Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Španija osvaja ovaj Euro - i kada odigraju onak'o, niko im ništa ne može, svaku ekipu natjeraju da se brani i da sačeka neminovni poraz, niti jedna ekipa ih ne može nadigrati, imati veći posjed lopte, stvoriti više gol šansi i sl. - ekipa koja njih nadigra uzima Euro, ako je to neko zapravo i sposoban napraviti - onakve lopte iz pozadine na Iniestu u trku u 16 su čista fudbalska fantazija
Hrvatska se oprasta dostojanstveno,da su imali malo srece mogli su proci dalje.Spanija nije mnogo pokazala,ali i tu vidimo o kakvoj je reprezentaciji rijec,i kada ne igra najbolje pobjedjuje,sto krasi velike ekipe.Smijesan mi je bio gol,kad je Navas zakucao,ko biva evo vam sad Ipak za malu zemlju Hrvatska pokazuje da borbenoscu i srcem se moze nadoknaditi neki nedostatci.Italijani su zasluzili prolazak realno.Ima tu dosta kvalitete,i poznato je da se Italijani iz utakmice u utakmicu bivaju sve bolji,tako da se moze ocekivati puno od Italije.Baloteli najludji,ali kakav je to majstor.Da ima bolji mozak bio bi najbolji napadac svijeta definitvno.Na kraju sretan sam ovim ishodom.
Hrvati su po svemu prikazanom u ove tri tekme trebali ici dalje, malo im je falilo....onakve šansa Rakitića se mora zabijati u ovakvim tekmama gdje nema puno prilika.
Za špance, ja ne kontam nikako ovu igru šta je ovo jbt isto kao protiv Italije, ziheraško-kalkulantska igra bez napadaca i postavka totalno sterilna, a i neki igraci jedva trce...Fabregas i Busquets petljaju u 16 metara, kad treba obavezno šutirati ...malo živnu kad Navas uđe....pitanje je hoce li moci doci do polufinala sa ovakvom igrom.
Ja imam osjecaj da ovi Spanci mogu zabiti gol svaki napad samo da se ne zajebaju ovoliko. Hrvatska se nije obrukala, ali isto tako zasluzeno ide kuci. Bila bi prvorazedna senzacija da su prosli dalje. Bilic je veliki trener, od poprilicno limitiranih igraca izvukao je 300%, realno ovo je jedna prosjecna evropska ekipa.
Cestitam Hrvatskim navijacima za stvarno dobru partiju. Borili su se posteno i umrli - muski. Sad kad su ispale i Svedska i Hrvatska mogu ostatak pogledati rahat bihuzur- Ne znam kome bih sad poklonio simpatije ...Svabe mozda Cesi , Englezi ? Ove ovamo "tehnicke" ekipe doslovce ne mogu utakmice docekati do kraja budan...monotono do zla boga.
Hrvatska ima fin materijal za spektakl koji ova generacija tek treba odigrati ... mensecini vec tamo 22 3 2013 to je za 9 mjeseci...no o tome ce vec biti govora kasnije u svakom slucaju trebaju cuvati ovaj sastav - nije ni selektor los.
Last edited by Stari on 18/06/2012 23:16, edited 1 time in total.
Bilic je pojeo govno sa Lokomotivom i preranim potpisom. Sad bi ga Totenham trazio...definitivno izvrstan trenerski ucinak na prvenstvu, bez obzira na rani oprostaj.
Hrvati takticki odlicni protiv svjetskogi Evropskog prvaka.
Bravo Bilicu na postavljenoj taktici.
Mislim da su Spanci morali ganjati go da bi ste ih dobili
Gospodine Susicu, izmjene se vrse u 60-oj i 70-oj minuti
i to pomogucnosti 2. napadac ako moras stici go.