FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1751 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
10% poreza ne loše

- opa22
#1752 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
aaaa ovaj je tražio porez na hrvate, srbe i ostale? 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1753 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
on ko Toyota 4x4.opa22 wrote:hahaha sto se tice zena i klinaca nema mu ravnog....4 hanume i 16klinaca....alal vera
- KatarinaKosaca
#1754 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kako reče, svi bi plaćali samo 10%opa22 wrote:aaaa ovaj je tražio porez na hrvate, srbe i ostale?
- opa22
#1755 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Chmoljo wrote:on ko Toyota 4x4.opa22 wrote:hahaha sto se tice zena i klinaca nema mu ravnog....4 hanume i 16klinaca....alal vera
- KatarinaKosaca
#1756 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I sinoć je imala par lapsus linguae.Nero Histrion wrote: Djevojka na koju ste se okomili ima vrlo prijatan glas, ne guta vokale, a to sto se omaklo mozda je " lapsus lingvae", pa to se i dugogodisnjim voditeljima desi. Treba dati podrsku ovim mladim ljudima, a ne popljuvati ih u startu. Kakvi smo to mi ljudi?
- Erzsebet
#1757 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da, ali iza nje stoji najbolji "novinar"...KatarinaKosaca wrote:I sinoć je imala par lapsus linguae.Nero Histrion wrote: Djevojka na koju ste se okomili ima vrlo prijatan glas, ne guta vokale, a to sto se omaklo mozda je " lapsus lingvae", pa to se i dugogodisnjim voditeljima desi. Treba dati podrsku ovim mladim ljudima, a ne popljuvati ih u startu. Kakvi smo to mi ljudi?Prilog o dodjelama nagrada u S. Arabiji i rekla je jasno i glasno..... "strućnjaci"
![]()
![]()
Nemojte mi , molim vas reći da je to u redu na TV i da se netko "okomio" ako na to ukaže..
- Damir_5
#1758 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Eh trci se za profitom pa i preko crnog djavola. U zadnje vrijeme Hadzifejzovic me poceo podsjecati na imenjaka Avdica.opa22 wrote:![]()
![]()
![]()
kakav je ovo vehabija u CDu?
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1759 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
iako mislim da je face tv beze i mahalska 
moram priznati da im je mjuza fenomenalna
uvijek nešto zanimljivo a pogotovo spotovi
čujem da će je uskoro kodirati
- BAN___KAI
#1760 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Black swan wrote:iako mislim da je face tv beze i mahalska
Muzika im je pravo smece.
90% muzike su im neke new age metal grupe iz danske gdje svi muskarci imaju plavu kosu a ostatak muzike je ovo nasa odvratna muzika.
Uglavnom samo pustaju muziku od nepoznatih izvodjaca, samo eto sto pustaju svaki dan jednu te istu pjesmu od Stinga i George Michaela.
ONoga Damira sam prije gotivio i mislio sam da je cool ali sada ga ne mogu podnijeti koji je lik kreten i kakve djecije stvari radi.
- Truba
#1761 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
http://www.klix.ba/forum/koja-je-vasa-n ... 29s25.html rekoh ja da nisam muzikalan 
-
korsnik dobri
#1762 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Smiješno je pratiti ovu diskusiju ovdje tipa, valja ne valja neki novinar na Senadovoj TV. Činjenice su da ljudi tamo rade za bukvalno par stotina maraka, koje ne dobivaju. Činjenice su da je gomila ljudi otišla jer nisu mogli od have živjeti i raditi mjesecima bez marke. Činjenica je da im i nakon mjeseci i mjeseci nakon što su otišli i te mizerije nisu isplačene. Činjenica je da svi znaju a šute o tome toliko i o ostalim medijima. Činjenica je, da neko ko svaki dan prozivana svom dnevniku i TV-u druge kako ne plačaju radnike ili su plate bijeda, duguje i ne plača ljude koji rade ili su radili na toj televiziji. Eto to je istina o FACE TV sve ostalo su smijurije.

