http://www.hkb.ba/?page_id=2043
Porodice Ribar, Zagrebačka, Grbavička, Azize Šaćirbegović, Derviša Numića, Radnička, Aleja Lipa, Trebevićka, Travnička, Ohridska, Trg heroja, Džamijska, Hamdije Čemerlića.
Moderator: anex
Porodice Ribar, Zagrebačka, Grbavička, Azize Šaćirbegović, Derviša Numića, Radnička, Aleja Lipa, Trebevićka, Travnička, Ohridska, Trg heroja, Džamijska, Hamdije Čemerlića.
Ovo je nevjerovatno, opet ulicu Avde Smajlovica nisu ubacili, a ulica Dervisa numica je sa lijeve strane na raskrsnici, ulica Radnicka se uljeva u ulicu Avde Smajlovica, a Trebevicka je ulica iznad Radnicke.Benq wrote:Treca faza pustanja signala...
Moju ulicu, također preskaču, a sve se vrte oko nje. Nikako da nas forumaše pogode. Zašto sada ovako sporo ide i uzmu po par ulica i odaberu samo srijedu da rade? U početku su puštali po cijele opštine, a sada rade samo pola mjesne zajednice. Čini mi se da je najgore prošla opština Novo Sarajevo.kakaljin wrote:Ovo je nevjerovatno, opet ulicu Avde Smajlovica nisu ubacili, a ulica Dervisa numica je sa lijeve strane na raskrsnici, ulica Radnicka se uljeva u ulicu Avde Smajlovica, a Trebevicka je ulica iznad Radnicke.Benq wrote:Treca faza pustanja signala...
Ovo da nije smijesno bilo bi zalosno. Kako se to pusta signal u Ulicama koje okruzuju ulicu Avde Smajlovica a nepusta se u istoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo da se lakše snađešnedims wrote:Ja sam dobio novi signal...Uglavnom, svi programi, koje imaju, su na spisku s tim da su neki kodirani jer se za njih mora posebno platiti. Redosljed programa je takav da se mora uzeti olovka i papir i zapisati gdje se sta nalazi. Nije problem...uradicu to....ali je vrlo iritantno moje saznanje da nisu u HS napravili redosljed i poslozili programe profesionalno...da se njihovi korisnici manje muce. Moram ispitati da li se moze posloziti aktivne programe po mom nahodjenju....jer, ipak mi koristimo, mozda, tridesetak programa...a sve ostalo je smece.
Preko vikenda pusten je signal svih hbo kanala(4) i 2 cinemax kanala. Dobro je da su ih pustili...jer, objektivno, nisam znao niti vidio sta se moze gledati na tim kanalima. Steta je sto su to uradili za vikend...jer, tada ima na drugim kanalima dobrog filmskog i sportskog programa...pa je gledanost tih novopustenih kanala, prdpostavljam, bila slaba. Trebali bi to uraditi od ponedeljka do petka. Tada bi efekat bio puno bolji. Jer, predpostavljam da su ti kanali pusteni da narod vidi i kupi.

samo vikend?-štetanedims wrote:Ja sam dobio novi signal...Uglavnom, svi programi, koje imaju, su na spisku s tim da su neki kodirani jer se za njih mora posebno platiti. Redosljed programa je takav da se mora uzeti olovka i papir i zapisati gdje se sta nalazi. Nije problem...uradicu to....ali je vrlo iritantno moje saznanje da nisu u HS napravili redosljed i poslozili programe profesionalno...da se njihovi korisnici manje muce. Moram ispitati da li se moze posloziti aktivne programe po mom nahodjenju....jer, ipak mi koristimo, mozda, tridesetak programa...a sve ostalo je smece.
Preko vikenda pusten je signal svih hbo kanala(4) i 2 cinemax kanala. Dobro je da su ih pustili...jer, objektivno, nisam znao niti vidio sta se moze gledati na tim kanalima. Steta je sto su to uradili za vikend...jer, tada ima na drugim kanalima dobrog filmskog i sportskog programa...pa je gledanost tih novopustenih kanala, prdpostavljam, bila slaba. Trebali bi to uraditi od ponedeljka do petka. Tada bi efekat bio puno bolji. Jer, predpostavljam da su ti kanali pusteni da narod vidi i kupi.
Hvala---ali kod mene su kanali poredani od 1 do preko 190. Slicno je kao na slici ali nisu tako poredani.SerijeSync wrote:Evo da se lakše snađešnedims wrote:Ja sam dobio novi signal...Uglavnom, svi programi, koje imaju, su na spisku s tim da su neki kodirani jer se za njih mora posebno platiti. Redosljed programa je takav da se mora uzeti olovka i papir i zapisati gdje se sta nalazi. Nije problem...uradicu to....ali je vrlo iritantno moje saznanje da nisu u HS napravili redosljed i poslozili programe profesionalno...da se njihovi korisnici manje muce. Moram ispitati da li se moze posloziti aktivne programe po mom nahodjenju....jer, ipak mi koristimo, mozda, tridesetak programa...a sve ostalo je smece.
http://postimg.org/image/a7x4xjghh/
Možda je fakat do naskakaljin wrote: Ovo je nevjerovatno, opet ulicu Avde Smajlovica nisu ubacili, a ulica Dervisa numica je sa lijeve strane na raskrsnici, ulica Radnicka se uljeva u ulicu Avde Smajlovica, a Trebevicka je ulica iznad Radnicke.
