ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

Skockoloptica

#1751 Re: ekupon.ba

Post by Skockoloptica »

Pitarrr82 wrote:
Skockoloptica wrote:A da li je neko išao na ovu shiatshu masažu? Ja sam kupila kupon, ali nisam sigurna da li vrijedi otići ili da je dam nekome na poklon? :D

Shiatsu beton :mrgreen: , meni zao bilo sto nisam uzeo jos jedan kupon :thumbup:
Mmmm super, hvala. Znači da ne poklanjam :)
Pitarrr82

#1752 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

Skockoloptica wrote:
Pitarrr82 wrote:
Skockoloptica wrote:A da li je neko išao na ovu shiatshu masažu? Ja sam kupila kupon, ali nisam sigurna da li vrijedi otići ili da je dam nekome na poklon? :D

Shiatsu beton :mrgreen: , meni zao bilo sto nisam uzeo jos jedan kupon :thumbup:
Mmmm super, hvala. Znači da ne poklanjam :)

Pa ono... necu se ja buniti :skoljka: ! Ne, u svakom slucaju otici ja planiram ubrzo ponovo...
mahalaš

#1753 Re: ekupon.ba

Post by mahalaš »

Trenutno radimo jedno istrazivanje na Ekonomiji u vezi ekupona, pa bi zamolio kome nije tesko da popuni anketu. Nece vam uzeti ni 2-3 minute :-D Anketa je prvenstveno namijenjena studentskoj populaciji, ali ne bi bilo lose da cujemo i ostala misljenja...

http://www.surveygizmo.com/s3/702310/3bd70bbca032

Unaprijed hvala
Ady88

#1754 Re: ekupon.ba

Post by Ady88 »

mahalaš wrote:Trenutno radimo jedno istrazivanje na Ekonomiji u vezi ekupona, pa bi zamolio kome nije tesko da popuni anketu. Nece vam uzeti ni 2-3 minute :-D Anketa je prvenstveno namijenjena studentskoj populaciji, ali ne bi bilo lose da cujemo i ostala misljenja...

Unaprijed hvala
Ovo 6 pitanje na prvoj stranici je suvisno ukoliko sam vec na 4 i 5 odgovorio potvrdno :run: a da ne pricam kako na drugoj stranici na 14 pitanje MORAM nesto popuniti iako ne strudiram jer mi ne dozvoljava da zavrsim anketu ako sve ne popunim :-?
madnessa

#1755 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Ady88 wrote:
mahalaš wrote:Trenutno radimo jedno istrazivanje na Ekonomiji u vezi ekupona, pa bi zamolio kome nije tesko da popuni anketu. Nece vam uzeti ni 2-3 minute :-D Anketa je prvenstveno namijenjena studentskoj populaciji, ali ne bi bilo lose da cujemo i ostala misljenja...

Unaprijed hvala
Ovo 6 pitanje na prvoj stranici je suvisno ukoliko sam vec na 4 i 5 odgovorio potvrdno :run: a da ne pricam kako na drugoj stranici na 14 pitanje MORAM nesto popuniti iako ne strudiram jer mi ne dozvoljava da zavrsim anketu ako sve ne popunim :-?
Kad sam došla do ovih nebuloza onda sam odgovarala samo da prođem. Koliko će mu anketa biti mjerodavna ne znam. Da ne kažem da fali opcija za odgovoriti (npr. i studiram i radim, a studiram po nekom drugom planu...). Ne znam šta se želi postići anketom, ali sama analiza pitanja djeluje da je autor nepripremljen za tematiku koju obrađuje. Da je samo čitao ovu temu bilo bi mu jasno čime su ljudi najviše nezadovoljni, pa bi se toga dotakao u anketi.

Al' eto nek mu je sa srećom...
Una ragazza

#1756 Re: ekupon.ba

Post by Una ragazza »

Losa anketa kolega :-?

Ja idem danas u Besic, nadam se da ok rade... :)
Gospoda Ministarka

#1757 Re: ekupon.ba

Post by Gospoda Ministarka »

Ima li iko prodati kupon za masazu iskoristiv danas?
Molim Vas :cry: :(
Cafe Camargue

#1758 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

AdnanSA wrote: Dvije pizze margarite i 2 dvije kole koštaju 11 KM na posebnoj ponudi.
Kolu plačaju 0.8 KM a prodaju je po 3 KM. Margarita košta 2 marke da se napravi ako ne i manje sa svim troškovima.
Nije ni čudo što ugostitelji vozaju dobra auta...
dodaj tim troškovima i cijenu rente objekta, cijenu režija, troškove plata...pa će ti bit jasnije zašto nabavljaju za 0,8 a prodaju za 3 ;-)
jaca-maca

#1759 Re: ekupon.ba

Post by jaca-maca »

