Federalna televizija
Moderator: anex
- Edinz
#1751 Re: Federalna televizija
Majko mila, mogu li niže pasti, ukrali Drini džip, vrhunski zlocin protiv FTV
- bijela
#1752 Re: Federalna televizija
- mi smo ukazali u specijalu "60 minuta" na razliku između vehabizma i terorizma
- tražimo od reisa da se ogradi od vehabizma
??? (pa od čega sad da se ogradi
- od vehabizma ili terorizma? )
osim toga, kad je mevlid bio član IZ-a pa da se sada ista treba ograđivati od njega?
osim toga, kad je mevlid bio član IZ-a pa da se sada ista treba ograđivati od njega?
#1753 Re: Federalna televizija
pa sto ga gledate?bijela wrote:- mi smo ukazali u specijalu "60 minuta" na razliku između vehabizma i terorizma
- tražimo od reisa da se ogradi od vehabizma
??? (pa od čega sad da se ogradi- od vehabizma ili terorizma? )
#1754 Re: Federalna televizija
Zbog Aide Delić.Control panel wrote:pa sto ga gledate?
- avicena
#1755 Re: Federalna televizija
Zagarantovan humor za razliku od LZN.Control panel wrote: pa sto ga gledate?
- Control panel
#1756 Re: Federalna televizija
gledam i ja zbog toga, a kad ona ne vodi onda ne gledam. a i kad vodi ja nista ne cujem sta govoriDugi nožni nokti wrote:Zbog Aide Delić.Control panel wrote:pa sto ga gledate?
meni je sve super u dnevniku kada ona vodi dnevnik.
- bijela
#1757 Re: Federalna televizija
nije problem javne TV riješen ako odlučim da neću gledati javnu TV

- Better Man
#1758 Re: Federalna televizija
Najsmeješnije u toj vijesti je totalna nepismenost voditeljice i nepoznavanje geografije! Voditeljica se lijepo provalila kad je rekla za ulicu Alekse Šantića da je u Općini Novo Sarajevo, a ulica je u Općini Centar i iz iste se uključuje u Kralja Tomislava! I još jedan njen biser je izgovaranje imena džipa Ševrole! Ko li postavi ovako nepismene na javni servis, majko mila?Edinz wrote:Majko mila, mogu li niže pasti, ukrali Drini džip, vrhunski zlocin protiv FTV
- irac300
#1759 Re: Federalna televizija
Ima li kakvih novih informacija u vezi dJipa? 
-
al_uqaab
#1760 Re: Federalna televizija
Ima li ikakve sanse da ova poltronska bagra sa 60 minuta napravi neki specijal o herojstvima i humanosti Armije BiH ili o tekovinama odbrane naroda BiH od agresije...kao da im iz Beograda narucuju emisije. Već 3-4 godine samo naglabaju o Kazanima, Bugojnu, mudzahedinima, Konjicu...Ispada Ar BiH najgori ološ...
- kamen spoticanja
#1761 Re: Federalna televizija
nema...onda bi se morale pomenutii zasluge slucajnog prolaznika a to bas i ne bi valjalo...ovako ispada da je alija imao vojsku zlocinaca,dugobradatih spodoba i slicnih stvari i da nije bilo zlatka bosna bi sapatom pala,,,jer on je sapnuoal_uqaab wrote:Ima li ikakve sanse da ova poltronska bagra sa 60 minuta napravi neki specijal o herojstvima i humanosti Armije BiH ili o tekovinama odbrane naroda BiH od agresije...kao da im iz Beograda narucuju emisije. Već 3-4 godine samo naglabaju o Kazanima, Bugojnu, mudzahedinima, Konjicu...Ispada Ar BiH najgori ološ...
"ja sam zlatko lagumdzija,slucajni prolaznik"
- ultima_palabra
#1762 Re: Federalna televizija
Ne lupetaj... bili su odlični dokumentarci o istoriji velikosrpske ideje i o bh.patriotima u SFRJ. To je maltene i jedino što valja u njihovom programu.al_uqaab wrote:Ima li ikakve sanse da ova poltronska bagra sa 60 minuta napravi neki specijal o herojstvima i humanosti Armije BiH ili o tekovinama odbrane naroda BiH od agresije...kao da im iz Beograda narucuju emisije. Već 3-4 godine samo naglabaju o Kazanima, Bugojnu, mudzahedinima, Konjicu...Ispada Ar BiH najgori ološ...
- kamen spoticanja
#1763 Re: Federalna televizija
recimo operacija oslobadjanja vlasica ili vozuce bi bili sjajni dokumentarci...ili pak snajpersko terorisanje sarajlija...onako avdo avdic iza mikrofona...dramaticno...ultima_palabra wrote:Ne lupetaj... bili su odlični dokumentarci o istoriji velikosrpske ideje i o bh.patriotima u SFRJ. To je maltene i jedino što valja u njihovom programu.al_uqaab wrote:Ima li ikakve sanse da ova poltronska bagra sa 60 minuta napravi neki specijal o herojstvima i humanosti Armije BiH ili o tekovinama odbrane naroda BiH od agresije...kao da im iz Beograda narucuju emisije. Već 3-4 godine samo naglabaju o Kazanima, Bugojnu, mudzahedinima, Konjicu...Ispada Ar BiH najgori ološ...
nase najbolje probosanske dokumentarce snimio je pjevac narodne muzike avdo huseinovic
- kamen spoticanja
#1764 Re: Federalna televizija
jestekakavdanakneiskustvu wrote: to onaj što je avazov kolumnista subotom?
