BH klubovi u Evropi 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
iskustvo11

#1751 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by iskustvo11 »

JThomas wrote:nema napretka u odnosu na prošlu godinu? koliko si majke ti utakmica gledao pa da to kažeš?

ima napretka i to velikog. i nije prolaz prvog, nego drugog pretkola.
Ogroman iskorak je napravljen u odnosu na prošlu godinu. Jedan postignuti gol a primljeno osam u četiri utakmicu. E sad ako je to napredak pa mislim baj...
ultima_palabra

#1752 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by ultima_palabra »

iskustvo11 wrote:
JThomas wrote:nema napretka u odnosu na prošlu godinu? koliko si majke ti utakmica gledao pa da to kažeš?

Ogroman iskorak je napravljen u odnosu na prošlu godinu. Jedan postignuti gol a primljeno osam u četiri utakmicu. E sad ako je to napredak pa mislim baj...
U odnosu na Dudelange je svakako iskorak ;-)
iskustvo11

#1753 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by iskustvo11 »

ultima_palabra wrote:
iskustvo11 wrote:

Jebi ga zaboravi ti na Litex. Ali nema veze. Napredak je vidljiv :D
ganjeta

#1754 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by ganjeta »

Dialer wrote:
ganjeta wrote:Prvo ne pratis.Drugo pravopis ti je 0.Treće zašto onda bezze laprdas a pojma nemaš.

Ne kontam ne pratiš i dodješ kažeš kako je ta i ta ekipa karina :lol: .

Vjeruj mi probaj pratitit,možda nešto i skontaš!

Sa Orebrom sam gledo uzivo, tu su negdje sa celikom i sb. Serif isto tako. Sa ovim se je isto moglo igrat, al naguzivanje vec kod izvalcenje je rezultiralo debaklima.
Probaj pratiti i biće Ok.Do tada ... :run:
oldschool

#1755 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by oldschool »

ultima_palabra wrote:
iskustvo11 wrote:

Onda ćemo se načekati na bilo šta, što je najgore, dva najveća kluba u državi su ujedno i dva kluba koja su doživjela najgore poraze nakon rata u Evropi.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1756 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by Velkoski »

mozda bi i drugi dozivjeli kad bi nekad prosli 1. pretkolo :mrgreen:
Pitarrr82

#1757 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by Pitarrr82 »

leet wrote:mozda bi i drugi dozivjeli kad bi nekad prosli 1. pretkolo :mrgreen:

Taman to pisem :lol: :lol:
JThomas

#1758 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by JThomas »

prođen je protivnik 25 puta bogatiji koji je prošle godine izbacio dinamo zagreb, koji je dvije godine zaredom igrao grupu i koji ima pomoćni stadion kakav mi u državi nemamo i trening kompleks kakav nema na cijelom balkanu.

ako mislite da to nije uspjeh i napredak, onda mi nemamo šta pričati. i upravo je to taj halenski mentalitet o kojem pričam. i bogam' mi je vrlo upitno da ste pogledali ijednu prvenstvenu tekmu želje od prošle godine...vi pratite barselonu, široko vam polje. malo fali da vam povjerujem da ste se nasikirali zbog želje, ali ipak fali.
iskustvo11

#1759 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by iskustvo11 »

Zapravo i željo i sarajevo su prošli dalje i napravili veličantven uspjeh u odnosu na prošlu godinu samo zlonamjerni nisu tog svjesni. Ajde nek su dva kluba iz šeher grada osvjetlali obraz bih nogometa, barem se tu svi slažemo. Mislim takav je zvaničan stav medija a ako oni kažu da je to istina tad se nema šta raspravljati.
JThomas

#1760 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by JThomas »

iskustvo11 wrote:Zapravo i željo i sarajevo su prošli dalje i napravili veličantven uspjeh u odnosu na prošlu godinu samo zlonamjerni nisu tog svjesni. Ajde nek su dva kluba iz šeher grada osvjetlali obraz bih nogometa, barem se tu svi slažemo. Mislim takav je zvaničan stav medija a ako oni kažu da je to istina tad se nema šta raspravljati.
tačno tako.

