da,ali nekome i jeste tako,sta bi,nismo svi istizomri wrote:Sopranosi karna, Zica isto, ali su zato Novine vrh
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
-
kakavdanakneiskustvu
#17551 Re: Gledate seriju - preporucite je
- Jack Be Nimble
#17552 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja bi radije wire I sopranosa po 15. put nego neki film.kakavdanakneiskustvu wrote:Point. wrote:Joj ne spominjite Žicu. Volio bih je opet pregledati al nema se vremena za takvu avanturu opet.
isti sam,a neki dan mi pade na pamet da probam ponovo sve ispopcetka
-
kakavdanakneiskustvu
#17553 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jack Be Nimble wrote:Ja bi radije wire I sopranosa po 15. put nego neki film.kakavdanakneiskustvu wrote:Point. wrote:Joj ne spominjite Žicu. Volio bih je opet pregledati al nema se vremena za takvu avanturu opet.
isti sam,a neki dan mi pade na pamet da probam ponovo sve ispopcetka
a jbg,ja sam zicu gledao,malo m bezze ponovo gledati koliko god da je to dobro a ne film koji mozda i nije los
- johnnykola
#17554 Re: Gledate seriju - preporucite je
E, moj Dejl...dale cooper wrote:Jel' ovi što pljuju po starijoj kinematografiji nikada nisu pogledali neki film recimo Hitchcocka iz 50-tih, koja je bila jedna od njegovih najboljih dekada, ili Orsona Wellesa ili Sunset Boulevard od Billy Wildera koji je snimljen 1950? Sve redom autori i filmovi čiji se filmovi i danas sasvim dobro drže i mogu komotno parirati bilo kojem modernom filmu po kvaliteti, da ne govorimo o tehnikama snimanja i stilovima režije koje se ostavile dubok uticaj i sasvim sigurno se mogu prepoznati i u radovima današnjih režisera.
-
normala brate
#17555 Re: Gledate seriju - preporucite je
Šta ima dobro se drže oni iz 70tih se jedva drže, a ne ono što je snimljeno kao predstava.dale cooper wrote:Jel' ovi što pljuju po starijoj kinematografiji nikada nisu pogledali neki film recimo Hitchcocka iz 50-tih, koja je bila jedna od njegovih najboljih dekada, ili Orsona Wellesa ili Sunset Boulevard od Billy Wildera koji je snimljen 1950? Sve redom autori i filmovi čiji se filmovi i danas sasvim dobro drže i mogu komotno parirati bilo kojem modernom filmu po kvaliteti, da ne govorimo o tehnikama snimanja i stilovima režije koje se ostavile dubok uticaj i sasvim sigurno se mogu prepoznati i u radovima današnjih režisera.
Bravo jedino je dubok uticaj ostavljen sve ostalo urađeno po njihovom receptu s modernim kamerama i 5 puta boljom modernom glumom.
To svako čorav može vidjeti ne znam da li ovo uopšte treba biti neka diskusija?
Da li je to što su mrtvi mrtvi pa se mora poštovati ili šta?
- Jack Be Nimble
#17556 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sex Education dobra teen komedija 
- zomri
#17557 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nekome je i zemlja ravna ploca, jebajiga nismo svi istikakavdanakneiskustvu wrote:da,ali nekome i jeste tako,sta bi,nismo svi istizomri wrote:Sopranosi karna, Zica isto, ali su zato Novine vrh
-
kakavdanakneiskustvu
#17558 Re: Gledate seriju - preporucite je
zomri wrote:Nekome je i zemlja ravna ploca, jebajiga nismo svi istikakavdanakneiskustvu wrote:da,ali nekome i jeste tako,sta bi,nismo svi istizomri wrote:Sopranosi karna, Zica isto, ali su zato Novine vrh
da,nekome je i viza za buducnost odlicna serija
-
Officer Crabtree
#17559 Re: Gledate seriju - preporucite je
Vidis, nekad je dobro imati samo 1700 postova od 2006. 
- Point.
#17560 Re: Gledate seriju - preporucite je
Lično, ne ulazim u kvalitet tih filmova niti sam spominjao kvalitet istih, nego lično odbojno mi je gledati crno bijele filmove pod prvo, drugo ne mogu se uživiti u film kad vidim da je sniman u studiju i to preočigledno, posebno scene koje bi trebalo biti snimane u prirodi a vidiš stijene od stiropola, lišće plastično, sjene po noći i slično. Također, način glume i priče mi je pre teateralan. Ne mogu to gledati i jebat ga.dale cooper wrote:Jel' ovi što pljuju po starijoj kinematografiji nikada nisu pogledali neki film recimo Hitchcocka iz 50-tih, koja je bila jedna od njegovih najboljih dekada, ili Orsona Wellesa ili Sunset Boulevard od Billy Wildera koji je snimljen 1950? Sve redom autori i filmovi čiji se filmovi i danas sasvim dobro drže i mogu komotno parirati bilo kojem modernom filmu po kvaliteti, da ne govorimo o tehnikama snimanja i stilovima režije koje se ostavile dubok uticaj i sasvim sigurno se mogu prepoznati i u radovima današnjih režisera.
-
normala brate
#17561 Re: Gledate seriju - preporucite je
Imaš život, to je dobro.Officer Crabtree wrote:Vidis, nekad je dobro imati samo 1700 postova od 2006.