- Truba
#1763 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Metalika, ac dc, deep purple i gejkvin sve live. To je dobra mjuza
-
evo mene
#1764 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad plaća u naturi, u tehničkim stvarima... Ne rade ljudi za djaba... Senad nikome nije ostao dužan...korsnik dobri wrote:Smiješno je pratiti ovu diskusiju ovdje tipa, valja ne valja neki novinar na Senadovoj TV. Činjenice su da ljudi tamo rade za bukvalno par stotina maraka, koje ne dobivaju. Činjenice su da je gomila ljudi otišla jer nisu mogli od have živjeti i raditi mjesecima bez marke. Činjenica je da im i nakon mjeseci i mjeseci nakon što su otišli i te mizerije nisu isplačene. Činjenica je da svi znaju a šute o tome toliko i o ostalim medijima. Činjenica je, da neko ko svaki dan prozivana svom dnevniku i TV-u druge kako ne plačaju radnike ili su plate bijeda, duguje i ne plača ljude koji rade ili su radili na toj televiziji. Eto to je istina o FACE TV sve ostalo su smijurije.![]()
![]()
-
Nero Histrion
#1765 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
KatarinaKosaca wrote:I sinoć je imala par lapsus linguae.Nero Histrion wrote: Djevojka na koju ste se okomili ima vrlo prijatan glas, ne guta vokale, a to sto se omaklo mozda je " lapsus linguae", pa to se i dugogodisnjim voditeljima desi. Treba dati podrsku ovim mladim ljudima, a ne popljuvati ih u startu. Kakvi smo to mi ljudi?Prilog o dodjelama nagrada u S. Arabiji i rekla je jasno i glasno..... "strućnjaci"
![]()
![]()
Nemojte mi , molim vas reći da je to u redu na TV i da se netko "okomio" ako na to ukaže..
Nije napravila lapsus, niste u pravu. Ova mlada novinarka bas ima izuzetno ciste afrikate. Prije rata sam izvjesno vrijeme radio kao voditelj na radiju, isao na govorne vjezbe i znam o cemu govorim. Osim toga, imam apsolutan sluh pa tako cujem i najmanju pogersku, i u govoru i u pjevanju. Mogao bih Vam sada redom pobrojati poznata voditeljska imena sa ovdasnjih TV kuca i sve njihove mane - od nazalnosti do preskakanja vokala, od losih afrikata do carsijskog suskanja i frfljanja, no necu to uciniti. Svakome se omakne pogreska, pa i najboljima. Doista se pitam iz kog razloga ovako cjepidlacite kada je rijec o ovoj mladoj novinarki? Vodila je vecerasnji Dnevnik, nista joj ne fali. Mlada, lijepa i cisto govori, pa u cemu je 'kvaka 22", da mi je samo znati?! Ima li tu mozda one: "Sta bi dao da si na mom mjestu?" Eeeee, zemljo Bosno ...
Last edited by Nero Histrion on 20/03/2013 20:23, edited 2 times in total.
- bariton
#1766 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
anglosaksonski narodnjaci.BAN___KAI wrote: Muzika im je pravo smece.
ima ona poznata priča o Tifi kada je u nekom irskom pabu pustio na džuboks svoju pjesmu a ovi u pabu mu rekoše ''ovo se kod nas zove folk''
al' mi onaj lik na face tv skoro pa ima manijakalne manire....
onaj što se na slici okrene naopako, pa priča unazad, pa u pola priče uključi sporo pričanje, pa onda prebaci na brzo....
čovječe pa ja čekam evo već od kad je krenula ta televizija da ga vidim uljuđenog i normalnog....al sve mi se čini da to neću dočekati.
al ona voditeljica u jutarnjem....ona živi u zabludi da popravlja ljudima raspoloženje ujutro.
doduše...divim se njenom osmijehu koji vječno lebdi na njenom licu.
odakle joj snaga, odakle joj inspiracija za taj osmijeh koji ne skida sa lica????
pogotovo ujutro....
eee da mi je njenu glavu bar tri jutra u životu pa da se onako krmeljiv i zgužvan, sa zakrvavljenim očima i ja ujutro smiješkam kad ''se ustanem''
onaj dnevnik što ga petkom i subotom metroseksualac vodi je jedino što je vrijedno pažnje na ovoj televiziji koja nije ništa do ''vaskrsnuće'' metroseksualčeve mladosti i vremena u kojima je vodio alternativne emisije na omladinskom radiju.
odvratnije face a boljeg novinara povijest ne pamti.
