Sirija vol. 2

Locked
bogoljub

#17551 Re: Sirija vol. 2

Post by bogoljub »

Zgoljo wrote:I yebote,kakav je ovo forum opcenito,i portal,bosanskohercegovacki,ili....?

Pola svijeta ratuje u Siriji vidiš li:
Image
sarajevoxxxx

#17552 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

40 režimskih vojnika poginulo u zasjedi boraca Isila u blizini Esrija u istočnoj okolini Hame. Isil je izveo samoubilački napad vojnim vozilom na grupu režimskih vojnika, da bi ih nakon toga napali i likvidirali preživjele vojnike. Napad se dogodio na putnoj komunikaciji koja vodi prema Reki.

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0076805908
Danguba

#17553 Re: Sirija vol. 2

Post by Danguba »

Nista bez Memije Mufida. :D
nixon69

#17554 Re: Sirija vol. 2

Post by nixon69 »

General War wrote:Jos kad putin s druge strane pocera i vrati konstatinopolj...eeee :D
Vidim upoznat si sa "prorocanstvima". :D
Budemo vidjeli sta ce sve da ispadne iz toga "Bosanskog lonca". :D
General War

#17555 Re: Sirija vol. 2

Post by General War »

nixon69 wrote:
General War wrote:Jos kad putin s druge strane pocera i vrati konstatinopolj...eeee :D
Vidim upoznat si sa "prorocanstvima". :D
Budemo vidjeli sta ce sve da ispadne iz toga "Bosanskog lonca". :D
jebi ga, kod tebe sve nesto: vidjecemo, cekamo, gledamo...kace vise :D
Zgoljo

#17556 Re: Sirija vol. 2

Post by Zgoljo »

General War wrote:
Zgoljo wrote:I yebote,kakav je ovo forum opcenito,i portal,bosanskohercegovacki,ili....?
...multi :D bilo bi dosadno da je drugacije.
Pa dobro,postujem.Hvala Bogu da se bas kod nas moze pisati najslobodnije i sa najmanje cenzure neovisno odakle i kako pises,to je nama na cast svakako.
Ali ipak ponekad mi bude onako,dosta neugodno,jbg,dobijes dojam da ovo nema nikakve veze sa BiH.
Challenger__

#17557 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Danguba wrote:Nista bez Memije Mufida. :D
Evo ga:

fosna2014

#17558 Re: Sirija vol. 2

Post by fosna2014 »

Zgoljo wrote:
General War wrote:
Pa dobro,postujem.Hvala Bogu da se bas kod nas moze pisati najslobodnije i sa najmanje cenzure neovisno odakle i kako pises,to je nama na cast svakako.
Ali ipak ponekad mi bude onako,dosta neugodno,jbg,dobijes dojam da ovo nema nikakve veze sa BiH.
... jer si mislio da vecina muslimana podrzava Erdogana ili?
sarajevoxxxx

#17559 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Inače građani Tel Rifata su 9. marta 2012. održali demonstracije solidarnosti sa kurdskom intifadom koju su Kurdi pokrenuli 2004. protiv sirijskog režima.

Da bi danas od tih istih Kurda doživjeli izdaju i napad na njihov grad kojeg izvode zajedno sa Rusima pa i sirijskim režimom protiv kojeg su se digli 2004.

Tel Rifat 09.03.2012. - Demonstracije solidarnosti sa bracom Kurdima

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0796315726
Last edited by sarajevoxxxx on 15/02/2016 00:39, edited 1 time in total.
General War

#17560 Re: Sirija vol. 2

Post by General War »

Zgoljo wrote:
General War wrote:
Pa i nema, nema ko se sve nemoze prijaviti na portal...kako ces znati? nije nista losije ni bolje ni na drugim forumima tesko mozes skontat ko je ko dok se ne izlane :-D
handžar88

#17561 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

Zgoljo wrote:Ali ipak ponekad mi bude onako,dosta neugodno,jbg,dobijes dojam da ovo nema nikakve veze sa BiH.
A sta trebali bi svrsavat na Tursku da bi bili Bosanci?. . i pitao si da li ima Bosnjaka da mrze tursku, a ja valjda spadam u tu grupu Bosnjaka, i da mrzim Tursku i sta sad nisam Bosnjak, Bosanac, Bosna nije moja zemlja?
nixon69

#17562 Re: Sirija vol. 2

Post by nixon69 »

General War wrote:jebi ga, kod tebe sve nesto: vidjecemo, cekamo, gledamo...kace vise :D
Polako jbt. Udahni duboko i opusti se.Nemoj da budes nestrpljiv. :D
Godina je tek pocela,ima vremena za sejtanluke.
handžar88

#17563 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

sarajevoxxxx wrote:Inače građani Tel Rifata su 9. marta 2012. održali demonstracije solidarnosti sa kurdskom intifadom koju su Kurdi pokrenuli 2004. protiv sirijskog režima.

Da bi danas od tih istih Kurda doživjeli izdaju i napad na njihov grad kojeg izvode zajedno sa Rusima pa i sirijskim režimom protiv kojeg su se digli 2004.

