BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
just principe

#1751 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by just principe »

LSD wrote:Ih koliko si sinoc slavilo i nazdravljala pobjeda janeza, odmah se potrcalo ovdje da se podjeli ta opšta radost...Bože sacuvaj i sakloni :-) :D

covjece ohladi vise.. Sto si toliko opterecenim suprotnim taborom i zeljom da nekome suknes.. Pa covjece od 19 sati sinavijen i ti i maskota hypko.. :shock: :shock: :shock: Jedina vam je satisfakcija to.. Ako ti je zelja sukno si nam i to zestoko svi smo na lsd-evo bolesni :shock: :shock: Strasno
JoeyTribbiani

#1752 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JoeyTribbiani »

A koliko to samo pokušava da dokaže nekome nešto. Ne tako davno spomene se da će se Škoro vratit po 25 put i odma' se na forumu nacrta 10 likova koji ubjeđuju sebe i ostale da su se Manijaci usrali. :-)

Sad odigraju sa Levskim koji je (kad već vučete za jezik i srozavate Maribor na nivo Branitelja) prošle godine ispo od Trnave i koji je po nekim forumašima "daleko od onog starog" i opet ista stvar. Neko ubjeđivanje ostalih i stvaranje novih mitova. Boli nas bolan qurac. Niste se obrukali, odlično. Sretno i Allahimanet divovi. Eto bolji ste a 4. završiše. Do zadnjeg kola prpa guzici hoće li bit Evrope ili neće. A ja, nama je Ivica sve naštelio...ili je Nijaz, a možda i Amar kod Gojka pa sad skupa janjetina u Evropi.

Brukamo se sebi, ne vama. Uhinjili se do ove večerašnje tekme, jer su očekivali fasungu. Prođoše solidno, i odma se uskručili. Ko vas ne zna komšinice, skupo bi vas platio.

PS: može li iko išta iz vašeg kluba uradit povodom ove parole??? Neka prijava UEFI? Mamu im yebem
Dead Man Walking

#1753 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Dead Man Walking »

Kokuze prijatleju, ja zamolih Boga da ostane ko i do sad. Vidim da smo se slozili. Tebi je drazi minimalan poraz u Bugarskoj od domace titule, ja pak biram te nizove i domace pobjede. U Evropi svakako od 2-3 pretkola dalje necemo dogurati jos za 10-15 godina. U izravnom duelu imate priliku pokazati jeste li napredovali i koliko. Dakle, nek ostane kako jeste. Amin.

A to koliko ko ima stanovnika je pravo relevantno. :lol: Zaboravila se blamaza protiv Maltezana? Ili treba spominjati redaljku koju vam svake godine priredi klub iz visemilionskog velegrada poznatog kao Listica?
hypko_nurko

#1754 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

just principe wrote:
LSD wrote:Ih koliko si sinoc slavilo i nazdravljala pobjeda janeza, odmah se potrcalo ovdje da se podjeli ta opšta radost...Bože sacuvaj i sakloni :-) :D

covjece ohladi vise.. Sto si toliko opterecenim suprotnim taborom i zeljom da nekome suknes.. Pa covjece od 19 sati sinavijen i ti i maskota hypko.. :shock: :shock: :shock: Jedina vam je satisfakcija to.. Ako ti je zelja sukno si nam i to zestoko svi smo na lsd-evo bolesni :shock: :shock: Strasno
ma idi spavaj, davno crtani prosli. mama ce se ljutiti :-)
a sutra kad se probudis ceka te maskota pod krevetom
just principe

#1755 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by just principe »

hypko_nurko wrote: ma idi spavaj, davno crtani prosli. mama ce se ljutiti :-)

sta sam reko maskota ili ti ga svakom loncu poklopac

bolest se mora lijeciti
LSD

#1756 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

just principe wrote:

Ja i?? to ti ko sad šukno meni :shock: :? neki savjet mi odaslao :P šta :? hajmo mu se nasmijati da covjeku ne propadne fol....jao principa što je duhovit jbt :lol:

