Daniel pa dobro moze to proci, ali ako je ovo buduci naslednik pokojnog slavuja iz makodonije Tose brate vaskrsni spasi nas
Aleksandra Brkovic zasluzeno je prosla u ovoj konkurenciji, ali njena farcijalna ekspresija vapi za dobrom samarcinom, nije mi jasno cemu ono glupiranje pri tom vise se sluzi recitacijom nego pjevanjem. Jer kad pusti glas blago je reci da pisti
Aleksa ima lijepu boju glasa, gradjen je da bude poznat

samo jos da odredi u kojem smjeru ce ici
Doktori mozda sam prerastao ovaj fazon ali cini mi se bas isfurano.
Ilma vjerovatno glasovno nema ovdje konkurenciju, ali se opet pokazalo da neko njenih godina nije jos spreman da se nosi sa svim sto donosi recimo pobjeda, ali mora biti medju dva il tri svakako
Maid pa i nije on toliko teatralan koliko su neki ustogljeni, ali ako gledate pazljivije malo ko u ovom x faktoru da nije ufuran od zirija do takmicara, sasvim korektan nastup
4U slicno kao i doktori samo za nijansu ugodnije oku i uhu, mada tesko da ce imati neki veci prolaz u sirokim narodnim masama
Lukijan od prve do zadnje minute pjesme lik se derao kao da se nekome unosi u lice wtf

prosli nastup je bio daleko bolji.
Haris previse tuzan glas u ovim teskim vremenima, samo u vecu depresiju baca narod
Tamara i onaj "mutavi" pogled su mi previse antipaticni, sva sam pogubljena ali gazim do cilja ne pali
Ako neko bas ne eksplodira do kraja ovo sto se vidjelo do sad tesko da neko bas ima taj famozni x faktor, sve je to simpaticno na tren ali ne drzi dugo paznju. Mada kakav ziri takvi i takmicari, produkcija jos pravi pocetnicke greske, voditelji se mijenjaju ko na pokretnoj traci
Sve u svemu malo finije upakovan cirkus