Unaprijed hvala
Ja sam 4. godina, sta da kliknem? :lol:
AdnanSA

#1760 Re: ekupon.ba

Post by AdnanSA »

Cafe Camargue wrote:
AdnanSA wrote: Dvije pizze margarite i 2 dvije kole koštaju 11 KM na posebnoj ponudi.
Kolu plačaju 0.8 KM a prodaju je po 3 KM. Margarita košta 2 marke da se napravi ako ne i manje sa svim troškovima.
dodaj tim troškovima i cijenu rente objekta, cijenu režija, troškove plata...pa će ti bit jasnije zašto nabavljaju za 0,8 a prodaju za 3 ;-)
Hajde malo mi objasni to kako se formiraju cijene...
Kada radnja bude prdila prazna onda će da cijene idu dole.
Cafe Camargue

#1761 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

AdnanSA wrote:
Cafe Camargue wrote:
Hajde malo mi objasni to kako se formiraju cijene...
Kada radnja bude prdila prazna onda će da cijene idu dole.
pa očigledno ti nije jasno...
Pitarrr82

#1762 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

Kakav je ovaj restoran Maxi u Mercatoru?
chuchumbamayumbe

#1763 Re: ekupon.ba

Post by chuchumbamayumbe »

Od kada je ručak u Mercatoru 15km, pa ga sada nude za 6.5km?!
Jel ovo opet nekakva ublehana, ili na meniju nude dimljenog lososa i kavijar?!
Po čemu se razlikuje ovaj "business menu", od bilo kojeg drugog menu-a?!
Gospoda Ministarka

#1764 Re: ekupon.ba

Post by Gospoda Ministarka »

link wrote:
chuchumbamayumbe wrote:Od kada je ručak u Mercatoru 15km, pa ga sada nude za 6.5km?!
Jel ovo opet nekakva ublehana, ili na meniju nude dimljenog lososa i kavijar?!
Po čemu se razlikuje ovaj "business menu", od bilo kojeg drugog menu-a?!
vjerovatno racunaju sok 3KM, kolac 2 - 3, i jelo nategnu na 10KM. Za express restoran, nigdje veze cijena.
Inace taj express restoran drzi cijene kao da je u pitanju restoran sa Michelinovom zvjezdicom. :roll:

Dorucak od jednog kuhanog jajeta, dvije hrenovke i prstohvatom salate sam platila 5,5 KM :-) i rekla nikad vise.
karanana

#1765 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

valja li ova sol ista?
jeli ko bio prosli put?
sta se tude desava?
madnessa

#1766 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

karanana wrote:valja li ova sol ista?
jeli ko bio prosli put?
sta se tude desava?
Bila ja. Ostane ti sol u ustima, grlu i nosu. Mislim da je došlo i do želuca, jer sam imala onaj osjećaj kao kad popiješ sodu. Ne znam za efekte soli, jer sam išla u po ljeta i sinusi su radili sasvim ok. Planiram ići sada tokom zime da vidim kako će djelovati na sinuse.

Ugodno je i baš te opusti. Ako imaš problema sa spavanjem od dosade i ovih svjetala što se pale i gase, a i spore muzike ćeš garant zaspati... Bar ja jesam... Tu noć loše spavala, pa kad sam ovdje ostala sama međ' bijelim zidovima okinula hrkat naveliko... Probudila me teta kad je isteklo vrijeme... :lol:
Poslije ne bi trebao ni jesti ni piti pola sata.

Još da napomenem da ne oblačite tamnu odjeću, jer pored zaštite ostanu tragovi soli. Ja budala obukla se sva u crno i onda sam izašla van kao da sam pitu pravila... :oops:
Pitarrr82

#1767 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

Eeee kako bi mi danas dobro dosla ona Shiatsu masaza, sav sam ukocen :mrgreen:
Begova corba

#1768 Re: ekupon.ba

Post by Begova corba »

madnessa wrote:
Bila ja. Ostane ti sol u ustima, grlu i nosu. Mislim da je došlo i do želuca, jer sam imala onaj osjećaj kao kad popiješ sodu. Ne znam za efekte soli, jer sam išla u po ljeta i sinusi su radili sasvim ok. Planiram ići sada tokom zime da vidim kako će djelovati na sinuse.

Ugodno je i baš te opusti. Ako imaš problema sa spavanjem od dosade i ovih svjetala što se pale i gase, a i spore muzike ćeš garant zaspati... Bar ja jesam... Tu noć loše spavala, pa kad sam ovdje ostala sama međ' bijelim zidovima okinula hrkat naveliko... Probudila me teta kad je isteklo vrijeme... :lol:
Poslije ne bi trebao ni jesti ni piti pola sata.

