Zgoljo wrote:I yebote,kakav je ovo forum opcenito,i portal,bosanskohercegovacki,ili....?
Pola svijeta ratuje u Siriji vidiš li:

Zgoljo wrote:I yebote,kakav je ovo forum opcenito,i portal,bosanskohercegovacki,ili....?

Vidim upoznat si sa "prorocanstvima".General War wrote:Jos kad putin s druge strane pocera i vrati konstatinopolj...eeee
jebi ga, kod tebe sve nesto: vidjecemo, cekamo, gledamo...kace visenixon69 wrote:Vidim upoznat si sa "prorocanstvima".General War wrote:Jos kad putin s druge strane pocera i vrati konstatinopolj...eeee![]()
Budemo vidjeli sta ce sve da ispadne iz toga "Bosanskog lonca".
Pa dobro,postujem.Hvala Bogu da se bas kod nas moze pisati najslobodnije i sa najmanje cenzure neovisno odakle i kako pises,to je nama na cast svakako.General War wrote:...multiZgoljo wrote:I yebote,kakav je ovo forum opcenito,i portal,bosanskohercegovacki,ili....?bilo bi dosadno da je drugacije.
Evo ga:Danguba wrote:Nista bez Memije Mufida.
... jer si mislio da vecina muslimana podrzava Erdogana ili?Zgoljo wrote:Pa dobro,postujem.Hvala Bogu da se bas kod nas moze pisati najslobodnije i sa najmanje cenzure neovisno odakle i kako pises,to je nama na cast svakako.General War wrote:...multiZgoljo wrote:I yebote,kakav je ovo forum opcenito,i portal,bosanskohercegovacki,ili....?bilo bi dosadno da je drugacije.
Ali ipak ponekad mi bude onako,dosta neugodno,jbg,dobijes dojam da ovo nema nikakve veze sa BiH.
Pa i nema, nema ko se sve nemoze prijaviti na portal...kako ces znati? nije nista losije ni bolje ni na drugim forumima tesko mozes skontat ko je ko dok se ne izlaneZgoljo wrote:Pa dobro,postujem.Hvala Bogu da se bas kod nas moze pisati najslobodnije i sa najmanje cenzure neovisno odakle i kako pises,to je nama na cast svakako.General War wrote:...multiZgoljo wrote:I yebote,kakav je ovo forum opcenito,i portal,bosanskohercegovacki,ili....?bilo bi dosadno da je drugacije.
Ali ipak ponekad mi bude onako,dosta neugodno,jbg,dobijes dojam da ovo nema nikakve veze sa BiH.
A sta trebali bi svrsavat na Tursku da bi bili Bosanci?. . i pitao si da li ima Bosnjaka da mrze tursku, a ja valjda spadam u tu grupu Bosnjaka, i da mrzim Tursku i sta sad nisam Bosnjak, Bosanac, Bosna nije moja zemlja?Zgoljo wrote:Ali ipak ponekad mi bude onako,dosta neugodno,jbg,dobijes dojam da ovo nema nikakve veze sa BiH.
Polako jbt. Udahni duboko i opusti se.Nemoj da budes nestrpljiv.General War wrote:jebi ga, kod tebe sve nesto: vidjecemo, cekamo, gledamo...kace vise
Drzi se savo, samo psihicki nemoj klonut sace Turci samo sto nisusarajevoxxxx wrote:Inače građani Tel Rifata su 9. marta 2012. održali demonstracije solidarnosti sa kurdskom intifadom koju su Kurdi pokrenuli 2004. protiv sirijskog režima.
Da bi danas od tih istih Kurda doživjeli izdaju i napad na njihov grad kojeg izvode zajedno sa Rusima pa i sirijskim režimom protiv kojeg su se digli 2004.
