Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
afannedim wrote:
I meni nije jasno u vezi HAYATOVACA, a mogli bi i MTV IGMAN staviti u HD. RTS SVET je bila dobra slika jedino da nece i njega sad u HD prebaciti
Da od lokalaca bi mogli uvrstiti:
MTV Igman HD
City TV HD
Hayat Plus HD
Hayatovci HD
Hayat Music HD
Hayat Folk HD
Il ih cuvaju za dogodine kad slave 10 godina Super TVa.
MTV wrote:Zivot na vagi na RTL Televiziji zatamnjen/blokiran?!
Čudno, kod nas su odglavili taman na vrijeme.
Pise: Kanal dostupan za 59 minuta
Znam samo da na Hayatu pocinje nesto slicno samo se zove Izgubi da bi dobio sa onim istim metrom oko slova kao na Zivot na vagi. Al to nije RTLovo vec Hayatovo. Jedino ako nije neka greska ili ce pocet i to tamniti...
Znam samo da na Hayatu pocinje nesto slicno samo se zove Izgubi da bi dobio sa onim istim metrom oko slova kao na Zivot na vagi. Al to nije RTLovo vec Hayatovo. Jedino ako nije neka greska ili ce pocet i to tamniti...
Vjerujem da je greška do Logosoft-a, jer to što će ići na Hayat-u vjerovatno koristi istu licencu, ali u svakom slučaju to nije ova emisija sa RTL-a.
MTEL se širi, nakon Logosofta i Telrad Neta, kupljen je i Blicnet. Strateški odlične kupovine. Na ovaj način na tržištu RS-a će imati monopol, jer Elta Kabel ne može da im parira.
Telekom Srbije je najavio kupovinu kablovskih operatera i svi su mislili da su ti operateri u Srbiji tipa Kopernikus, Invest Inzenjering... a ono Telradnet, Blicnet, Telekom Albanija.