Mozda bih trebala u više DM-ova pogledati, jer ja odavno u ovom svom ne mogu da ga nadjem

Meni je to čudo trajalo 2 godine svakodnevnog korištenja, nije savršen korektor, ali odnos cijene, kvalitete i količine (čak 15 ml) je meni baš zadovoljavajući, pogotovo za neke prilike kad mi ne treba cjelodnevna postojanost

[/quote]
Za ove kojima korektor ne traje, probajte na okoloočnu kremu staviti malo baze za sjene, onda dva tanja sloja korektora, dobro utapkati kistom ili prstima (ili opcija kremasti korektor pa laganiji tekući) i onda obavezno fiksirati sa translucentnim fiksirajućim (ne završnim, imaju silicu pa matiraju i taj predio izgleda bijelo na slikama) puderom (dosta kamenih ili onih u prahu koji imaju pigmenta se znaju uvući u borice i istaći ih).[/quote]
Ima li neki korektor koji jako dobro prekriva, a koji je jako svijetao? Artdeco kamuflaza 02 mi je super, ali ne prekrije podocnjake.[/quote]
Po mom nekom iskustvu, nije vazno da je korektor sto svjetliji da bi dobro prekrio podocnjake...ne znam koje su ti boje podocnjaci, ali evo meni npr otkako sam pocela da koristim ove zuckaste-narandzaste nijanse puno bolje rezultate postizem, jer neutralisu plavu-ljubicastu boju samih podocnjaka. Ako je tebi inace svijetla put, mozda da probas neku svijetliju zuckastiju varijantu... A neke izrazito svijetle korektore da koristis vise u funkciji iluminatora (u unutrasnjem uglu oka, ispod obrve i sl.).. A opcenito ja jako volim Artdeco, imam par kamuflaza njihovih trenutno, al mislim da jjoj je tekstura pregusta za ispod ociju, pa je nikad za to ne koristim