- KatarinaKosaca
#1767 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Meni podaci iz vašeg cv-a ne znače ništa. Niti su potrebni. Jednako, nemate potrebu da pretpostavljate navodno moje motive.. pa kao ljubomora itd. Time kažete o sebi ne o meni.Nero Histrion wrote: Nije napravila lapsus, niste upravu. Ova mlada novinarka bas ima izuzetno ciste afrikate. Prije rata sam izvjesno vrijeme radio kao voditelj na radiju, isao na govorne vjezbe i znam o cemu govorim. Osim toga, imam apsolutan sluh pa tako cujem i najmanju pogersku, i u govoru i u pjevanju. Mogao bih Vam sada redom pobrojati poznata voditeljska imena sa ovdasnjih TV kuca i sve njihove mane - od nazalnosti do preskakanja vokala, od losih afrikata do carsijskog suskanja i frfljanja, no necu to uciniti. Svakome se omakne pogreska, pa i najboljima. Doista se pitam iz kog razloga ovako cjepidlacite kada je rijec o ovoj mladoj novinarki? Vodila je vecerasnji Dnevnik, nista joj ne fali. Mlada, lijepa i cisto govori, pa u cemu je 'kvaka 22", da mi je samo znati?! Ima li tu mozda one: "Sta bi dao da si na mom mjestu?" Eeeee, zemljo Bosno ...
Dakle, žena se zove Adelina.. da ne bude "ona žena" ili "mlada novinarka". Poslije moje i vaše diskusije ovdje naredni dan je imala prilog i jasno je rekla struĆnjaci.
To više, dragi gospodine, nije nikakvo omicanje greškama, nego potpuno nepravilno izgovaranje, pobrkani naglasci i loša dikcija. I to bi vi trebali znati da je nedopustivo, ako je već takav životopis kakav iznosite, mada, ponavljam, nebitno potpuno.
- KatarinaKosaca
#1768 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Napisala sam TV je skup projekat, i ne znam ko bi mogao davati državi, Raku, strujama i svim ljudima... nemoguća misija, mislim. Opet, ovdje se Senadu spočitavalo i da se prodao, pa ako se prodao vlajda naplaćuje, očito ne. DAlje, netko je napisao glupost kao radi profitabilno i samo na to misli, pa kako će raditi neka privatna TV nego profitabilno? Dakle, nama ne valja kako god.korsnik dobri wrote:Smiješno je pratiti ovu diskusiju ovdje tipa, valja ne valja neki novinar na Senadovoj TV. Činjenice su da ljudi tamo rade za bukvalno par stotina maraka, koje ne dobivaju. Činjenice su da je gomila ljudi otišla jer nisu mogli od have živjeti i raditi mjesecima bez marke. Činjenica je da im i nakon mjeseci i mjeseci nakon što su otišli i te mizerije nisu isplačene. Činjenica je da svi znaju a šute o tome toliko i o ostalim medijima. Činjenica je, da neko ko svaki dan prozivana svom dnevniku i TV-u druge kako ne plačaju radnike ili su plate bijeda, duguje i ne plača ljude koji rade ili su radili na toj televiziji. Eto to je istina o FACE TV sve ostalo su smijurije.![]()
![]()
Bolje je uzeti mladog studenta novinarstva koji će biti sretan da radi par sati dnevno i stiče praksu nego nekoga ko nema osnovne preduvjete za novinara.. (obrazložila sam već). Dalje, ako netko pristane da radi bez para (što je sasvim moguće), onda je nekorektno poslije cmizdirti kako nema para. A sigurno nitko od njih nije mrdnuo dupetom da donese neku reklamu sa tržišta. Previše dobro poznajem stanje u medijima da bi progutala te fore.
