Kad Samsung izbaci novi mobitel, u roku od par mjeseci i svi ostali proizvodjaci izbace nove mobitele sa hardverom koji je jako blizu (cpu isti ili priblizan, rezolucija ista ili jako blizu, isto RAMa, isto interne memorije) uz par sitnih razlika i Samsung je uvijek najskuplji pogotovo u odnosu na LG. Sad mozes nac LG koji je izisao kad i S3 (ima ih par) i svi su jeftiniji od S3.Maharadza wrote:E pa meni je to tvoje mišljenje glupo, bez uvrede!marshall_bug wrote:Meni je besmisleno kupiti npr. S3 i raditi root i nabacivati neke custom ROM-ove i ostale gluposti. Ako vec neces koristiti Samsungov software u koji su ulozili toliko, zasto onda davati toliko para za S3. Kupis neki LG ili bilo koji drugi mobitel koji je jeftijiii 150-200KM od S3 i nabacis custom ROM i isto ti dodje.
Sent from Tapatalk 2![]()
Ako taj LG ima Super Amoled HD (1280x720) display, gigu ram-a, quad CPU uz najbolji GPU, 8MP kameru, NFC, Gorilla Glass 2, proširivu memoriju do 64GB, TV-Out i (oficijelno najavljenu) podršku za najnoviji Android koji će izaći, i to sve za 150-200KM jeftinije (znači ~500-550KM nov)...reci koji je pa da ga odmah uzmem i da se riješim ovoga!![]()
btw. Što bi ja koristio Samsung software ako ima dokazano bolji, noviji i brži software, kod kojeg je sav onaj "bloatware" kojeg nose ti samsung rom-ovi izbačen i ostavljen "pure" (čisti) android (u ovome slučaju posljednji Jelly Bean 4.2.2) i koji iskorištava hardware telefona daleko bolje od stock softvera i koji uz to radi bez sec. štopanja i ima dodatne opcije oko uštede baterije koje samo možeš sanjati na stock rom-u i non-rooted uređaju?!
Kad toliko hvalite te ROMove onda bi trebali jednako dobro da rade i na mobitelima sa malo losijim specifikacijama i jeftinijim po 150-200KM. Al svakom svoje, svoje pare bacate niste moje
Sent from Tapatalk 2