Image
ganjeta

#1761 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by ganjeta »

@ Plavi vrijeme je!

Image
JThomas

#1762 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by JThomas »

a znam da boli dodatno što je željo prošao one koji su izbacili dinamo, jer su nultras cim bili bbb cim dok im transparent nije završio na poljudu... :skoljka:
zonbirile

#1763 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by zonbirile »

JThomas wrote:al' to tačno može čovjek pratiti na temama, o prolazu sheriffa i orebroa su pisali 95% oni koji svakako prate i idu na utakmice. a katastrofom se naslađuje duplo više ljudi, koji inače navijaju za evropske timove i "ne prate ovaj naš fudbal". šta reći na to, nego da je nakaradno i degutantno, kad si tu samo da popljuješ a ne i da pohvališ? eto vi se nasikirali zbog želje, boba fali da povjerujem...
----------------------------------
ja "patriote" na baterije,sada pratiš ko šta gleda i za koga navija.Brate Đuro,zovi Iliju i ostale Čoroviće.
JThomas

#1764 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by JThomas »

još nam ponovi kako je murija tukla u titino vrijeme i iscrpićeš sveukupno drugi argument koji koristiš na forumu.
cyprus

#1765 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by cyprus »

Admir_1984 wrote:
pirmin wrote:Sto su nekad bili Andora, San Marino, Albanija, Farska Ostrva... u klupskom i reprezentativnom fudbalu
to smo sada mi u klupskom.

Welcome to reality! :bih:
Mozemo mi na neku srecu, mishice, eurofriju dobijati nekakve trnave, sherife, helsingborge u prvi kolima, al cim dodje imalo ozbiljan protivnik mi meda ne mozemo i to je svake godine sve gore i gore
Ja se izvinjavam što se vraćam na ovaj post, nisam sinoć imo interneta, ali moram reći da Trnava, Sheriff i Helsingborg nisu mnogo slabiji klubovi od izraelskih... Zato mi nikako nije jasno kako mi vako uvijek prolazimo sa njima. Imaju recept za nas? :-) Slično važi i za Čehe...
oldschool

#1766 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by oldschool »

Onda ćemo ispadati uvijek u prvom, bolje tako. :mrgreen:

Thomas@: Niko ne osporava uspjeh, sreća naša pa je Sherif promijenio čitav tim, tek krenuli s pripremama, igrači se ne poznaju, uspjeh je to, ali poslije dođe i šamar, ne treba to zaboravljati, koji te onda osvijesti, pokaže da tapkaš u mjestu, da si Sherif izbacio samo zbog njihove neuigranosti, čitave promjene ekipe. šerif koji je izbacio DInamo i ovaj su druga ekipa.
zonbirile

#1767 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by zonbirile »

JThomas wrote:još nam ponovi kako je murija tukla u titino vrijeme i iscrpićeš sveukupno drugi argument koji koristiš na forumu.
-------------------------------
ja dva,a koji je tvoj drugi,sem nebuloza na svakoj temi.
JThomas

#1768 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by JThomas »

cyprus wrote:
Ja se izvinjavam što se vraćam na ovaj post, nisam sinoć imo interneta, ali moram reći da Trnava, Sheriff i Helsingborg nisu mnogo slabiji klubovi od izraelskih... Zato mi nikako nije jasno kako mi vako uvijek prolazimo sa njima. Imaju recept za nas? :-) Slično važi i za Čehe...
jašta nego su ozbiljni protivnici. eno trnava prođe levskog, helsinborg bnei yehudu, sheriff prošle godine dinamo, a pretprošle slaviju prag. al' tad je puno manje interesanata za domaći fudbal, kad se prolazi nego kad se gubi. što je realno - kompleks i mazohizam.
iskustvo11

#1769 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by iskustvo11 »

Lije je bilo sinoć biti navijač. Bilo čiji. Tako i prošle godine u ovo doba. I dogodine će isto biti lijepo.
Možda se i postigne koji gol , kakvo će tek onda uživanje biti.
north