Administracija, ja nisam htio ovo svesti na personalizaciju...ali covjek me proziva licno i porucuje mi nešto na licnoj bazi...mislim, to je vec bacanje rukavice u lice :-) :D

evo ja cu ga ispoštovati i iskulirati sad... samo drugi put necu, sigurno
Last edited by LSD on 19/07/2012 23:37, edited 1 time in total.
hypko_nurko

#1757 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

just principe wrote:
hypko_nurko wrote: ma idi spavaj, davno crtani prosli. mama ce se ljutiti :-)

sta sam reko maskota ili ti ga svakom loncu poklopac

bolest se mora lijeciti
pa pohiti onda hitno u bolnicu nazad, da ne predje u nesto ozbiljno
kokuz_sa

#1758 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by kokuz_sa »

Dead Man Walking wrote:Kokuze prijatleju, ja zamolih Boga da ostane ko i do sad. Vidim da smo se slozili. Tebi je drazi minimalan poraz u Bugarskoj od domace titule, ja pak biram te nizove i domace pobjede. U Evropi svakako od 2-3 pretkola dalje necemo dogurati jos za 10-15 godina. U izravnom duelu imate priliku pokazati jeste li napredovali i koliko. Dakle, nek ostane kako jeste. Amin.

A to koliko ko ima stanovnika je pravo relevantno. :lol: Zaboravila se blamaza protiv Maltezana? Ili treba spominjati redaljku koju vam svake godine priredi klub iz visemilionskog velegrada poznatog kao Listica?
nisam ja reko da mi je drazi mininmalni poraz od titule..nego zeljo gigant..koliko su se samo navijaci digli radi onog niza bez poraza pa niza pobjeda....svaka druga bila mi i real madrid rame uz rame....svako malo statistika evropskih timova i onda zeljo kako je u prvih 2-3 tima jel po datim golovima il cemu vec..

i onda dodje maribor i otvori oci manijacima..i sva statistika sto se gledala u odnosu na evropske klubove pade za 45minuta
just principe

#1759 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by just principe »

ma boli me briga shvati kako hoces..moj zivot nije ovaj forum i da ovdje trazim satisfakciju.. Prizivanjem admistracije pokazujes koliko ti je stalo da nekom suknes
cyprus

#1760 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cyprus »

E jebem ti forum i raspravu... Samo me zabolila glava čitajući vas... :-) :-)

Ukratko... prijatno sam iznenađen partijom Sarajeva... Još jedan dokaz da u sve utakmice treba ići maksimalno pesimistično :mrgreen: Ipak gol koji su nam zabili će nas skupo stajati... Ne vjerujem da ih možemo uzeti sa 2 razlike...

Široki me igrom razočaro, ali eto imaju koliko-toliko aktivan rezultat... Teško će i oni proć, ali mislim da su im šanse nešto realnije od naših...

Što se tiče Želje, daBogda dobili 3:0, ali... :oops: :oops:
Obuca9

#1761 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Obuca9 »

Na forumu ništa novo, sajprus kao i obično nije potrefio nijednu jedinu prognozu :)
LSD

#1762 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

just principe wrote:ma boli me briga shvati kako hoces..moj zivot nije ovaj forum i da ovdje trazim satisfakciju.. Prizivanjem admistracije pokazujes koliko ti je stalo da nekom suknes
Ne znam šta ti je život, ali znam samo da se ja tebi nisam obracao, niti te citirao...to si i sam vidio, uostalom....ne znam što si se našao prozvanim postom u kojem se tebi apsolutno nisam obracao i još si uzeo sebi za pravo da personaliziraš stvari , da ko fol meni nešto spocitavaš , spuštaš, savjetuješ ili šta vec :roll: :shock: pih nidje veze.

