, zaštiti Westeros i događaje pogurati u korist onog ko je u tom trenutku najbolja opcija za narod Westerosa (po njegovoj procjeni, ali ne za ličnu korist).drogon2 wrote:Plot zadnje tri ep stane u jednu Tyrionovu recenicu Sansi "you seem determined not to like her"Al svidja mi se sto Daenerys rece da je njena sudbina da se rijesi tiranata i da ce to ucinit bez obzira na cijenu. Varys mi je najsmjesniji lik u seriji. Frajer bukvalno vidio Jona par puta i ide sa pricom on bi bio bolji za narod. Mislim vjv jest, al jarane ti si ss kao zakleo na vjernost ovamo, ne mzoes to mijenjat svaki dan
- MarlboroGold
#17570 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Biće ovdje sigurno nekog zajeba kad je u pitanju Golden Company... ne vidim šansu da mogu poraziti Cersei a da se oni ne okrenu protiv nje. Garant će doći bolja ponuda od Dany i njenih ili Starkova.
Što se Varysa tiče primjetio je koliko je ona opsjednuta tronom i da je spremna sve učiniti kako bi ga se dohvatila. On u tome vidi opasnost za ljude. Informacija u vezi Jona mu je još bolje došla, jer vidi da ga ljudi vole i cijene... još kako reče ima kitu među nogama
Što se Varysa tiče primjetio je koliko je ona opsjednuta tronom i da je spremna sve učiniti kako bi ga se dohvatila. On u tome vidi opasnost za ljude. Informacija u vezi Jona mu je još bolje došla, jer vidi da ga ljudi vole i cijene... još kako reče ima kitu među nogama
-
drogon2
#17571 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Meni je najsmjesnije sto haman ideja braka izmedju Jona i Daenerys ne dolazi u obzir, a bilo bi najjednostavnije rjesenje za sveMarlboroGold wrote:Biće ovdje sigurno nekog zajeba kad je u pitanju Golden Company... ne vidim šansu da mogu poraziti Cersei a da se oni ne okrenu protiv nje. Garant će doći bolja ponuda od Dany i njenih ili Starkova.
- SanskiBiser
#17572 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
drogon2 wrote:Meni je najsmjesnije sto haman ideja braka izmedju Jona i Daenerys ne dolazi u obzir, a bilo bi najjednostavnije rjesenje za sveMarlboroGold wrote:Biće ovdje sigurno nekog zajeba kad je u pitanju Golden Company... ne vidim šansu da mogu poraziti Cersei a da se oni ne okrenu protiv nje. Garant će doći bolja ponuda od Dany i njenih ili Starkova.
Što se Varysa tiče primjetio je koliko je ona opsjednuta tronom i da je spremna sve učiniti kako bi ga se dohvatila. On u tome vidi opasnost za ljude. Informacija u vezi Jona mu je još bolje došla, jer vidi da ga ljudi vole i cijene... još kako reče ima kitu među nogamaVarys kao rece ne zene tetke na sjeveru. Jest ono jarane, al frajer je i Targ
Nesto ce se def desit u narednoj ep. Da li u vezi sa GC il ce Drogonu napokon napravit oklop
Ugl Euron je zbog neceg zinuo haha Malo mi je bila cringe scena kad Daenerys moli Jona da nikom ne kaze.
Ja to kontam u traileru ili je Dany vaskrsla dva zmaja kao Night Queen
-
drogon2
#17573 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Vjv oklop i onda oni boltovi ne rade. Ne mogu docekat da Daenerys popali sve majke mi
I da. Nije mi se svidjelo sve od slj:
Arya i Sansa saznaju za Jona off screen
Tyrion sazna za Jona off screen
Uhvate Missandei off screen.
Najjace mi je kako Daenerys hoce napravit "mad" a ovo sto ona hoce je u biti jedini nacin da se uzme taj tron. Cersei ga nikad nece prepustit.
Najjace mi je kako Daenerys hoce napravit "mad" a ovo sto ona hoce je u biti jedini nacin da se uzme taj tron. Cersei ga nikad nece prepustit.
- SanskiBiser
#17574 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma to je to ona odradi posao u KL ko Nero u Rimudrogon2 wrote:Vjv oklop i onda oni boltovi ne rade. Ne mogu docekat da Daenerys popali sve majke miI da. Nije mi se svidjelo sve od slj:
- kokuz_sa
#17575 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sada sam tek uvjeren da ni Dany ni Jon nisu za vladanja..
U ovom trenutku navijam da to bude kepec
U ovom trenutku navijam da to bude kepec