To se ne pitaZoya wrote:Čovječe
Koliko ti je bilo potrebno vremena da napraviš ruže?
Al et, recimo da je za ono cvijeće sa torte plus još par cvjetova koji su ostali, utrošeno nekih 30-ak sati
Moderator: anex
To se ne pitaZoya wrote:Čovječe
Koliko ti je bilo potrebno vremena da napraviš ruže?
Ma nije ba. Ozbiljno. Da vidiš kako se slaže, rekla bi da to mogu i djeca.moonca wrote:To je ipak zanat, nadarenost, - svaka cast.
Ribica se prije dimljenja marinira 14 sati u smedjem seceru, soli, biberu viskiju, kori od limuna i narandje i maslinovom ulju, a posuta je sa sokom od limuna i narandje, sitno isjeckanim lukom (shallots onion na engleskom), kaparima, te malo senfa, secera i bibera...sekerbay wrote:E jesi našo čime da se vadišGandalfSivi wrote:ribica da se izvadim
Pa et, mijenjam svo cvijeće za onu mesinu iz posta iznadGandalfSivi wrote:Cvjece je nevjerovatno, svaka cast...
Još da je brat znao prezentirat, izdominiro bi ko niko.
Ps.
Što se mene tiče, ribica je vrrr.
Čekaj, čime je ovo posuta?
Super zvuci, meni bi moglo i bRez viskija, limun mi dosta.GandalfSivi wrote:Ribica se prije dimljenja marinira 14 sati u smedjem seceru, soli, biberu viskiju, kori od limuna i narandje i maslinovom ulju, a posuta je sa sokom od limuna i narandje, sitno isjeckanim lukom (shallots onion na engleskom), kaparima, te malo senfa, secera i bibera...sekerbay wrote:E jesi našo čime da se vadišGandalfSivi wrote:ribica da se izvadim
Pa et, mijenjam svo cvijeće za onu mesinu iz posta iznadGandalfSivi wrote:Cvjece je nevjerovatno, svaka cast...
Još da je brat znao prezentirat, izdominiro bi ko niko.
Ps.
Što se mene tiče, ribica je vrrr.
Čekaj, čime je ovo posuta?
Tvoje drugo ime je skromnostsekerbay wrote:Imavazi wrote:nema teorije da ja to savladam
Vrlo je jednostavno.
Da ti jednom pokažem, vjeruj da bi znala.Gum pasta.vazi wrote:od cega ga pravis
Iskruzis cvijetne latice, osušiš i onda sastavljaš u cvijet.
Uzmeš jestivu farbu i ofarbaš.
Ako te zanimaju detalji, @loo takođe zna napraviti a voli pisati, tako da možeš dobiti detaljno objašnjenje.
Niko ni riječ... Koja misterija jbtsekerbay wrote:Nego, hanume moje drage, zašto nijedna neće da ispriča detalje u vezi kuhara koji je bio na temi i zbog kojeg su mnogi popili ban a tema detaljno očišćena?
Neki su pričali al samo površno tj niko nije htio u detalje
hadzinicasa wrote: Kod mene seljacki gulas sa senfom i cilijem.
A ja mislio da si postavio neku sliku...arzuhal wrote:MLJAC
Ovog hađincinog bih mogo bez hljeba, sam nako kašikom, i kake salate, al ne cepelinkine s mesom nego normalne, kisele...sekerbay wrote:A ja mislio da si postavio neku sliku...arzuhal wrote:MLJAC
Kakva zabluda
arzuhal wrote:Ovog hađincinog bih mogo
Kad se sve posloži, nema u mene to trte-mrte...sekerbay wrote:Znam ja da bi ti mogo, poguzijo, al to nije poanta
Kaš metnut sliku nekog jela kojeg si lično zgotovio?
arzuhal wrote:Ovog hađincinog bih mogo
morel recept?muha_sa wrote:
Brale sprco si na ovo kao da si glavom i bradom ti taj Chef.sekerbay wrote:Niko ni riječ... Koja misterija jbtsekerbay wrote:Nego, hanume moje drage, zašto nijedna neće da ispriča detalje u vezi kuhara koji je bio na temi i zbog kojeg su mnogi popili ban a tema detaljno očišćena?
Neki su pričali al samo površno tj niko nije htio u detalje
Što se tiče ribe, viski bi se mogo i halalit(![]()
) al kad pročitah luk...
![]()
Jok jaro, taj je koristio forumašice, a ja sam jedna prefinjena dušaMis mekinjas wrote:kao da si glavom i bradom ti taj Chef.
ho oponopono wrote:...je li ukusno bar, kao da je neko povratio ili se izasro tako mi izgleda...
pa ako je neko gurman, ova je dovoljnasekerbay wrote:Fino ti to kolega izgleda, pravo fino.
Samo, postavlja se pitanje, koliko sličnih porcija treba kako bi se zasitila prosječna odrasla osoba
DeNiro wrote:ho oponopono wrote:...je li ukusno bar, kao da je neko povratio ili se izasro tako mi izgleda...
malo .. zaheklano.. kakva su to poredjenja? .. ukusno je, ne brini
Pa jbg, i ja sam gurman, al ipak treba da bude dovoljno da zasitiDeNiro wrote:pa ako je neko gurman, ova je dovoljna
...hoćeš da te lažem, mažem...mmmm kako sočno, mogu misliti kako tek klizi niz grlo, a tek ukusi kad se osjete, uz čašu vina, mmm...goni ba kofrči mi na povraćku, hajd bar je ukusno, to žmireći jesti ili s povezom...