Tel Rifat 09.03.2012. - Demonstracije solidarnosti sa bracom Kurdima

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0796315726
Drzi se savo, samo psihicki nemoj klonut sace Turci samo sto nisu :kiss:
Zgoljo

#17564 Re: Sirija vol. 2

Post by Zgoljo »

...multi :D bilo bi dosadno da je drugacije.[/quote]
Ali ipak ponekad mi bude onako,dosta neugodno,jbg,dobijes dojam da ovo nema nikakve veze sa BiH.[/quote]

... jer si mislio da vecina muslimana podrzava Erdogana ili?[/quote]

Ma jok Erdogana nego znam da vecina Bosnjaka ne mrzi Tursku niti turski narod.Ovdje steknes drugaciji dojam.
Erdogan je samo izgovor,kao mrzimo Erdogana,tako bi se pisalo da je predsjednik bilo ko ko nije marioneta i ko bi ustao u zastitu interesa Turske.
Ne razumijem taj fenomen,bice da na forum zalazi vrlo malo Bosnjaka,nemam drugo objasnjenje.
nixon69

#17565 Re: Sirija vol. 2

Post by nixon69 »

handžar88 wrote:Drzi se savo, samo psihicki nemoj klonut sace Turci samo sto nisu :kiss:
:lol: :lol:
General War

#17566 Re: Sirija vol. 2

Post by General War »

nixon69 wrote:
General War wrote:jebi ga, kod tebe sve nesto: vidjecemo, cekamo, gledamo...kace vise :D
Polako jbt. Udahni duboko i opusti se.Nemoj da budes nestrpljiv. :D
Godina je tek pocela,ima vremena za sejtanluke.
evo ga opet...polako :-)
ostarih al dusanovo carstvo jos cekam :lol:
von_admir

#17567 Re: Sirija vol. 2

Post by von_admir »

handžar88 wrote:
Zgoljo wrote:Ali ipak ponekad mi bude onako,dosta neugodno,jbg,dobijes dojam da ovo nema nikakve veze sa BiH.
A sta trebali bi svrsavat na Tursku da bi bili Bosanci?. . i pitao si da li ima Bosnjaka da mrze tursku, a ja valjda spadam u tu grupu Bosnjaka, i da mrzim Tursku i sta sad nisam Bosnjak, Bosanac, Bosna nije moja zemlja?

Izgleda da nisi po nekima :D Moras ih volit da bi bio :lol:
DaysleepeR

#17568 Re: Sirija vol. 2

Post by DaysleepeR »

Zgoljo wrote:

Ma jok Erdogana nego znam da vecina Bosnjaka ne mrzi Tursku niti turski narod.Ovdje steknes drugaciji dojam.
Erdogan je samo izgovor,kao mrzimo Erdogana,tako bi se pisalo da je predsjednik bilo ko ko nije marioneta i ko bi ustao u zastitu interesa Turske.
Ne razumijem taj fenomen,bice da na forum zalazi vrlo malo Bosnjaka,nemam drugo objasnjenje.
jedan od najsretnijih momenata u ratnom Sarajevu je za mene jutro kad su me probudile avio bombe koje su padale po Vogošći, Pretisu, Poljinama i Nahorevu, a zamisli nisu bile iz turskih aviona

otkud ti znaš koliko bošnjaka podržava Tursku? ima li kakvo istraživanje na tu temu?
General War

#17569 Re: Sirija vol. 2

Post by General War »

Zgoljo wrote:...multi :D bilo bi dosadno da je drugacije.

... jer si mislio da vecina muslimana podrzava Erdogana ili?

ma furaj svoj film,sta te briga ko je ko po forumu
Last edited by General War on 15/02/2016 00:52, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#17570 Re: Sirija vol. 2

Post by Truba »

bogoljub wrote:

Pola svijeta ratuje u Siriji vidiš li:
Image
otkud oman
bas sam mislio da su ibadije cool
Zgoljo

#17572 Re: Sirija vol. 2

Post by Zgoljo »

handžar88 wrote:
Tebe sam upratio i na drugim temama,na svim imas izrazito antibosanske,antibosnjacke i antimuslimanske stavove.Skoro neka patologija.
Ne vjerujem da si ti Bošnjo,Bosanac,Jugosloven,Regionalac eventualno.
B6Redhell

#17573 Re: Sirija vol. 2

Post by B6Redhell »

Challenger__ wrote:
Danguba wrote:Nista bez Memije Mufida. :D
Evo ga:

Svaka cast za ovaj video. Slika i prilika stvarnog desavanja u kojem se nalazimo...
B6Redhell

#17574 Re: Sirija vol. 2

Post by B6Redhell »

Zgoljo wrote:
handžar88 wrote:
Tebe sam upratio i na drugim temama,na svim imas izrazito antibosanske,antibosnjacke i antimuslimanske stavove.Skoro neka patologija.
Ne vjerujem da si ti Bošnjo,Bosanac,Jugosloven,Regionalac eventualno.
A dodje maskiran nick-om i to handzar heheh.
Čitalac

#17575 Re: Sirija vol. 2

Post by Čitalac »

Glasine su čudo. Pre više od dva sata, "očevici" su javili da su turski avioni poleteli prema Siriji.
Locked