Mmmm super, hvala. Znači da ne poklanjamPitarrr82 wrote:Skockoloptica wrote:A da li je neko išao na ovu shiatshu masažu? Ja sam kupila kupon, ali nisam sigurna da li vrijedi otići ili da je dam nekome na poklon?
Shiatsu beton, meni zao bilo sto nisam uzeo jos jedan kupon
ekupon.ba
-
Skockoloptica
#1751 Re: ekupon.ba
- Pitarrr82
#1752 Re: ekupon.ba
Skockoloptica wrote:Mmmm super, hvala. Znači da ne poklanjamPitarrr82 wrote:Skockoloptica wrote:A da li je neko išao na ovu shiatshu masažu? Ja sam kupila kupon, ali nisam sigurna da li vrijedi otići ili da je dam nekome na poklon?
Shiatsu beton, meni zao bilo sto nisam uzeo jos jedan kupon
Pa ono... necu se ja buniti
- mahalaš
#1753 Re: ekupon.ba
Trenutno radimo jedno istrazivanje na Ekonomiji u vezi ekupona, pa bi zamolio kome nije tesko da popuni anketu. Nece vam uzeti ni 2-3 minute
Anketa je prvenstveno namijenjena studentskoj populaciji, ali ne bi bilo lose da cujemo i ostala misljenja...
http://www.surveygizmo.com/s3/702310/3bd70bbca032
Unaprijed hvala
Unaprijed hvala
- Ady88
#1754 Re: ekupon.ba
Ovo 6 pitanje na prvoj stranici je suvisno ukoliko sam vec na 4 i 5 odgovorio potvrdnomahalaš wrote:Trenutno radimo jedno istrazivanje na Ekonomiji u vezi ekupona, pa bi zamolio kome nije tesko da popuni anketu. Nece vam uzeti ni 2-3 minuteAnketa je prvenstveno namijenjena studentskoj populaciji, ali ne bi bilo lose da cujemo i ostala misljenja...
Unaprijed hvala
- madnessa
#1755 Re: ekupon.ba
Kad sam došla do ovih nebuloza onda sam odgovarala samo da prođem. Koliko će mu anketa biti mjerodavna ne znam. Da ne kažem da fali opcija za odgovoriti (npr. i studiram i radim, a studiram po nekom drugom planu...). Ne znam šta se želi postići anketom, ali sama analiza pitanja djeluje da je autor nepripremljen za tematiku koju obrađuje. Da je samo čitao ovu temu bilo bi mu jasno čime su ljudi najviše nezadovoljni, pa bi se toga dotakao u anketi.Ady88 wrote:Ovo 6 pitanje na prvoj stranici je suvisno ukoliko sam vec na 4 i 5 odgovorio potvrdnomahalaš wrote:Trenutno radimo jedno istrazivanje na Ekonomiji u vezi ekupona, pa bi zamolio kome nije tesko da popuni anketu. Nece vam uzeti ni 2-3 minuteAnketa je prvenstveno namijenjena studentskoj populaciji, ali ne bi bilo lose da cujemo i ostala misljenja...
Unaprijed hvalaa da ne pricam kako na drugoj stranici na 14 pitanje MORAM nesto popuniti iako ne strudiram jer mi ne dozvoljava da zavrsim anketu ako sve ne popunim
Al' eto nek mu je sa srećom...
-
Una ragazza
#1756 Re: ekupon.ba
Losa anketa kolega
Ja idem danas u Besic, nadam se da ok rade...
Ja idem danas u Besic, nadam se da ok rade...
-
Gospoda Ministarka
#1757 Re: ekupon.ba
Ima li iko prodati kupon za masazu iskoristiv danas?
Molim Vas

Molim Vas
-
Cafe Camargue
#1758 Re: ekupon.ba
dodaj tim troškovima i cijenu rente objekta, cijenu režija, troškove plata...pa će ti bit jasnije zašto nabavljaju za 0,8 a prodaju za 3AdnanSA wrote: Dvije pizze margarite i 2 dvije kole koštaju 11 KM na posebnoj ponudi.
Kolu plačaju 0.8 KM a prodaju je po 3 KM. Margarita košta 2 marke da se napravi ako ne i manje sa svim troškovima.
Nije ni čudo što ugostitelji vozaju dobra auta...
- jaca-maca
#1759 Re: ekupon.ba
Ja sam 4. godina, sta da kliknem?mahalaš wrote:Trenutno radimo jedno istrazivanje na Ekonomiji u vezi ekupona, pa bi zamolio kome nije tesko da popuni anketu. Nece vam uzeti ni 2-3 minuteAnketa je prvenstveno namijenjena studentskoj populaciji, ali ne bi bilo lose da cujemo i ostala misljenja...
Unaprijed hvala
-
AdnanSA
#1760 Re: ekupon.ba
Hajde malo mi objasni to kako se formiraju cijene...Cafe Camargue wrote:dodaj tim troškovima i cijenu rente objekta, cijenu režija, troškove plata...pa će ti bit jasnije zašto nabavljaju za 0,8 a prodaju za 3AdnanSA wrote: Dvije pizze margarite i 2 dvije kole koštaju 11 KM na posebnoj ponudi.