Onaj momak što vodi dnevnik radnim danima, nije loš
-
milojicabrzi
#1769 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Donosenje reklama nije posao novinara, to radi marketing, management i drugo osoblje ukljuceno u tu vrstu posla.KatarinaKosaca wrote:Dalje, ako netko pristane da radi bez para (što je sasvim moguće), onda je nekorektno poslije cmizdirti kako nema para. A sigurno nitko od njih nije mrdnuo dupetom da donese neku reklamu sa tržišta. Previše dobro poznajem stanje u medijima da bi progutala te fore.
Ne vjerujem da je iko pristao raditi besplatno na duze staze. Mozda neko kome treba prakse, da mu se vodi da je imao staza i sl. ali mislim da su to uglavnom price da "se mora raditi volonterski samo za pocetak" i sl.
Koliko para-toliko muzike... najbolja poslovica koja odrzava stanje u kapitalistickom drustvu, pogotovo u tranzicijskim i postkonfliktnim zemljama, gdje egzistencijalna pitanja nisu rijesena...
Bio sam u situaciji, da u elektronskom mediju radim, ne dzaba, ali za neku prosjecnu platu (donji prosjek), uz pricu kako trebam da gradim svoje ime, sticem iskustvo i sl. a meni u dzepu zveckaju 30 pfeninga
I sta se na kraju desilo, dosta raje koja je tih godina radila stabilne poslove, zenili se i udavali, kucili i sticali, steklo je nesto u vrijeme kad se jos moglo za relativno manje pare kupiti stan (govorim od periodu 2003.-2004.), ja finansijski i egzistencijalno ostao na leru, kao sto sam i bio...
Srecom, zbog tog iskustva i zbog predanosti poslu, "ubo" sam dobar posao, rijesavao egzistenciju itd.
Dakle, nemojte ocekivati da mladi ljudi rade dzaba...
- Truba
#1770 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ljudi zaboravljaju da dolazak na posao košta... ne govorim o prijevozu nego o opranoj i čistoj odjeći
te ranijem ustajanju koje kod ljudi izaziva potrebu da jedu... da da moraju jesti više ako se bave bilo kakvim intelektualnim i fizičkim poslom
ok ako imaš 22
ali brate sve poslije 25. godine... trebaš gledati ima li love i ne pristajati na biće biće...
kad bude doću
te ranijem ustajanju koje kod ljudi izaziva potrebu da jedu... da da moraju jesti više ako se bave bilo kakvim intelektualnim i fizičkim poslom
ok ako imaš 22
ali brate sve poslije 25. godine... trebaš gledati ima li love i ne pristajati na biće biće...
kad bude doću
-
milojicabrzi
#1771 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ma ne...salis seBlack swan wrote:ljudi zaboravljaju da dolazak na posao košta... ne govorim o prijevozu nego o opranoj i čistoj odjeći
te ranijem ustajanju koje kod ljudi izaziva potrebu da jedu...
- KatarinaKosaca
#1772 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Padaš u apsurd, jer i sam kažeš da si dobio dobar posao poslije tog gdje si puno radio, a malo zarađivao. Znači da se isplatilo. Nitko nikoga ne prisiljava. Ko neće, neka sjedi kući. Ko hoće neka radi. Svi bi odmah poslije faksa ili prije nejga na Al Jeeziru, ali ne može, tamo su dokazani novinari.milojicabrzi wrote:Donosenje reklama nije posao novinara, to radi marketing, management i drugo osoblje ukljuceno u tu vrstu posla.
Ne vjerujem da je iko pristao raditi besplatno na duze staze. Mozda neko kome treba prakse, da mu se vodi da je imao staza i sl. ali mislim da su to uglavnom price da "se mora raditi volonterski samo za pocetak" i sl.
Koliko para-toliko muzike... najbolja poslovica koja odrzava stanje u kapitalistickom drustvu, pogotovo u tranzicijskim i postkonfliktnim zemljama, gdje egzistencijalna pitanja nisu rijesena...
