Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
Banksy

#17526 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Havatar wrote:
Banksy wrote:Ne preostaje nam ništa drugo nego sve okrenuti na za...frkanciju ... :mrgreen:
SDA:

Suljagić je natprosječno dobar lažov, medijski strvinar, lažni i samozvani povratnički lider, varalica sa sarajevskom adresom i komforom.

Suljagić:

GLAS ZA SDA JE GLAS ZA LAGUMDŽIJU,
Između SDA i SDP postoji postizborni sporazum prema kojem će novi predsjedavajući Vijeća ministara BiH biti Zlatko Lagumdžija.

Izašli smo na megdan tamnoj sili koja vlada ovom zemljom već više od dvije decenije, zajedno sa svojim mračnim saveznicima koji su mijenjali boje, ali nikada nisu mijenjali osnovnu ideološku odrednicu - oni Bosnu vide kao zemlju tri plemena, tri tora, tri ratna plijena,

Komšić:

Sa Demokratskom frontom u ovoj državi raste i razvija se nova ljevica, koja za razliku od sadašnje nije korumpirana, bahata i kriminalna. Nastaje jedna nova istinska i poštena ljevica,
:lol:
Iz ovoga se vidi da nigdje nisu tvrdili da neće sa SDA nego da neće sa SDP te stoga proizilazi da su i njihovi glasači glasali za njih zbog toga .
Sad ste spojili i advokature ... Super ... :mrgreen:

Iz ovoga se vidi da
lažov, medijski strvinar, lažni i samozvani povratnički lider, varalica sa sarajevskom adresom i komforom
i njegova nova istinska i poštena ljevica,
ulazi u koaliciju s
tamnom silom koja vlada ovom zemljom već više od dvije decenije, zajedno sa svojim mračnim saveznicima koji Bosnu vide kao zemlju tri plemena, tri tora, tri ratna plijena.

Ja i dalje ne mogu da vjerujem.
Last edited by Banksy on 09/11/2014 19:19, edited 1 time in total.
JohnnyS

#17527 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JohnnyS »

Svim dojučerašnjim protivnicima ugovora s đavlom, a današnjim "moglo bi biti nešto od ovoga" preporučam da odaberu nešto po svom izboru:

http://hr.wikipedia.org/wiki/Mehanizmi_obrane
Crvene_brigade

#17528 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Crvene_brigade »

Danguba wrote:napokon jedna dobra i nadasve zdrava koalicija.

:thumbup:
I ja sam siguran da je i ratn zlocinac Radovan Karadzic zadovoljan Zeljkom Komsicem. :lol: Zeljko uvodi u vlast njegovu stranku, zlocinacku organizaciju SDS?!

O tempora, o mores!
Last edited by Crvene_brigade on 09/11/2014 19:21, edited 1 time in total.
PapakizSarajeva

#17529 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by PapakizSarajeva »

Crvene_brigade wrote:Mene bi kao clana i glasaca obmane zvane Demokratska fronta-Zeljko Komsic danas bilo stid da mi predsjednik stranke (Zeljko Komsic) pravi koaliciju sa dokazanim pomagacem ratnog zlocinca Radovana Karadzica.

Praviti vlast za zlocinackim SDS-om Radovana Karadzica je ravno pljuvanju u lice svakom patrioti i gradjaninu nase domovine Bosne i Hercegovine.

Sram da te bude, Komsicu Zeljko! Ali dobro znam da ti stida vise i nemas kada si mogao slagati, prevariti i obmanuti sve one koji su ti naivno na obecanom populizmu dali povjerenje kako bi ih danas ponizavao sa ovakvim koalicijama.
Ja bih te stvarno zamolio da nas "prosvijetlis" i, recimo za pocetak kazes, ko je to bio tvoj izbor na ovim izborima ??? Da znamo ko je ta "aktivna promjena" na politickoj sceni BiH za koju se trebalo glasati da nam upali svjetlo u ovom mracnom bosanskohercegovackom tunelu ???

Glasao sam za ZK i DF jer sam ih (ga) vidii i vidim kao titraj svijece, iskricu koja je bar malo zasvijetlila u ovom sveopstem mraku ... Sve dok ne napravi(e) konkretnu gresku imaju moju podrsku...
quaqro

#17530 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by quaqro »

željko komšić je drogaš masni :D

Danguba

#17531 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Danguba »

Crvene_brigade wrote:
Danguba wrote:napokon jedna dobra i nadasve zdrava koalicija.

:thumbup:
I ja sam siguran da je i ratn zlocinac Radovan Karadzic zadovoljan Zeljkom Komsicem. :lol: Zeljko uvodi u vlast njegovu stranku, zlocinacku organizaciju SDS?!