Ovo da nije smijesno bilo bi zalosno. Kako se to pusta signal u Ulicama koje okruzuju ulicu Avde Smajlovica a nepusta se u istoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ako imaš smart tv možeš kanale poredat kako želiš, ili ako imaš telemah resiver imaš opciju na resiveru da staviš sebi favorit listu.nedims wrote:Hvala---ali kod mene su kanali poredani od 1 do preko 190. Slicno je kao na slici ali nisu tako poredani.SerijeSync wrote:Evo da se lakše snađešnedims wrote:Ja sam dobio novi signal...Uglavnom, svi programi, koje imaju, su na spisku s tim da su neki kodirani jer se za njih mora posebno platiti. Redosljed programa je takav da se mora uzeti olovka i papir i zapisati gdje se sta nalazi. Nije problem...uradicu to....ali je vrlo iritantno moje saznanje da nisu u HS napravili redosljed i poslozili programe profesionalno...da se njihovi korisnici manje muce. Moram ispitati da li se moze posloziti aktivne programe po mom nahodjenju....jer, ipak mi koristimo, mozda, tridesetak programa...a sve ostalo je smece.
http://postimg.org/image/a7x4xjghh/
Postoji li mogucnost sortiranja, te ako postoji ...kako to ide.
Nemora se imati smat tv da pporedas kanale po svojoj zelji, jer ja imam tv koji nije smart pa sam poredao kanale kako ja zelim.SerijeSync wrote:ako imaš smart tv možeš kanale poredat kako želiš, ili ako imaš telemah resiver imaš opciju na resiveru da staviš sebi favorit listu.nedims wrote:Hvala---ali kod mene su kanali poredani od 1 do preko 190. Slicno je kao na slici ali nisu tako poredani.
Postoji li mogucnost sortiranja, te ako postoji ...kako to ide.
Dobili smo HBO samo za vikend.. Bezobrazno!!!kemox wrote: Evo zaključani i hbo i cinemax. Ja mislio da rade kompenzaciju za katasrtofalno lošu uslugu, prevarih se, njih samo pare interesuju.
jeste na sve strane se pohvalili imamo HBO otključano sve umjesto da šutite i uživateFox_Fox wrote:Dobili smo HBO samo za vikend.. Bezobrazno!!!kemox wrote: Evo zaključani i hbo i cinemax. Ja mislio da rade kompenzaciju za katasrtofalno lošu uslugu, prevarih se, njih samo pare interesuju.
SerijeSync wrote:jeste na sve strane se pohvalili imamo HBO otključano sve umjesto da šutite i uživateFox_Fox wrote:Dobili smo HBO samo za vikend.. Bezobrazno!!!kemox wrote: Evo zaključani i hbo i cinemax. Ja mislio da rade kompenzaciju za katasrtofalno lošu uslugu, prevarih se, njih samo pare interesuju.
Vaš paket je aktiviran 09.03.2016.god u 16:30h.The Realist wrote: Možda je fakat do nas. Vama u cijeloj ulici ne daju, kolegi forumašu neće u sobu da puste signal kao roditeljima, a evo i meni nikako da promotivni paket puste, nešto nevalja
.
Sto je najgore nisu im ni pustili novi signal, samo se pojavise HBO-i.Ostalih kanala nemaju.The Realist wrote:
Možda je fakat do nas. Vama u cijeloj ulici ne daju, kolegi forumašu neće u sobu da puste signal kao roditeljima, a evo i meni nikako da promotivni paket puste, nešto nevalja
.
Ja dobio dva računa, ali onaj manji izgleda trebam platiti.sarajlija1971 wrote:Mi smo uveli KID 8 krajem januara. Juce dobijem racun za period 01.02. - 29.02. u iznosu 13,90 KM?
Kao da su obracunali samo analognu TV, a kao sto rekoh mi imamo KID 8.
Ja samo 13,90 KM a imam KID 8 i nista mi nije jasno.The Realist wrote:Ja dobio dva računa, ali onaj manji izgleda trebam platiti.sarajlija1971 wrote:Mi smo uveli KID 8 krajem januara. Juce dobijem racun za period 01.02. - 29.02. u iznosu 13,90 KM?
Trebaju ti doći dva računa.sarajlija1971 wrote:Mi smo uveli KID 8 krajem januara. Juce dobijem racun za period 01.02. - 29.02. u iznosu 13,90 KM?
Molimo Vas javite nam se u inbox, provjerićemo sve što je potrebno u najkraćem roku.sarajlija1971 wrote:Mi smo uveli KID 8 krajem januara. Juce dobijem racun za period 01.02. - 29.02. u iznosu 13,90 KM?