Još da napomenem da ne oblačite tamnu odjeću, jer pored zaštite ostanu tragovi soli. Ja budala obukla se sva u crno i onda sam izašla van kao da sam pitu pravila... :oops:
Znači isplati se otići? meni su slanu sobu savjetovali zbog štitne i slabe cirkulacije, ali nisam nikad isprobala. Ako je baš dobra da kupim odmah 3 kupona?
Begova corba

#1769 Re: ekupon.ba

Post by Begova corba »

Pitarrr82 wrote:Eeee kako bi mi danas dobro dosla ona Shiatsu masaza, sav sam ukocen :mrgreen:
zbog tvojih komentara se nadam da će opet nekad na ponudi biti ta shiatsu masaža, svaki put kad nešto napišeš bude mi krivo što je i ja nisam uzela
Pitarrr82

#1770 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

Begova corba wrote:
Pitarrr82 wrote:Eeee kako bi mi danas dobro dosla ona Shiatsu masaza, sav sam ukocen :mrgreen:
zbog tvojih komentara se nadam da će opet nekad na ponudi biti ta shiatsu masaža, svaki put kad nešto napišeš bude mi krivo što je i ja nisam uzela

Ma necu je ja cekati vala, ionako imam popust u tom istom salonu tako da cu ovih dana otici... a fkt je :thumbup:
madnessa

#1771 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Begova corba wrote:Znači isplati se otići? meni su slanu sobu savjetovali zbog štitne i slabe cirkulacije, ali nisam nikad isprobala. Ako je baš dobra da kupim odmah 3 kupona?
Soli definitivno bude svuda po tebi i u tebi. Ne vidiš ti tu sol kada sjediš tamo nego više osjetiš strujanje zraka. Sve osim stolica je posuto solju i naravno da nešto dođe do tebe. Sa mnom je sve bilo uredu (disajni putevi, cirkulacija i to), pa nisam osjetila neki veliki napredak. Vjerujem da se treba više puta otići da bi se postigli neki efekti. Da je lijepo sjediti tamo, jeste, jer sam se opustila i zaspala. Sad ne znam da li bi se neko uspio opustiti da je još neko s njim u prostoriji, ali ja sam bila sama, pa sam uspjela i zaspati.

Cijena na ekuponu nije nešto velika, pa nije loše probati više puta, jer jedino tako možeš vidjeti da li ima nekog poboljšanja po pitanju štitne i cirkulacije. Od jednog tretmana ništa ne fercera, pa valjda to vrijedi i za ovo. Pošto imam probleme sa sinusima zimi će mi goditi slani tretman da ih pročistim. Obično ih naparavam slanom vodom. Vidjet ću da li će mi ovo pomagati.
Begova corba

#1772 Re: ekupon.ba

Post by Begova corba »

madnessa wrote:
Begova corba wrote:Znači isplati se otići? meni su slanu sobu savjetovali zbog štitne i slabe cirkulacije, ali nisam nikad isprobala. Ako je baš dobra da kupim odmah 3 kupona?
Soli definitivno bude svuda po tebi i u tebi. Ne vidiš ti tu sol kada sjediš tamo nego više osjetiš strujanje zraka. Sve osim stolica je posuto solju i naravno da nešto dođe do tebe. Sa mnom je sve bilo uredu (disajni putevi, cirkulacija i to), pa nisam osjetila neki veliki napredak. Vjerujem da se treba više puta otići da bi se postigli neki efekti. Da je lijepo sjediti tamo, jeste, jer sam se opustila i zaspala. Sad ne znam da li bi se neko uspio opustiti da je još neko s njim u prostoriji, ali ja sam bila sama, pa sam uspjela i zaspati.

Cijena na ekuponu nije nešto velika, pa nije loše probati više puta, jer jedino tako možeš vidjeti da li ima nekog poboljšanja po pitanju štitne i cirkulacije. Od jednog tretmana ništa ne fercera, pa valjda to vrijedi i za ovo. Pošto imam probleme sa sinusima zimi će mi goditi slani tretman da ih pročistim. Obično ih naparavam slanom vodom. Vidjet ću da li će mi ovo pomagati.
Kupujem, hvala puno :)
♥ Julianna ♥

#1773 Re: ekupon.ba

Post by ♥ Julianna ♥ »

madnessa wrote:

jedna žlica Vegete i taman u rernu poslije, pardon solarij :)
madnessa

#1774 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Begova corba wrote:Kupujem, hvala puno :)
Bit ćeš slana begova čorba. :lol:
♥ Julianna ♥ wrote:jedna žlica Vegete i taman u rernu poslije, pardon solarij :)
:lol: :lol: :lol: Marinirana madnessa. Predjelo Begova čorba... :lol: :lol: :lol:
anestezija123

#1775 Re: ekupon.ba

Post by anestezija123 »

Sta mislite o ovome? Je l' bio neko SLUCAJNO? :D

http://www.sarajevo-x.com/lifestyle/put ... 11110005#1
Post Reply