O tempora, o mores!
...i u njoij mirka sarovica.
kakve koristi imamo 8 godina sto se natezemo sa social-demokratom dodikom i jos bi se natezali. ovi ce mnogo vise uraditi nego sto mi mislimo. treba se dokazati pred mz a ovi dusu dali. ne mogu sebi priustiti jos jednu izolaciju od mz.

a dodik bi nastavio po svome. :wink:
Platformas

#17532 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Platformas »

AlfaKentaur wrote:
"Bolje je dijeliti vlast nego dijeliti drzavu" A.I.

Sve stranke iz RS-a su manje-vise iste. Sve su nacionalisticke i antibosanske. Sa nekima se mora razgovarati. U ovom slucaju SDA i DF ce zaraditi veliki kredit kod gradjana ako izbace SNSD iz vlasti.
Je li to naš vrli prvi predsjednik izrekao? :-)
Čovjek koji je ozakonio podjelu države.

Evo vec svrsava narod jer ce bit izbacen SNSD, pusti to, ako ne bude ekonomskog napredka imat cemo ponavljanje nemira iz februara a sa SDA je odavno jasno da napredka nema. DF ce tu popusit jer je narod 'navikao' na SDA kriminalce i daleko ce bit vise razocarani DFom, SDA ima glasacku masineriju koja ce uvijek glasat za njih, DF nema.
Alfons Kauders

#17533 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

Crvene_brigade wrote:Mene bi kao clana i glasaca obmane zvane Demokratska fronta-Zeljko Komsic danas bilo stid da mi predsjednik stranke (Zeljko Komsic) pravi koaliciju sa dokazanim pomagacem ratnog zlocinca Radovana Karadzica.

Praviti vlast za zlocinackim SDS-om Radovana Karadzica je ravno pljuvanju u lice svakom patrioti i gradjaninu nase domovine Bosne i Hercegovine.

Sram da te bude, Komsicu Zeljko! Ali dobro znam da ti stida vise i nemas kada si mogao slagati, prevariti i obmanuti sve one koji su ti naivno na obecanom populizmu dali povjerenje kako bi ih danas ponizavao sa ovakvim koalicijama.
Sto bi reko Guardian - 'aj ne seri

SDP je 2010 isao na na Hresu da dogovara koaliciju sa SDS na drzavnom nivou, samo sto se nisu mogli dogovorit.
Crvene_brigade

#17534 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Crvene_brigade »

PapakizSarajeva wrote:

Ja bih te stvarno zamolio da nas "prosvijetlis" i, recimo za pocetak kazes, ko je to bio tvoj izbor na ovim izborima ??? Da znamo ko je ta "aktivna promjena" na politickoj sceni BiH za koju se trebalo glasati da nam upali svjetlo u ovom mracnom bosanskohercegovackom tunelu ???

Glasao sam za ZK i DF jer sam ih (ga) vidii i vidim kao titraj svijece, iskricu koja je bar malo zasvijetlila u ovom sveopstem mraku ... Sve dok ne napravi(e) konkretnu gresku imaju moju podrsku...
Uopste nije vazno za koga sam glasao. Tvrdim da nije nikakva promjena uvoditi stranku Radovana Karadzica u vlast. I o tome pregovarati sa dokazanim pomagacem ratnog zlocinca???

Je li aktivna promjena dogovarati vlast sa SDA? Dakle, sa onima koji su krivci za sve nase nedace.

Mogu samo razumijeti cinjenicu kako je Zeljko Komsic ucijenjen covjek. Prica se, navodno, da paraobavjestajne strukture SDA imaju nesto zanimljivo oko Zeljka Komsica u vezi sa izgradnjom stanova (nadogradnja) od strane mafijasa Zijada Turkovica, dok je ovaj bio nacelnik opcine Novo Sarajevo.

Sve ostalo ne mogu razumijeti, jer je Zeljko Komsic sa ovakvom koalicijom nedvojbeno lagao birace, vise puta govoreci kako nece praviti vlast, ni sa SDA, a jos manje sa SDS-om.
Last edited by Crvene_brigade on 09/11/2014 19:30, edited 1 time in total.
Havatar

#17535 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Havatar »

Banksy wrote:
Sad ste spojili i advokature ... Super ... :mrgreen:

Iz ovoga se vidi da
lažov, medijski strvinar, lažni i samozvani povratnički lider, varalica sa sarajevskom adresom i komforom
i njegova nova istinska i poštena ljevica,
ulazi u koaliciju s
tamnom silom koja vlada ovom zemljom već više od dvije decenije, zajedno sa svojim mračnim saveznicima koji Bosnu vide kao zemlju tri plemena, tri tora, tri ratna plijena.
To boldirano se odnosilo i na SDP i SBB i na sve ostale stranke pošto su oni time željeli da pokazu da su sve stranke iste i da su oni jedini novi i kako jedini zaslužuju glas a pričama o tome kako su ostali ljevičari zastranili i zastrašivanjem svojih glasača sa strankom SDP ( a ne SDA) tvrdeći da je "GLAS ZA SDA JE GLAS ZA LAGUMDŽIJU" se jasno vidi da su oni njih smatrali kao najveće zlo i pozivali ih da daju glas DF a ne SDP i da je glas za DF glas protiv SDP. Osim izjava protiv Suljagića iz SDA nisu stizale nikakve negativne izjave uperene ka DF i Komšiću tako da ni tu ne postoji neka neprincipijelnost što ulaze sa njima u koaliciju. Te izjave uperene prema Suljagiću su izazvane njegovom ličnom kampanjom protiv Bakira i njegove porodice i jedini ko bi mogao da se prikaže kao neko ko je neprincipijelan je on, naravno ako udje u vlast sa njima a ne ostane po strani mada ako se prihvati teza da je njegova kandidatura ustvari bila pomoć Bakiru onda ni to ne stoji .
Last edited by Havatar on 09/11/2014 19:31, edited 1 time in total.
VjecitiStudent

#17536 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Objavljeno 21.10.2010 u 19:36

Potpredsjednik SDP-a BiH Damir Hadžić izjavio je Srni da je danas razgovarao sa potpredsjednikom SDS-a Predragom Kovačem o eventualnom razgovoru predsjednika te dvije partije Zlatka Lagumdžije i Mladena Bosića, ali da ništa konkretno nije dogovoreno.

"Dogovorili smo nekoliko stvari koje se tiču mogućeg razgovora Lagumdžije i Bosića. SDP BiH će razgovarati sa svim legitimnim političkim partijama u BiH, među kojima je i SDS", rekao je Hadžić.

On je napomenuo da na sastanku ništa konkretno nije dogovoreno i da će razgovori predstavnika SDP-a BiH i SDS-a u narednim danim biti nastavljeni.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#17537 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Platformas wrote:Evo vec svrsava narod jer ce bit izbacen SNSD, pusti to, ako ne bude ekonomskog napredka imat cemo ponavljanje nemira iz februara a sa SDA je odavno jasno da napredka nema. DF ce tu popusit jer je narod 'navikao' na SDA kriminalce i daleko ce bit vise razocarani DFom, SDA ima glasacku masineriju koja ce uvijek glasat za njih, DF nema.
Tacno. SDA je dokazana crna udovica, tako da je vrlo moguce da je ovo pocetak raja DF-a. Trebali su ih pustiti da cvile SDP-u i to bi bio nacin da se oboje uruse i spase ovu zemlju
The BEN10

#17538 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The BEN10 »

Eeeee, gospodo seljaci, ne napisah li ja da je Željko znakovito 12.10. u izbornoj noći sa smješkom rekao da će sutradan sa Bakirom na poslu porazgovarati o koaliciji? :oops:
Crvene_brigade

#17539 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Crvene_brigade »

Pao dogovor: SDA, SDS i DF kičma nove vlasti u BiH!?

Svi oni koji su glasali za prevaru Demokratska fronta-Zeljka Komsica mogu da se uvjere o kakvom politickom dnu i lazljivom (SDA) projektu se ovdje radi.

Izdaja, prevara i laz su najbolje rijeci koji opisuju nemoralnu osobu koja pravi vlast sa kriminalnom SDA i zlocinackim SDS-om.
Dr. Kuca

#17540 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dr. Kuca »

:lol: :lol: glupi narod. Bolan, bolan svima je stolica mila a i psoteno je ejr je dobio glasove. Idemo radit. :D
VjecitiStudent

#17541 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Crvene_brigade wrote:Pao dogovor: SDA, SDS i DF kičma nove vlasti u BiH!?

Svi oni koji su glasali za prevaru Demokratska fronta-Zeljka Komsica mogu da se uvjere o kakvom politickom dnu i lazljivom (SDA) projektu se ovdje radi.