Kolu plačaju 0.8 KM a prodaju je po 3 KM. Margarita košta 2 marke da se napravi ako ne i manje sa svim troškovima.
Kada radnja bude prdila prazna onda će da cijene idu dole.
-
Cafe Camargue
#1761 Re: ekupon.ba
pa očigledno ti nije jasno...AdnanSA wrote:Hajde malo mi objasni to kako se formiraju cijene...Cafe Camargue wrote:dodaj tim troškovima i cijenu rente objekta, cijenu režija, troškove plata...pa će ti bit jasnije zašto nabavljaju za 0,8 a prodaju za 3AdnanSA wrote: Dvije pizze margarite i 2 dvije kole koštaju 11 KM na posebnoj ponudi.
Kada radnja bude prdila prazna onda će da cijene idu dole.
- Pitarrr82
#1762 Re: ekupon.ba
Kakav je ovaj restoran Maxi u Mercatoru?
- chuchumbamayumbe
#1763 Re: ekupon.ba
Od kada je ručak u Mercatoru 15km, pa ga sada nude za 6.5km?!
Jel ovo opet nekakva ublehana, ili na meniju nude dimljenog lososa i kavijar?!
Po čemu se razlikuje ovaj "business menu", od bilo kojeg drugog menu-a?!
-
Gospoda Ministarka
#1764 Re: ekupon.ba
Inace taj express restoran drzi cijene kao da je u pitanju restoran sa Michelinovom zvjezdicom.link wrote:vjerovatno racunaju sok 3KM, kolac 2 - 3, i jelo nategnu na 10KM. Za express restoran, nigdje veze cijena.chuchumbamayumbe wrote:Od kada je ručak u Mercatoru 15km, pa ga sada nude za 6.5km?!
Dorucak od jednog kuhanog jajeta, dvije hrenovke i prstohvatom salate sam platila 5,5 KM
- karanana
#1765 Re: ekupon.ba
valja li ova sol ista?
jeli ko bio prosli put?
sta se tude desava?
jeli ko bio prosli put?
sta se tude desava?
- madnessa
#1766 Re: ekupon.ba
Bila ja. Ostane ti sol u ustima, grlu i nosu. Mislim da je došlo i do želuca, jer sam imala onaj osjećaj kao kad popiješ sodu. Ne znam za efekte soli, jer sam išla u po ljeta i sinusi su radili sasvim ok. Planiram ići sada tokom zime da vidim kako će djelovati na sinuse.karanana wrote:valja li ova sol ista?
jeli ko bio prosli put?
sta se tude desava?
Ugodno je i baš te opusti. Ako imaš problema sa spavanjem od dosade i ovih svjetala što se pale i gase, a i spore muzike ćeš garant zaspati... Bar ja jesam... Tu noć loše spavala, pa kad sam ovdje ostala sama međ' bijelim zidovima okinula hrkat naveliko... Probudila me teta kad je isteklo vrijeme...
Poslije ne bi trebao ni jesti ni piti pola sata.
Još da napomenem da ne oblačite tamnu odjeću, jer pored zaštite ostanu tragovi soli. Ja budala obukla se sva u crno i onda sam izašla van kao da sam pitu pravila...
- Pitarrr82
#1767 Re: ekupon.ba
Eeee kako bi mi danas dobro dosla ona Shiatsu masaza, sav sam ukocen 
-
Begova corba
#1768 Re: ekupon.ba
Znači isplati se otići? meni su slanu sobu savjetovali zbog štitne i slabe cirkulacije, ali nisam nikad isprobala. Ako je baš dobra da kupim odmah 3 kupona?madnessa wrote:
Bila ja. Ostane ti sol u ustima, grlu i nosu. Mislim da je došlo i do želuca, jer sam imala onaj osjećaj kao kad popiješ sodu. Ne znam za efekte soli, jer sam išla u po ljeta i sinusi su radili sasvim ok. Planiram ići sada tokom zime da vidim kako će djelovati na sinuse.
Ugodno je i baš te opusti. Ako imaš problema sa spavanjem od dosade i ovih svjetala što se pale i gase, a i spore muzike ćeš garant zaspati... Bar ja jesam... Tu noć loše spavala, pa kad sam ovdje ostala sama međ' bijelim zidovima okinula hrkat naveliko... Probudila me teta kad je isteklo vrijeme...![]()
Poslije ne bi trebao ni jesti ni piti pola sata.
Još da napomenem da ne oblačite tamnu odjeću, jer pored zaštite ostanu tragovi soli. Ja budala obukla se sva u crno i onda sam izašla van kao da sam pitu pravila...