Sad cu te ispoštovati, iskulirati...nema frke, ispao si manga...ali drugi put pamet u vugla, jer je zabranjeno po pravilima foruma na licnoj bazi nipodaštavati i ismijavati ostale korisnike.
Dead Man Walking

#1763 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Dead Man Walking »

kokuz_sa wrote:
Dead Man Walking wrote:Kokuze prijatleju, ja zamolih Boga da ostane ko i do sad. Vidim da smo se slozili. Tebi je drazi minimalan poraz u Bugarskoj od domace titule, ja pak biram te nizove i domace pobjede. U Evropi svakako od 2-3 pretkola dalje necemo dogurati jos za 10-15 godina. U izravnom duelu imate priliku pokazati jeste li napredovali i koliko. Dakle, nek ostane kako jeste. Amin.

nisam ja reko da mi je drazi mininmalni poraz od titule..nego zeljo gigant..koliko su se samo navijaci digli radi onog niza bez poraza pa niza pobjeda....svaka druga bila mi i real madrid rame uz rame....svako malo statistika evropskih timova i onda zeljo kako je u prvih 2-3 tima jel po datim golovima il cemu vec..

i onda dodje maribor i otvori oci manijacima..i sva statistika sto se gledala u odnosu na evropske klubove pade za 45minuta
Sto rece Jthomas, svi mi vrlo dobro znamo da bi vi guze dali svi od reda za titulu i tu statistiku, iako i vi ko i mi vrlo dobro znate da su u Evropi plafon 2-3 pretkola i tako ce jos dugo ostati.
cyprus

#1764 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cyprus »

Obuca9 wrote:Na forumu ništa novo, sajprus kao i obično nije potrefio nijednu jedinu prognozu :)
Čitaš pogrešne teme :P i šta sam to fulio?
Last edited by cyprus on 19/07/2012 23:47, edited 1 time in total.
novi.dan.nova.nafaka

#1765 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by novi.dan.nova.nafaka »

I kakve su Želji šanse u revanšu ? Šta kažu najveći optimisti ? :D
emigrazione

#1766 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

Sta vi strumfovi znate sta je Evropa
just principe

#1767 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by just principe »

ja cu odsad pisati naslijepo i niko se ne smije osjecati prozvanim
pa da pocnemo
Zeljo je rinaka koja se bruka po Evropi
sistematski pregled

#1768 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by sistematski pregled »

sistematski pregled wrote: Sutra će te svi biti iznenađeni kada poderermo Levski.
Za komšije, drago mi je da ste zijanili, ali nekako prenaivno je sve ono bilo. Prejeftino i prelako ste primali golove.
Da ne bude da smo se svi bili usrali!
A i šta ste se upalili, ko vam je kriv što ste tovarili na hendikep. Cvrčak vas navukao. Ovaj naš rezultat je i dobar i jako opasan. Za prolaz će nam trebati još bolja igra i malo sreće. Biće pravo teško.
željezničar se ne treba predavati. Vidjelo se sinoć da je maribor iz tri šanse dao četiri gola. Onakav maribor se može izbaciti, ništa nisu sinoć pokazali osim realizacije. Igra im je šablonska, bez vica, ma nidje veze jednostavno su truba ali prosrećilo im se.
P.S.
Obzirom da je cvrčak večeras ispušio ljetovanje, čisto zbog njegove hrabrosti sam spreman da mu platim jedno noćenje na jadranu.
sorted

#1769 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by sorted »

Moze li odgovorit neko od Manijaka, sta je smisao paranoje u glavnoj pjesmi u Mariboru?
splend

#1770 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by splend »

splend wrote:
pitari ce kao i uvijek, dobro odigrati u evropi :thumbup:
zeljo ce kao i uvijek, malo nas blamirati :mrgreen:
ovo mi je post od prosle godine, tad sam pogodio, vjerovatno cu i sada :-D
ovo mi je post od 24.5, prije izvlacenja parova i svega. al' tako to bude, kad se titula moze kupiti :bih:
NeZatvaramPastu