#1770 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by north »

iskustvo11 wrote:Zapravo i željo i sarajevo su prošli dalje i napravili veličantven uspjeh u odnosu na prošlu godinu samo zlonamjerni nisu tog svjesni. Ajde nek su dva kluba iz šeher grada osvjetlali obraz bih nogometa, barem se tu svi slažemo. Mislim takav je zvaničan stav medija a ako oni kažu da je to istina tad se nema šta raspravljati.
Ne, osvjetlali su Zrinjski protiv Dudelange-a ili Lištica kojoj mrtva Olimpija utrpa tri komada, koliko je realno Sarajevo trebalo izgubiti prvu kod Sparte, ali ok neka bude jedno je trebalo.....

Ili da se možda prisjetimo sjajnih evropskih nastupa Orašja, Brotnja....je li ono jedne sezone i nesretno Žepče izađe u Evropu????....

Sve u svemu jesmo doživjeli debakle protiv objektivno jačih protivnika i debakli su se MORALI izbjeći, ali smiješno je i jadno da se time nasluđuju simpatizeri klubova koji nikad do sad (a bogami sumnjam i da će ikad) nisu ni imali priliku igrati protiv ovakvih ekipa...
lerdi

#1771 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by lerdi »

Što se tiče moga Sarajeva ja sam zadovoljan nastupom. Da smo bolje prošli sa Spartom kad je gol razlika u pitanju bio bi još zadovoljniji, ali fakat svako ko se iole razumije u fudbal mora priznati da u ovom trenutku nismo ni mogli bolje. Nakon svih peripetija u i oko kluba na ljeto dobili smo trenera koji nije stigao ni selektirati ekipu kako treba. Do Orebra odigrane su tri prijateljske utakmice što je jako malo, ali eto opet se nešto uspjelo. Sad se okrenuti ligi i nadati se da uz još koje kvalitetno pojačanje možemo iduće godine u ovo doba igrati u playoff-u za ligu prvaka.
JThomas

#1772 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by JThomas »

oldschool wrote:
Onda ćemo ispadati uvijek u prvom, bolje tako. :mrgreen:

Thomas@: Niko ne osporava uspjeh, sreća naša pa je Sherif promijenio čitav tim, tek krenuli s pripremama, igrači se ne poznaju, uspjeh je to, ali poslije dođe i šamar, ne treba to zaboravljati, koji te onda osvijesti, pokaže da tapkaš u mjestu, da si Sherif izbacio samo zbog njihove neuigranosti, čitave promjene ekipe. šerif koji je izbacio DInamo i ovaj su druga ekipa.
ti nisi gledao želju prošle godine ako misliš da tapkamo u mjestu. realno.
Edin_Sarajevo

#1773 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by Edin_Sarajevo »

iskustvo11 wrote:Lije je bilo sinoć biti navijač. Bilo čiji. Tako i prošle godine u ovo doba. I dogodine će isto biti lijepo.
Možda se i postigne koji gol , kakvo će tek onda uživanje biti.
Na osnovu čega se ti javljaš i pridikuješ? Na osnovu zone ispadanja koju ste čvrsto držali dok vam nisu počeli svirat smiješne penale? Ako je zbog toga, ja ti skidam kapu...ništa drugo nisam mogao ni očekivati od navijača koji svako malo gadjaju kamenjem suparničke igrače.
Last edited by Edin_Sarajevo on 05/08/2011 15:48, edited 1 time in total.
iskustvo11

#1774 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by iskustvo11 »

Jedini koji su osvjetlali obraz nogometa na ovim prostorima su nogometaši borca koji su barem pokazali da imaju m..
Ljudi su nakantani u izraelu od istog protivnika što je lani potopio želju i jednostavno ih kući napali i pobjedili.
Ipak borac odnosno njegova pobjeda se ne pika jer nije miljenik objektivnih medija iz šeher grada.
Topla voda

#1775 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by Topla voda »

da se timovi bar isto zovu,pa da si se zbunio,pa haj :roll:
Locked