Bio sam u situaciji, da u elektronskom mediju radim, ne dzaba, ali za neku prosjecnu platu (donji prosjek), uz pricu kako trebam da gradim svoje ime, sticem iskustvo i sl. a meni u dzepu zveckaju 30 pfeningaa trebam raditi priloge za desetine hiljada gledalaca...Radio sam krvnicki, odgovorno, profesionalno,nije mi se znalo ni za radno vrijeme ni za vikend...
I sta se na kraju desilo, dosta raje koja je tih godina radila stabilne poslove, zenili se i udavali, kucili i sticali, steklo je nesto u vrijeme kad se jos moglo za relativno manje pare kupiti stan (govorim od periodu 2003.-2004.), ja finansijski i egzistencijalno ostao na leru, kao sto sam i bio...
Srecom, zbog tog iskustva i zbog predanosti poslu, "ubo" sam dobar posao, rijesavao egzistenciju itd.
Dakle, nemojte ocekivati da mladi ljudi rade dzaba...
Ali, to ne bi tema
Da, dobar novinar i te kako doprinosi reklami i njenom davanju. Loš , jednako.. Iako je kod nas to tržište jako, jako loše..
- Erzsebet
#1773 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bravo Komi... A na ovim kvazikanalima ne dobiješ ni to, nisu spremni čak ni 300 KM da odvoje za toplog obroka, a najmanje ti toliko treba da budeš bez ikakve zarade.milojicabrzi wrote:ma ne...salis seBlack swan wrote:ljudi zaboravljaju da dolazak na posao košta... ne govorim o prijevozu nego o opranoj i čistoj odjeći
te ranijem ustajanju koje kod ljudi izaziva potrebu da jedu...vazno je pojaviti se na televiziji, da te i teta u granapu prepozna
:)
Katarinina priča je smiješna. Naravno da nema nigdje priče o prisiljavanju, ali ima laži koliko hoćeš. Bio sam na 6-7 intervjua gdje su mi htjeli složiti priču kako "se radi po učinku" (koji određuje neki subjektivni nadrkani zurednik), kako je volontiranje samo dok se dokažem (što zna trajati i po 3-4 godine, dok neko samo izađe pred kameru bez dana iskustva, kao recimo Boris Bilić, pa onda ne zna sastaviti normalnu rečenicu, a o kroatizmima na silu i da ne pričam), kako "ugovor samo što nije", itd. Sve sam to odjebao i počeo se baviti novinarstvom samo iz hobija. Srećom, imao sam mogućnosti da radim druge stvari, a inače bih vjerovatno i sad molio polupismenog Avdu Avdića za poneku paru.
-
milojicabrzi
#1774 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Znam ja kako se isplatilo, imam par godina zivota kojih se ne sjecam.KatarinaKosaca wrote:Padaš u apsurd, jer i sam kažeš da si dobio dobar posao poslije tog gdje si puno radio, a malo zarađivao. Znači da se isplatilo
Realno puno sektora a narocito medijski sektor, trgovina i ugostiteljstvo, iskoristava situaciju da je tesko naci posao, pa se mladi ljudi vode logikom da je bolje ikakav posao nego nikakav.
Za to vrijeme, urednik sa istom skolom (fakultetom), kao i ja, imao je 5 ili 6 puta moju platu...niko me ne moze ubjedjivati da je to realno i da treba tako...
Kao sto rekoh, neko se za tih nekoliko godina skućio, bio kreditno sposoban, kupovao stanove na Grbavici za 900 KM/m2,meni je tih par godina na privatnom aspektu propalo...
Nije omladina zeljna AJB, CNN-a i drugih zvucnih kuca, samo postenog posla i postene plate od koje moze da zivi... E toga nema i tu je problem
Dolazi vrijeme koliko para-toliko muzike, pa ce se polako isfiltrirati medijski ublehasi...
- KatarinaKosaca
#1775 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne znam kad će propali , neuspjeli i navodnouspjeli novinari shvatiti da ovo nije tema za njihove isposvjesti, frustracije i gorčine.. Ko valja taj sjedi na Aljeeziri,tako jednostavno, Mirjana Hrga nema ovih problema, a ni Senad Hadžifejzović. Adelina bi mogla imati ozbiljno
Nego, zna li netko kako se financira b92?