-
normala brate
#17562 Re: Gledate seriju - preporucite je
Point. wrote:Lično, ne ulazim u kvalitet tih filmova niti sam spominjao kvalitet istih, nego lično odbojno mi je gledati crno bijele filmove pod prvo, drugo ne mogu se uživiti u film kad vidim da je sniman u studiju i to preočigledno, posebno scene koje bi trebalo biti snimane u prirodi a vidiš stijene od stiropola, lišće plastično, sjene po noći i slično. Također, način glume i priče mi je pre teateralan. Ne mogu to gledati i jebat ga.dale cooper wrote:Jel' ovi što pljuju po starijoj kinematografiji nikada nisu pogledali neki film recimo Hitchcocka iz 50-tih, koja je bila jedna od njegovih najboljih dekada, ili Orsona Wellesa ili Sunset Boulevard od Billy Wildera koji je snimljen 1950? Sve redom autori i filmovi čiji se filmovi i danas sasvim dobro drže i mogu komotno parirati bilo kojem modernom filmu po kvaliteti, da ne govorimo o tehnikama snimanja i stilovima režije koje se ostavile dubok uticaj i sasvim sigurno se mogu prepoznati i u radovima današnjih režisera.
Ma nema boga da ovo ljudi smatraju zanimljivim, to gleda reda radi jer su svi mrtvi.
- johnnykola
#17563 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma obatali filmiće, apel! Javi se da se milkimo mmmmmmmmmmmnormala brate wrote:Šta ima dobro se drže oni iz 70tih se jedva drže, a ne ono što je snimljeno kao predstava.dale cooper wrote:Jel' ovi što pljuju po starijoj kinematografiji nikada nisu pogledali neki film recimo Hitchcocka iz 50-tih, koja je bila jedna od njegovih najboljih dekada, ili Orsona Wellesa ili Sunset Boulevard od Billy Wildera koji je snimljen 1950? Sve redom autori i filmovi čiji se filmovi i danas sasvim dobro drže i mogu komotno parirati bilo kojem modernom filmu po kvaliteti, da ne govorimo o tehnikama snimanja i stilovima režije koje se ostavile dubok uticaj i sasvim sigurno se mogu prepoznati i u radovima današnjih režisera.
Bravo jedino je dubok uticaj ostavljen sve ostalo urađeno po njihovom receptu s modernim kamerama i 5 puta boljom modernom glumom.
To svako čorav može vidjeti ne znam da li ovo uopšte treba biti neka diskusija?
Da li je to što su mrtvi mrtvi pa se mora poštovati ili šta?
P.S. Vidi konstrukcije rečenice: "Da li je to što su mrtvi mrtvi..." Vrhunski, sav sam se napalio, javi se i dođi, ključ je ispod otirača. Mmmmmmmmmm:*****<3<3<3
-
normala brate
#17564 Re: Gledate seriju - preporucite je
Frajer ne zna ni trolu vozit kako treba 
Inače uzimaš li kakve pare od ovog sajta?
- Ravenn
- karanana
#17566 Re: Gledate seriju - preporucite je
jel iko naceo ovu novu netflixovu sex education?
-
normala brate
#17567 Re: Gledate seriju - preporucite je
Dobri glumcikaranana wrote:jel iko naceo ovu novu netflixovu sex education?
- Jack Be Nimble
#17568 Re: Gledate seriju - preporucite je
Vec napisao da je dobra. Svidjeceti se prva scena.karanana wrote:jel iko naceo ovu novu netflixovu sex education?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#17569 Re: Gledate seriju - preporucite je
upalio sam samo za tu prvu scenu, jao sise 
- johnnykola
#17570 Re: Gledate seriju - preporucite je
Brineš za financijsku sigurnost. O, mili moj, ništa ne brini, samo dođi da se taremo. Mmmmmmmmmmmnormala brate wrote:Frajer ne zna ni trolu vozit kako treba
-
normala brate
#17571 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jel ga daješ il' primaš?johnnykola wrote:Brineš za financijsku sigurnost. O, mili moj, ništa ne brini, samo dođi da se taremo. Mmmmmmmmmmmnormala brate wrote:Frajer ne zna ni trolu vozit kako treba
- karanana
#17572 Re: Gledate seriju - preporucite je
evo pogledah prvu scenu. kakve sise.
kakav levat. ja svrshih gledajuci minut scene i to samo gledajuci sise preko tv-a. a on sve na izvoli ima i da gleda i da umace u onaj dzennet i nista.
kakav levat. ja svrshih gledajuci minut scene i to samo gledajuci sise preko tv-a. a on sve na izvoli ima i da gleda i da umace u onaj dzennet i nista.
-
normala brate
#17573 Re: Gledate seriju - preporucite je
karanana wrote:evo pogledah prvu scenu. kakve sise.
hahahahahahaha
Daj slike vamo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#17574 Re: Gledate seriju - preporucite je

eo za sve nas drkadžije
- karanana
#17575 Re: Gledate seriju - preporucite je
ma ne znam screen shot uzet. mrsko mi telefonom slikat.normala brate wrote:karanana wrote:evo pogledah prvu scenu. kakve sise.
hahahahahahaha
Daj slike vamo