Tel Rifat 09.03.2012. - Demonstracije solidarnosti sa bracom Kurdima
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0796315726
handžar88 wrote:Drzi se savo, samo psihicki nemoj klonut sace Turci samo sto nisu
evo ga opet...polakonixon69 wrote:Polako jbt. Udahni duboko i opusti se.Nemoj da budes nestrpljiv.General War wrote:jebi ga, kod tebe sve nesto: vidjecemo, cekamo, gledamo...kace vise![]()
Godina je tek pocela,ima vremena za sejtanluke.
handžar88 wrote:A sta trebali bi svrsavat na Tursku da bi bili Bosanci?. . i pitao si da li ima Bosnjaka da mrze tursku, a ja valjda spadam u tu grupu Bosnjaka, i da mrzim Tursku i sta sad nisam Bosnjak, Bosanac, Bosna nije moja zemlja?Zgoljo wrote:Ali ipak ponekad mi bude onako,dosta neugodno,jbg,dobijes dojam da ovo nema nikakve veze sa BiH.
jedan od najsretnijih momenata u ratnom Sarajevu je za mene jutro kad su me probudile avio bombe koje su padale po Vogošći, Pretisu, Poljinama i Nahorevu, a zamisli nisu bile iz turskih avionaZgoljo wrote:
Ma jok Erdogana nego znam da vecina Bosnjaka ne mrzi Tursku niti turski narod.Ovdje steknes drugaciji dojam.
Erdogan je samo izgovor,kao mrzimo Erdogana,tako bi se pisalo da je predsjednik bilo ko ko nije marioneta i ko bi ustao u zastitu interesa Turske.
Ne razumijem taj fenomen,bice da na forum zalazi vrlo malo Bosnjaka,nemam drugo objasnjenje.
ma furaj svoj film,sta te briga ko je ko po forumuZgoljo wrote:...multibilo bi dosadno da je drugacije.
Pa dobro,postujem.Hvala Bogu da se bas kod nas moze pisati najslobodnije i sa najmanje cenzure neovisno odakle i kako pises,to je nama na cast svakako.
... jer si mislio da vecina muslimana podrzava Erdogana ili?
Ma jok Erdogana nego znam da vecina Bosnjaka ne mrzi Tursku niti turski narod.Ovdje steknes drugaciji dojam.
Erdogan je samo izgovor,kao mrzimo Erdogana,tako bi se pisalo da je predsjednik bilo ko ko nije marioneta i ko bi ustao u zastitu interesa Turske.
Ne razumijem taj fenomen,bice da na forum zalazi vrlo malo Bosnjaka,nemam drugo objasnjenje.
otkud omanbogoljub wrote:Zgoljo wrote:I yebote,kakav je ovo forum opcenito,i portal,bosanskohercegovacki,ili....?
Pola svijeta ratuje u Siriji vidiš li:
Tebe sam upratio i na drugim temama,na svim imas izrazito antibosanske,antibosnjacke i antimuslimanske stavove.Skoro neka patologija.handžar88 wrote:A sta trebali bi svrsavat na Tursku da bi bili Bosanci?. . i pitao si da li ima Bosnjaka da mrze tursku, a ja valjda spadam u tu grupu Bosnjaka, i da mrzim Tursku i sta sad nisam Bosnjak, Bosanac, Bosna nije moja zemlja?Zgoljo wrote:Ali ipak ponekad mi bude onako,dosta neugodno,jbg,dobijes dojam da ovo nema nikakve veze sa BiH.
Challenger__ wrote:Evo ga:Danguba wrote:Nista bez Memije Mufida.
A dodje maskiran nick-om i to handzar heheh.Zgoljo wrote:Tebe sam upratio i na drugim temama,na svim imas izrazito antibosanske,antibosnjacke i antimuslimanske stavove.Skoro neka patologija.handžar88 wrote:A sta trebali bi svrsavat na Tursku da bi bili Bosanci?. . i pitao si da li ima Bosnjaka da mrze tursku, a ja valjda spadam u tu grupu Bosnjaka, i da mrzim Tursku i sta sad nisam Bosnjak, Bosanac, Bosna nije moja zemlja?Zgoljo wrote:Ali ipak ponekad mi bude onako,dosta neugodno,jbg,dobijes dojam da ovo nema nikakve veze sa BiH.
Ne vjerujem da si ti Bošnjo,Bosanac,Jugosloven,Regionalac eventualno.