- ultima_palabra
#1765 Re: Federalna televizija
Ma slažem se ja skroz, na te stvari treba podsjećati stalno. Samo kažem da je ekipa 60 minuta snimila odličnih dokumentaraca i priloga na tom probosanskom fonu... u rijetkim trenucima kad se nisu bavili ogavnim strančarenjem.kamen spoticanja wrote:recimo operacija oslobadjanja vlasica ili vozuce bi bili sjajni dokumentarci...ili pak snajpersko terorisanje sarajlija...onako avdo avdic iza mikrofona...dramaticno...ultima_palabra wrote:Ne lupetaj... bili su odlični dokumentarci o istoriji velikosrpske ideje i o bh.patriotima u SFRJ. To je maltene i jedino što valja u njihovom programu.al_uqaab wrote:Ima li ikakve sanse da ova poltronska bagra sa 60 minuta napravi neki specijal o herojstvima i humanosti Armije BiH ili o tekovinama odbrane naroda BiH od agresije...kao da im iz Beograda narucuju emisije. Već 3-4 godine samo naglabaju o Kazanima, Bugojnu, mudzahedinima, Konjicu...Ispada Ar BiH najgori ološ...
nase najbolje probosanske dokumentarce snimio je pjevac narodne muzike avdo huseinovic
- kamen spoticanja
#1766 Re: Federalna televizija
jesu i ja se slazem...ali sve je to bilo sdp iskoristivo...o vlasicu nikad nece slusat na toj televiziji...ni o tome kako su rahmetli alagica uhapsile policijske snage u pogodi vrijeme cije vlasti
- ultima_palabra
#1767 Re: Federalna televizija
Pošto si iz Zenice, znaš da ni Alagićevo maslo nije uvijek bilo za Ramazana
Ali da ne idemo dalje u off...
- kamen spoticanja
#1768 Re: Federalna televizija
naravno,ali pricamo o visim ciljevima...nejse...ultima_palabra wrote:Pošto si iz Zenice, znaš da ni Alagićevo maslo nije uvijek bilo za RamazanaAli da ne idemo dalje u off...
vecerasnje javljanje vuka jeremica u dnevnik2 jos jednom je podobro otvorilo karte crvenih kmera...usrani vjetrovi pushu u zlatkovoj glavi
- Platformas
#1769 Re: Federalna televizija
UglavnomDugi nožni nokti wrote:Zbog Aide Delić.Control panel wrote:pa sto ga gledate?
-
al_uqaab
#1770 Re: Federalna televizija
Govorim o usiljenom forsiranju navodnih zločina Armije BiH. Znamo da ih je vjerovatno bilo, ali njihov nacin interpretacije ne ostavlja bas puno prostora...ultima_palabra wrote:Ne lupetaj... bili su odlični dokumentarci o istoriji velikosrpske ideje i o bh.patriotima u SFRJ. To je maltene i jedino što valja u njihovom programu.al_uqaab wrote:Ima li ikakve sanse da ova poltronska bagra sa 60 minuta napravi neki specijal o herojstvima i humanosti Armije BiH ili o tekovinama odbrane naroda BiH od agresije...kao da im iz Beograda narucuju emisije. Već 3-4 godine samo naglabaju o Kazanima, Bugojnu, mudzahedinima, Konjicu...Ispada Ar BiH najgori ološ...
- Ridjobrki
#1771 Re: Federalna televizija
Čudi me kako vam je promakao sinoćnji razgovor sa Vukom Jeremićem u Dnevniku i dio, parafraziram:
Jel'da, Vuče, da tebi Zlaja nije obećao da će Željko podržati tvoju kandidaturu u UN? Evo, de ti reci ljudima da nije!
Apsolutno, apsolutno...
Jel'da, Vuče, da tebi Zlaja nije obećao da će Željko podržati tvoju kandidaturu u UN? Evo, de ti reci ljudima da nije!
Apsolutno, apsolutno...
- Better Man
#1772 Re: Federalna televizija
I još jedan poraz FTV-a i njihovih nalogodavaca u predmetu Lukač! Ali nisu propustili da kažu kako je sud podlegao pritiscima i ucjenama! Koji su jadnici ovi sa FTV!kakavdanakneiskustvu wrote:opet prva vijest a o kome nego o antikristu draganu lukaču
-
mosfet
#1773 Re: Federalna televizija
Zbog Letećeg cirkusa Bakira Hadžiomerovića, i to uživo. Nešto slično razlogu zbog kojeg ljudi gledaju debilne klipove na Youtube. Zašto je bio toliko popularan klip Kisla mi glOva?Control panel wrote:
pa sto ga gledate?
- CuraGrbavica
#1774 Re: Federalna televizija
Better Man wrote:I još jedan poraz FTV-a i njihovih nalogodavaca u predmetu Lukač! Ali nisu propustili da kažu kako je sud podlegao pritiscima i ucjenama! Koji su jadnici ovi sa FTV!kakavdanakneiskustvu wrote:opet prva vijest a o kome nego o antikristu draganu lukaču
- karanana
#1775 Re: Federalna televizija
nisam ni ja upratio pa sam otiso na federalna.ba. neki bilijarista koji promovira bilijar u sarajevu.