FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burek_in_space
#1751 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mogu li se gdje ti tenderi pogledati?!
Bez zajebancije pitam.
Bez zajebancije pitam.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1752 Re: FK Sarajevo - Europa League
Neko je spomenuo da smo mi to trebali napraviti, zato sam i napisao ono..amoninan wrote: Pa da je to u nadležnosti Kluba davno bi se nešto skontalo. Klubu bi ova tekma npr isplatila uloženi novac. A "Centru za sport i rekreaciju" ni u džep ni iz džepa, oni će svakako čvakat pare za koncerte itsl bez obzira na stolice na zapadu. 3 tendera su dosad propala, valjda se nisu svi učesnici mogli ugradit, šta li...
Uglavnom, sramota.. Bitno je da imamo Baščaršijske noći, razne kurčeve festivale ali jebo tribinu.
-
rookfash
#1753 Re: FK Sarajevo - Europa League
imal neka stranka sad za lokalne izbore na jesen da ce ako pobijedi u opcini centar staviti stolice na zapad i dati AFH fk sarajevu na upravljanje narednih 50 godina pa da znam za kog da glasam 
- _Reds_
#1754 Re: FK Sarajevo - Europa League
Onda samo koliko ljudi sa djecom nece doci, jer zna da ce biti guzva, i ne moze dijete da vodi u guzvu, zaista steta kako god.Salah ad-Din wrote:Ja sa sobom vodim trojicu simpatizera Sarajeva, i samo mogu zamisliti koliko je još takvih, koji nisu redovni na utakmicama ali bi sada došli, momcima je bilo bezveze da nemaju rekvizite pa su kupili po majicu(15 KM) i šal (25KM), plus su kupili kartu (12 KM), tako da je klub dobro profitirao, a mogao je još samo da smo napravili zapadnnu tribinu :/
Ali valjda će do godine biti![]()
Mene ubi nervoza, ne mogu da spavam, idemo sutra zajedno do pobjede
- Tayyip
#1755 Re: FK Sarajevo - Europa League
sve je ispod stola jaraneburek_in_space wrote:Mogu li se gdje ti tenderi pogledati?!
Bez zajebancije pitam.
-
Smail Aga
#1756 Re: FK Sarajevo - Europa League
Eto moze za 80moa wrote:Samo zbog ovakvih izjava trenera volio bih da prodjemo mada iskreno mislim da necemo proci...sto volim kad sirim ovako pozitivnu energiju....imal ko kartu vishka
- amoninan
#1757 Re: FK Sarajevo - Europa League
burek_in_space wrote:Mogu li se gdje ti tenderi pogledati?!
Bez zajebancije pitam.
posljednji 2012
http://www.ekapija.com/website/sr/page/562282
obavještenje o poništenju tendera iz 2011
http://www.ekapija.com/website/sr/page/486844
Last edited by amoninan on 25/07/2012 21:39, edited 1 time in total.
-
Smail Aga
#1758 Re: FK Sarajevo - Europa League
Trebamo zaprijetiti pravljenjem vlastitoga stadiona. Ovaj centar za rekreaciju je najveci sljam i smece u Sarajevu,BiH,regionu i Evropi,uvijek im se sjetim sviju.rookfash wrote:imal neka stranka sad za lokalne izbore na jesen da ce ako pobijedi u opcini centar staviti stolice na zapad i dati AFH fk sarajevu na upravljanje narednih 50 godina pa da znam za kog da glasam
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1759 Re: FK Sarajevo - Europa League
Xomor sutra briljira

- medvjed23
#1760 Re: FK Sarajevo - Europa League
http://www.ekapija.ba/website/bih/compa ... bdoctype=2burek_in_space wrote:Mogu li se gdje ti tenderi pogledati?!
Bez zajebancije pitam.
hiljadu nekih izmjena i poništavanja
- _Reds_
#1761 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nisam ja nigdje ni rekao da ne pravimo. Znam ja dobro ko je vlasnik, Opcina Centar, odnosno njena firma.leet wrote:NE PRAVIMO MI zapadnu tribinu
Smijesno je da nisu mogli za 2 godine izdvojiti 200.000 ili traziti dio para od kantona, dio od NS. Ili im pak nije u cilju.
- Tayyip
#1762 Re: FK Sarajevo - Europa League
svi ti tenderi su samo pro forme, da se zadovolji administrativna procedura. sve odluke se donose na sumnjiv način koji vjerovatno ima i kriminalnih elemenata. ja tebi završio tamo, ti mene poguraj ovamo a zajedno ćemo pokupit pilav ovdje
- SmokingMan
#1763 Re: FK Sarajevo - Europa League
Predosmilio sam se i ja nadjem li kartu sutra eto me gore...21 sat termin odgovara skroz
- Lafo.Mamone
#1764 Re: FK Sarajevo - Europa League
Imam dvije karte za istok, cijena po kursu
Ne idem zbog privatnih obaveza
Danas pazario kod trznice, jos trco iz preduzeca da ne nestane...
Ako ima zainteresovanih neka mi se jave privatnom porukom
EDIT: P R O D A T O
Ne idem zbog privatnih obaveza
Danas pazario kod trznice, jos trco iz preduzeca da ne nestane...
Ako ima zainteresovanih neka mi se jave privatnom porukom
EDIT: P R O D A T O
Last edited by Lafo.Mamone on 25/07/2012 22:15, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#1765 Re: FK Sarajevo - Europa League
Preletih malo po ovome shto ste dali linkove ( hvala
), ovo su samo obavjeshtenja o nabavci, odnosno obavjeshtenja o izmjenama i ponishtenjima javne nabavke.
