Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dope_Man wrote:Sve dok bude onih koji ce platiti, mogu i dizati.
A realno ne kontam ni sta je taj Dubrovnik toliko poseban, obisao jednom i ne bih vise nikad imao zelju da ga vidim pored tonu ljepsih gradova. A parkinzi su im zara, i samo se postati jos veca, evo npr. javne garaze koja je relativno blizu svega bitnog (aka Straduna): http://www.tzdubrovnik.hr/lang/13/user_ ... 042017.pdf
Potpuno se slažem. Što reče jedan mi jaran, ko Kula u Srebreniku. Split mi je vazda bio ljepši i draži.
Parking zone pune kasu u gradovima EU odavno, da su pametni u BiH gradovima uvesti isto..uvelo bi ujedno i reda..vako parkira dje ko stigne, prakiralista uredjenog nikako ili tanko, a stoje jos iz komunizma propala igralista, leglo danguba, olosa..
Last edited by HardcoreMX on 27/07/2017 22:30, edited 1 time in total.
A realno ne kontam ni sta je taj Dubrovnik toliko poseban, obisao jednom i ne bih vise nikad imao zelju da ga vidim pored tonu ljepsih gradova. A parkinzi su im zara, i samo se postati jos veca, evo npr. javne garaze koja je relativno blizu svega bitnog (aka Straduna): http://www.tzdubrovnik.hr/lang/13/user_ ... 042017.pdf
Potpuno se slažem. Što reče jedan mi jaran, ko Kula u Srebreniku. Split mi je vazda bio ljepši i draži.
I meni je Split bio drazi, dok nisam u Zadru bio
Parking pristojna cijena, ima i besplatnog 5 min od starog grada
Cistije nego u ST
15KN karta za 2 voznje Autobusom, sto je meni bilo draze nego autom
I meni je Split bio drazi, dok nisam u Zadru bio
Parking pristojna cijena, ima i besplatnog 5 min od starog grada
Cistije nego u ST
15KN karta za 2 voznje Autobusom, sto je meni bilo draze nego autom
Nisam nikad bio u Zadru, ali je u planu nekada. Hvala na preporuci.
Šta vam je ljudi, pa ljudi su takvi, ovce, postavi cijenu parkinga koliko hoćeš visoko, i plaćaće se !
Pogotovo u jednom Dubrovniku!
Naravno, prije toga uvedi red i ne dozvoljavaj anarhiju, tj. parkiranje gdje ko zamisli "da moze i da ne smeta"
Nisu normalni sa cijenama.Išao u Beogradu (garaža u centru grada)prosli mjesec sat parkinga 1,46KM, dnevna 24KM, a u Dubrovniku sat 10KM, a dnevna 126KM.
Očekujem da mi u Dubrovniku za tu cijenu operu auto, cuvaju auto u klimatiziranoj garaži, otvore vrata od auta prilikom dolaska...
maxell_sarajevo wrote:Nisu normalni sa cijenama.Išao u Beogradu (garaža u centru grada)prosli mjesec sat parkinga 1,46KM, dnevna 24KM, a u Dubrovniku sat 10KM, a dnevna 126KM.
Očekujem da mi u Dubrovniku za tu cijenu operu auto, cuvaju auto u klimatiziranoj garaži, otvore vrata od auta prilikom dolaska...
Ja prvi nemam potrebu nigdje parkirati u centar, volim setati i ostavio sam ga na vrh brda (tacna lokacija na linku ispod, oko 2.5 km setnje od Straduna i cijena je tu 10 kn sat. Bio u maju. Istina nisam ni platio jer kiosk na kom se moze platiti nije radio, a nisam imao sice za aparat pa sam ostavio u nadi da nece naici.. i nisu dok sam se vratio finih sati kasnije.
Ja prvi nemam potrebu nigdje parkirati u centar, volim setati i ostavio sam ga na vrh brda (tacna lokacija na linku ispod, oko 2.5 km setnje od Straduna i cijena je tu 10 kn sat. Bio u maju. Istina nisam ni platio jer kiosk na kom se moze platiti nije radio, a nisam imao sice za aparat pa sam ostavio u nadi da nece naici.. i nisu dok sam se vratio finih sati kasnije.
Kod ove nove zgrade, odmah ispred Doma zdravlja Kumrovec, ljudi skontali da traku iskoriste za parking iako ima znak da je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje....i sad ima ona policajka, naiđe s vremena na vrijeme i povalja ih....gledam maloprije, lola audija parkiro i stealth mode naravno dobi čestitku, nije skontala fazon
Iza njega nova Astra....dođe i lola sa Giulietom i odmah iza....kad vidje vraća se policajka, u auto i nabra
Ista stvar izlivna traaka za garazu u Importaneu!
Uvijek puna!
Juče se zateknem u prolazu i vidim patrola sa Suzuki Vitarom stala i udri na pisanje kazni, samo se nadam da će to češće raditi, jer se to ispred Importanea stvarno otelo kontroli i postalo "totalna normala", pri tome, sat parkinga u toj garazi džaba!
Mogu da razumijem one koji cekaju u autu, dosli po nekog, upale sva cetri, ali oni koji parkiraju tu hladno, pa odu u banku, na kafu u bastu, te ne mogu shvatiti nikako, pogotovo sto importane ima prvi besplatan sat parkinga.
konektovan wrote:Mogu da razumijem one koji cekaju u autu, dosli po nekog, upale sva cetri, ali oni koji parkiraju tu hladno, pa odu u banku, na kafu u bastu, te ne mogu shvatiti nikako, pogotovo sto importane ima prvi besplatan sat parkinga.
Tomahawk11 wrote:Kod ove nove zgrade, odmah ispred Doma zdravlja Kumrovec, ljudi skontali da traku iskoriste za parking iako ima znak da je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje....i sad ima ona policajka, naiđe s vremena na vrijeme i povalja ih....gledam maloprije, lola audija parkiro i stealth mode naravno dobi čestitku, nije skontala fazon
Iza njega nova Astra....dođe i lola sa Giulietom i odmah iza....kad vidje vraća se policajka, u auto i nabra
svako jutro ona napise tridesetak kazni... a sto je najsmjesnije, ispred dallasa sat besplatan, drugi sat marka...
konektovan wrote:Mogu da razumijem one koji cekaju u autu, dosli po nekog, upale sva cetri, ali oni koji parkiraju tu hladno, pa odu u banku, na kafu u bastu, te ne mogu shvatiti nikako, pogotovo sto importane ima prvi besplatan sat parkinga.
ja u importane ne ulazim zbog lošeg položaja naplatnog sokoćala = na uzbrdici