Izdaja, prevara i laz su najbolje rijeci koji opisuju nemoralnu osobu koja pravi vlast sa SDA i SDS-om.
Svašta se promijeni u ovoj zemlji osim niske inteligencije s kojom su obdarene SDP-ove online kampanje.
Goldenhand

#17542 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Goldenhand »

:lol: :lol: :lol: :lol: Kakav nož u leđa glasačima.ŽK aka grobar BiH :(
Crvene_brigade

#17543 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Crvene_brigade »

VjecitiStudent wrote:

Izdaja, prevara i laz su najbolje rijeci koji opisuju nemoralnu osobu koja pravi vlast sa SDA i SDS-om.
Svašta se promijeni u ovoj zemlji osim niske inteligencije s kojom su obdarene SDP-ove online kampanje.
Je li ti drago sto ces sad morati braniti (i) SDA i SDS? Kako su vam koalicioni partneri? Kakve su reakcije ratnog zlocinca Radovana Karadzica, koalicionog partnera Zeljka Komsica i Demokratske fronte. :lol:
L u c i f e r

#17544 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by L u c i f e r »

VjecitiStudent wrote:

:thumbup: :roll:
StupskaBitanga

#17545 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

pamćenje kao u zlatne ribice
A ako se desi da DF sutra bude u prilici da razgovara o pravljenju vlasti, znajte da će naš izbor biti onaj ko hoće stabilnost, rad i pravdu. Ovoj zemlji će nakon izbora trebati upravo to. Konkretno će se to ogledati u brzom formiranju vlasti nakon izbora, povlačenju teških poteza na ekonomskom planu i na promjeni Ustava BiH u sljedećoj godini, kao i na hrabrosti da se pred sud dovedu „krupne ribe“. S kim to budemo mogli postići, s njima ćemo i razgovarati. Već sam siguran s kim se to može, a s kim ne treba ni pokušavati. Napokon, to sam već više puta i javno rekao. Ako želite stabilnost i promjene Ustava BiH, jasno vam je ko bi trebao biti u toj priči. Ako želite povlačiti teške ekonomske poteze i pred sudove dovesti lopove, znate s kim i to možete uraditi, a s kim ne vrijedi ni razgovarati. Stabilnost, ekonomija, rad i hrabrost je ono što ovaj narod od nas očekuje. Ne bude li, nakon izbora, ništa od toga, bez obzira ko dobije izbore i ko bude pravio koalicije, narod će to sve rastjerati. I to vrlo brzo. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/129944/najvec ... tIF1S.dpuf
PapakizSarajeva

#17546 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by PapakizSarajeva »

Crvene_brigade wrote:
Uopste nije vazno za koga sam glasao. Tvrdim da nije nikakva promjena uvoditi stranku Radovana Karadzica u vlast. I o tome pregovarati sa dokazanim pomagacem ratnog zlocinca???

Je li aktivna promjena dogovarati vlast sa SDA? Dakle, sa onima koji su krivci za sve nase nedace.

Mogu samo razumijeti cinjenicu kako je Zeljko Komsic ucijenjen covjek. Prica se, navodno, da paraobavjestajne strukture SDA imaju nesto zanimljivo oko Zeljka Komsica u vezi sa izgradnjom stanova (nadogradnja) od strane mafijasa Zijada Turkovica, dok je ovaj bio nacelnik opcine Novo Sarajevo.

Sve ostalo ne mogu razumijeti, jer je Zeljko Komsic sa ovakvom koalicijom nedvojbeno lagao birace, vise puta govoreci kako nece praviti vlast, ni sa SDA, a jos manje sa SDS-om.
Jako je bitno za koga si glasao, da mozemo malo analizirati poteze "tvog" lidera u proteklim godinama. Mozda je i on nekada pregovarao sa Karadzicima, Seseljima, Bobanima i inima. Konstatacija tipa "prica se" ti ne pije ovdje nikakve vode, podastri nam te dokaze o umjesanosti ZK u aferu sa ovom novogradnjom (moguce je da je i bilo, ali jos jedan argument da nam razotkrijes svoju politicku opciju. Pa da vidimo koliko su "tvoji" bez oraha u djepovima).

Uglavnom, podrzavam ovaj danasnji potpis, sve dok me "ne opali" po glavi, jer je u ovom trenutku nesto ... I jos nesto, ne znam sa koje pozicije dijelis lekcije : privatnik, korisnik budzeta, nezaposleni, kokuz bez banke u dzepu, ... ???
Danguba

#17547 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Danguba »

Ovaj dan ce biti upamcen po mnogo cemu. :wink:
vivaldi

#17548 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vivaldi »

Danguba wrote:Ovaj dan ce biti upamcen po mnogo cemu. :wink:
dobro ovo zeljko odradi za sebe, razumijem i sds, al baketov pristanak mi je malo misteriozan
JohnnyS

#17549 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JohnnyS »

Danguba wrote:Ovaj dan ce biti upamcen po mnogo cemu. :wink:

Već smo imali najveću pobjedu od 1945. i najbolju Vladu ikada, teško je popamtiti toliko povijesnih događaja :sretan: :sretan:
5 0 5

#17550 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 5 0 5 »

najveci luzeri ovih izbora su milorad i zlatko. zato i toliko gorcine iz njihovih kampova. :D
Post Reply