Bavim se tenderima, i primijetio sam nekoliko mana iz ovih obavjeshtenja, a puno vishe bih znao reci kada bih vidio same tenderske dokumentacije, pa da ih malo prostudiram...
Bavim se tenderima, i primijetio sam nekoliko mana iz ovih obavjeshtenja, a puno vishe bih znao reci kada bih vidio same tenderske dokumentacije, pa da ih malo prostudiram...
-
bordo_fan
#1766 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kad smo već kod Zapada,evo jedan post koji sam napisao nakon tekme protiv "konobara".bordo_fan wrote:hmmDjorkaeff wrote:sve je ovo jadno
Znas sta je jadno ili tuzno jucer izgledalo? Pogled na Zapad.
Do mene je sjedio stariji gospodin,otkrio mi je da ima nesto vise od 70 godina.Prema njegovim rijecima,
cijeli svoj zivot prati i gleda FK Sarajevo,pogadjas,sa zapadne tribine.
E sad zamisli kako se taj covjek osjecao dok je sa Istoka gledao prema Zapadu.I koji mi je na kraju utakmice
rekao kako nije siguran da ce doci gledati i dati podrsku voljenom klubu u mecu protiv bugarskog predstavnika.
Znas zasto? Citiram:Da,ovu sam gledao,znas,nije neka guzva,tako da mogu parirati mladjoj raji,ima dovoljno
prostora za sve...a vec narednu,ne znam,bice sigurno guzva,nedovoljno mjesta za sve,a ja nemam snage...
Nakon toga pogledao je prema Zapadu,pozdravio se i otisao.
Ono sto me posebno fasciniralo kod gospodina je njegovo poznavanje igraca i uopste fudbala.
Na poluvremenu utakmice mi je rekao,treba Žare da igra ako mislimo sa dva gola prednosti da idemo na revans.
Inače priču o stolicama povlačim po forumima već odavno,tačnije od prošle godine i našeg učešća u Evropi.
Obraćam se raznim portalima,novinarima,sa namjerom da se skrene medijska pažnja na odgovorne u ovom slučaju.
- bordo gandalf
#1767 Re: FK Sarajevo - Europa League
Stani im u kraj bureche 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1768 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma burek navija za OlimpiC 
- burek_in_space
#1769 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma ne mogu ja stati u kraj nikome, pogotovo kao pojedinac, ali evo, voljan sam otici u prostorije Centra za Sport i rekreaciju, i baciti malo pogled po ponudama koje su dostavili ponudjachi za ove tendere, kao i po samoj tenderskoj dokumentaciji. Mozhda se izrodi neka nova ideja, ko zna, a ako ne, jbg, bar sam probao pomoci.rashtiman wrote:Stani im u kraj bureche
- bordo gandalf
#1770 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma rekbu je nashleet wrote:Ma burek navija za OlimpiC
-
vulkan777
#1771 Re: FK Sarajevo - Europa League
Može li mi neko reći hoće li Horde Zla suta prije utakmice ići kroz grad?! Nisam nešto upućen u to pa ako se neko bolje razumije volio bih da mi kaže...
-
Max Bunker
#1772 Re: FK Sarajevo - Europa League
Imam jedno pitanje, za malo upucenije u prakticni dio prava ( jbg. ja sa teorije lagano ulazim u prakticni dio
).
Da li postoji mogucnost da mi tuzimo CSR zbog propustenog profita, koji je nastao njihovom krivicom ?
Da li postoji mogucnost da mi tuzimo CSR zbog propustenog profita, koji je nastao njihovom krivicom ?
- Pitarrr82
#1773 Re: FK Sarajevo - Europa League
burek_in_space wrote:Preletih malo po ovome shto ste dali linkove ( hvala), ovo su samo obavjeshtenja o nabavci, odnosno obavjeshtenja o izmjenama i ponishtenjima javne nabavke.
Ako se ne varam ove godine su imali predkvalifikacije za tender bla, bla "podigao" sam dokumentaciju i onako preletio malo okom i shvatio da nisam odavno vidio goreg ili glupljeg tendera...
Cini mi se da je oko 11.07. bio rok za predkvalifikaciju...
- burek_in_space
#1774 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jesu ishli na pregovarachki postupak sada?!Pitarrr82 wrote: Ako se ne varam ove godine su imali predkvalifikacije za tender bla, bla "podigao" sam dokumentaciju i onako preletio malo okom i shvatio da nisam odavno vidio goreg ili glupljeg tendera...
- Pitarrr82
#1775 Re: FK Sarajevo - Europa League
burek_in_space wrote:Jesu ishli na pregovarachki postupak sada?!Pitarrr82 wrote: Ako se ne varam ove godine su imali predkvalifikacije za tender bla, bla "podigao" sam dokumentaciju i onako preletio malo okom i shvatio da nisam odavno vidio goreg ili glupljeg tendera...
S ovim predkvalifikacijskim ne, cisto je trazeno sta je do sada uradjeno, koliko je uradjeno itd. bla, bla i ako se ne varam racunali smo da je njihova ponuda cca 17KM po stolici, dakle vrijednost stolice, skidanje starih i postavljanje novih...
Razmisljali smo cak o tome da se ide na to da se ove recikliraju itd. ali nam niko nije mogao dati kvalitetan odgovor na par pitanja, neka djevojka radi oko toga u centru...