vidis, na nju sam zaboravio.. mada mislim da nemaju prevelike sanseplejka2 wrote: italija ima dobru pjesmu sviđa mi se mlogo

Moderator: _BataZiv_0809
vidis, na nju sam zaboravio.. mada mislim da nemaju prevelike sanseplejka2 wrote: italija ima dobru pjesmu sviđa mi se mlogo

Pa s obzirom da se radi o Italiji, mislim da ce sigurno biti u top 5, mozda se cak boriti i za pobjedu. Prosle godine su zavrsili na drugom mjestu, a meni je pjesma bila bezveze. Jedini razlog sto su bili visoko jeste sto su Italijaleet wrote:vidis, na nju sam zaboravio.. mada mislim da nemaju prevelike sanseplejka2 wrote: italija ima dobru pjesmu sviđa mi se mlogo
I meni se samo na tom djelu isto ucinilo...ali valjda se prepala, prvi solo nastup i vec pred 20.000 ljudiindex_box wrote:WOWMakedonija poderala Eurosong!
http://www.youtube.com/watch?v=rydVezxCoW8
Maja je bila divna, ali mi se cini da nije do kraja iznijela glas, narucito kad idu one visoke dionice sa "kao jaaa..". Ono "kao" je zvucalo kao da neki djeciji glas pozajmljuje da bi izgovorila.
O jea! Italijaplejka2 wrote:dobro je izvela nisam ni sumnjo u prolaz.
italija ima dobru pjesmu sviđa mi se mlogo
Revolucionar ★ wrote: a volio bih i da se UK plasira visoko, barem top5, da se ovima sto sikaniraju gospodina zapuse usta. Engelbert je stvarno klasa čoek
Daj ba, ko pravi ove kvote... Čuj na Makedoniju i Albaniju stojaleet wrote:vidis, na nju sam zaboravio.. mada mislim da nemaju prevelike sanseplejka2 wrote: italija ima dobru pjesmu sviđa mi se mlogo
Ovaj put opravdanoRevolucionar ★ wrote:nego primjetil' ko " neocito " gotivljenje Makedonije od strane Kukrica .. covjek nije usutio tokom cijelog show-a
ma bit ce nesto i u nasim kladarama sigurnocyprus wrote:
Daj ba, ko pravi ove kvote... Čuj na Makedoniju i Albaniju stoja![]()
Kako se ovo uplaćuje?
Ima li ovo kod nas u ovim običnim kladionicama?
S Kukricem smo od 10 godina koliko vodi nasu ekipu, 9 puta zaredom u finalu.Loulou wrote:Ovaj put opravdanoRevolucionar ★ wrote:nego primjetil' ko " neocito " gotivljenje Makedonije od strane Kukrica .. covjek nije usutio tokom cijelog show-a
potres_mozga wrote:S Kukricem smo od 10 godina koliko vodi nasu ekipu, 9 puta zaredom u finalu.Loulou wrote:Ovaj put opravdanoRevolucionar ★ wrote:nego primjetil' ko " neocito " gotivljenje Makedonije od strane Kukrica .. covjek nije usutio tokom cijelog show-a
Jbg. ima i on zasluge, osjeti se da se co'ek raduje, a to sto gotivi Kaliopi nije nista cudno, zena odlicno pjeva, a jos je i "nasa". Kako vidim svi je u ex yu gotive...
Revolucionar ★ wrote:Ja bih volio da Eurosong vode Adis i Sasa sa OBN-a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To kad pobjedimo, oni ce iz zetre voditi programRevolucionar ★ wrote:Ja bih volio da Eurosong vode-a Adis i Sasa sa OBN-a [/b]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Jack Be Nimble wrote:Maya dobra samo nije za vizije, previse dosadna i mono zvuk. Ona makedonka je to fino odradila prva minuta klasika, prantnja violine, onda bubnjevi, malo roka, podigni glas i mnogo mocnije zvuci. Maya me uspavala a jos razumijem o cemu pjeva.