-
Begova corba
#1769 Re: ekupon.ba
zbog tvojih komentara se nadam da će opet nekad na ponudi biti ta shiatsu masaža, svaki put kad nešto napišeš bude mi krivo što je i ja nisam uzelaPitarrr82 wrote:Eeee kako bi mi danas dobro dosla ona Shiatsu masaza, sav sam ukocen
- Pitarrr82
#1770 Re: ekupon.ba
Begova corba wrote:zbog tvojih komentara se nadam da će opet nekad na ponudi biti ta shiatsu masaža, svaki put kad nešto napišeš bude mi krivo što je i ja nisam uzelaPitarrr82 wrote:Eeee kako bi mi danas dobro dosla ona Shiatsu masaza, sav sam ukocen
Ma necu je ja cekati vala, ionako imam popust u tom istom salonu tako da cu ovih dana otici... a fkt je
- madnessa
#1771 Re: ekupon.ba
Soli definitivno bude svuda po tebi i u tebi. Ne vidiš ti tu sol kada sjediš tamo nego više osjetiš strujanje zraka. Sve osim stolica je posuto solju i naravno da nešto dođe do tebe. Sa mnom je sve bilo uredu (disajni putevi, cirkulacija i to), pa nisam osjetila neki veliki napredak. Vjerujem da se treba više puta otići da bi se postigli neki efekti. Da je lijepo sjediti tamo, jeste, jer sam se opustila i zaspala. Sad ne znam da li bi se neko uspio opustiti da je još neko s njim u prostoriji, ali ja sam bila sama, pa sam uspjela i zaspati.Begova corba wrote:Znači isplati se otići? meni su slanu sobu savjetovali zbog štitne i slabe cirkulacije, ali nisam nikad isprobala. Ako je baš dobra da kupim odmah 3 kupona?
Cijena na ekuponu nije nešto velika, pa nije loše probati više puta, jer jedino tako možeš vidjeti da li ima nekog poboljšanja po pitanju štitne i cirkulacije. Od jednog tretmana ništa ne fercera, pa valjda to vrijedi i za ovo. Pošto imam probleme sa sinusima zimi će mi goditi slani tretman da ih pročistim. Obično ih naparavam slanom vodom. Vidjet ću da li će mi ovo pomagati.
-
Begova corba
#1772 Re: ekupon.ba
Kupujem, hvala punomadnessa wrote:Soli definitivno bude svuda po tebi i u tebi. Ne vidiš ti tu sol kada sjediš tamo nego više osjetiš strujanje zraka. Sve osim stolica je posuto solju i naravno da nešto dođe do tebe. Sa mnom je sve bilo uredu (disajni putevi, cirkulacija i to), pa nisam osjetila neki veliki napredak. Vjerujem da se treba više puta otići da bi se postigli neki efekti. Da je lijepo sjediti tamo, jeste, jer sam se opustila i zaspala. Sad ne znam da li bi se neko uspio opustiti da je još neko s njim u prostoriji, ali ja sam bila sama, pa sam uspjela i zaspati.Begova corba wrote:Znači isplati se otići? meni su slanu sobu savjetovali zbog štitne i slabe cirkulacije, ali nisam nikad isprobala. Ako je baš dobra da kupim odmah 3 kupona?
Cijena na ekuponu nije nešto velika, pa nije loše probati više puta, jer jedino tako možeš vidjeti da li ima nekog poboljšanja po pitanju štitne i cirkulacije. Od jednog tretmana ništa ne fercera, pa valjda to vrijedi i za ovo. Pošto imam probleme sa sinusima zimi će mi goditi slani tretman da ih pročistim. Obično ih naparavam slanom vodom. Vidjet ću da li će mi ovo pomagati.
-
♥ Julianna ♥
#1773 Re: ekupon.ba
jedna žlica Vegete i taman u rernu poslije, pardon solarijmadnessa wrote:Soli definitivno bude svuda po tebi i u tebi. Ne vidiš ti tu sol kada sjediš tamo nego više osjetiš strujanje zraka. Sve osim stolica je posuto solju i naravno da nešto dođe do tebe. Sa mnom je sve bilo uredu (disajni putevi, cirkulacija i to), pa nisam osjetila neki veliki napredak. Vjerujem da se treba više puta otići da bi se postigli neki efekti. Da je lijepo sjediti tamo, jeste, jer sam se opustila i zaspala. Sad ne znam da li bi se neko uspio opustiti da je još neko s njim u prostoriji, ali ja sam bila sama, pa sam uspjela i zaspati.Begova corba wrote:Znači isplati se otići? meni su slanu sobu savjetovali zbog štitne i slabe cirkulacije, ali nisam nikad isprobala. Ako je baš dobra da kupim odmah 3 kupona?
- madnessa
#1774 Re: ekupon.ba
Bit ćeš slana begova čorba.Begova corba wrote:Kupujem, hvala puno
♥ Julianna ♥ wrote:jedna žlica Vegete i taman u rernu poslije, pardon solarij
- anestezija123
#1775 Re: ekupon.ba
Sta mislite o ovome? Je l' bio neko SLUCAJNO?
http://www.sarajevo-x.com/lifestyle/put ... 11110005#1
http://www.sarajevo-x.com/lifestyle/put ... 11110005#1