#1771 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by NeZatvaramPastu »

splend wrote:
splend wrote:
pitari ce kao i uvijek, dobro odigrati u evropi :thumbup:
zeljo ce kao i uvijek, malo nas blamirati :mrgreen:
ovo mi je post od prosle godine, tad sam pogodio, vjerovatno cu i sada :-D
ovo mi je post od 24.5, prije izvlacenja parova i svega. al' tako to bude, kad se titula moze kupiti :bih:
Srz problema bh fudbala.
johnny_blazze

#1772 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by johnny_blazze »

mene zanima hoce li kazniti ona govna zbog onih parola, trebala bi ako nista uprava naseg kluba reagovati i izaci u javnosst i forsirati to sto zbog toga da budu kaznjeni ali i da pravimo sto veci pritisak na njih
BHF_Manijak

#1773 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Pa dobro, iduci tom logikom kupljena je i 2007, je li tako? Tako je! :)
The 51st State wrote:
da ne bi "ubleha" ne bi vidjeli evrope
jebes evropu koju odredjuje kucno prijateljstvo sa vukasovicem...
Koji si ti samo iskompleksirani lik, nijedan nisam normalan tvoj post vidio(generalno na forumu, dakle i ostali pdf.ovi), uvijek pun nekakve mrznje, naboja, ironije, uzas jedan. Ima li sta bez Vukasovica? Kako ga nije bilo 2007.? Kako to da je sad odjednom liga kar'na i nidje veze, a na pocecima sezona kad ste u igri onda je ultra cool za pracenje?! Jeste li uvijek osudjeni na tu jadnu borbu "sami protiv svih"? Ispadoste Hrid, a ne FKS, lafo svi guraju Zelju a njih hude svi zapostavljaju, pateticna prica iskompleksiranih likova. :)
emigrazione wrote:Sramota, ultra poznati po kataklizmama u euro kupovima. Prvo poslijeratno masovnije gostovanje, jes' da je Slovenija al' haj pikacemo :D
A inace smo sve svoje utakmice igrali u Centralnoj Evropi, samo se eto nismo pojavljivali! :oops: Island, Norveska, Engleska, Moldavija, Izrael x2, Kipar, Spanija itd...Stoga, ne pametuj ziv bio i mojne se pravit pametan! ;-)
ice2cube

#1774 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ice2cube »

http://sportsport.ba/ino_fudbal/navijac ... e-se/84357

Onaj osjecaj kad ti bugar kaze da si cigan hahahahahaha.

Pogledajte malo na tom linku, transparenta, velicanje govna tipa sratko mladic.

Ima da im se osvetimo ovdje u Sarajevu, ne budemo li im se osvetili odricem se i fudbala i navijanja, joj sviju mi, kako bi volio da ih se docepam...
jeza u ledja

#1775 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by jeza u ledja »

Jebote zivot par ljudi kod onih anamo se upalilo ko kutnjak nakon ovih 0-1. I to bez ikakvog specijalnog povoda. Vise su se oni upalili nego sto se neko nalozio da ih podjebava. Taman ko neki mehanizam odbrane sto neko rece, valjda su ocekivali rafalnu paljbu dezurnih zajebanata pa reko da se pripreme sa izjavama u kojima se listaju uspjesi Maribora, a srozavaju uspjesi Levskog.
Neki likovi su haman totalno popizdili na ovaj rezultat. :-)

I NIJE TACNO da je bila slicna atmosfera juce, jer se vecina ljudi i s jedne i s druge strane sjebala ocekivajuci i danas krah. Bile su vise "izjave sucuti" nego zajebancija.

A treba vas zajebavati, jer ste odigrali lose, imate bolju ekipu, a igrali ste protiv slabije ekipe, a rezultat kurcic. Kad je Sarajevo primilo 6 golova od ribara, a Borac ispao od cobana, vas nekoliko je na konstataciju da nam je liga u kurcu reklo nesto tipa "to ne vrijedi za nas, jer smo mi stepenicu iznad". Ocigledno vrijedi, jer Evropa je jedno, a PL drugo.
Locked