lejlamo wrote:AC_grom_DC wrote:[Na koje more Turci misle kada kažu AKDENIZ?
a- Egejsko more
b- Sredozemno more![]()
c- Jadransko more
1-27 1 pr.
geološke ere - olimpijske igre
lejlamo wrote:AC_grom_DC wrote:[Na koje more Turci misle kada kažu AKDENIZ?
a- Egejsko more
b- Sredozemno more![]()
c- Jadransko more
AC_grom_DC wrote:
geološke ere - olimpijske igre1-27 1 pr.
evo piće za bildera,aj žprilagodjena wrote: Pritoka rijeke Save u Slavoniji i Srijemu je ?
a- Mura
b- Bosut
c- Drava
[/quote]Koje se geolosko razdoblje dijeli na trijas, juru i kredu?lejlamo wrote:AC_grom_DC wrote:
geološke ere - olimpijske igre
ti reče da brišem sve što je viškaAC_grom_DC wrote:evo piće za bildera,aj žprilagodjena wrote: Pritoka rijeke Save u Slavoniji i Srijemu je ?
a- Mura
b- Bosut
c- Drava
čuj to za bildere...ma nekako mi previše drečavo majku mu![]()
mrtvaci - novine
1-47 1 pr.
nemoj brisat protivnike i preskoke ako je moguće da se ne zabunim ili da se ne moram vraćat stalno da vidim koliko ih je ostalo
nemam pravo na preskok, a mislim da je to mezozoik...dinosaurusi....i gmazovi kojekakvi....kenozoik je mlad...paleozoik nije garant...ama mezozoikAC_grom_DC wrote: Koje se geolosko razdoblje dijeli na trijas, juru i kredu?
a- kenozoik
b-mezozoik
c- palezoik
1-27 1 pr.
prilagodjena wrote: mrtvaci - novine
ti reče da brišem sve što je viška![]()
mrtvaci
nemam pravo na preskok, a mislim da je to mezozoik...dinosaurusi....i gmazovi kojekakvi....kenozoik je mlad...paleozoik nije garant...ama mezozoiklejlamo wrote: Koje se geolosko razdoblje dijeli na trijas, juru i kredu?
a- kenozoik
b-mezozoik
c- palezoik
1-27 1 pr.
imam preskok...ali, koliko se sjecam ne moze preskok iza preskoka...vec sam iskoristila u pitanju sta je akdeniz ...ili sam ja pogresno shvatilaAC_grom_DC wrote:
preskok plus - porijeklo riječi
1 - 16 1 pr.
lejlamo wrote:AC_grom_DC wrote: preskok plus
imam preskok...ali, koliko se sjecam ne moze preskok iza preskoka...vec sam iskoristila u pitanju sta je akdeniz ...ili sam ja pogresno shvatila
ok šefeAC_grom_DC wrote:
da, da....sve što je viška al broj protivnika i preskoka...e to nije viška![]()
Koja je od navedenih pjevačica umrla od predoziranja heroinom ?
a- Edith Piaf
b- Aretha Franklin
c- Janis Joplin
1-47 1 pr.
e sreca pa sam sigurna da je valja bugarska pjevacica , pa ako je ona i ovi drugi suAC_grom_DC wrote: Hristo Botev, Vasil Levski, Valja Balkanska - su poznati pripadnici kojeg naroda?
a- Makedonaca
b- Rumuna
c-Bugara
1-16 1 pr.
prilagodjena wrote:AC_grom_DC wrote: Koja je od navedenih pjevačica umrla od predoziranja heroinom ?
a- Edith Piaf
b- Aretha Franklin
c- Janis Joplin![]()
1-47 1 pr.
ok šefe

svi na galeriji znalilejlamo wrote:AC_grom_DC wrote: Hristo Botev, Vasil Levski, Valja Balkanska - su poznati pripadnici kojeg naroda?
a- Makedonaca
b- Rumuna
c-Bugara
sreca pa sam sigurna da je valja bugarska pjevacica , pa ako je ona i ovi drugi su....ok....znaci moze preskok iza preskoka...ali ne moze se traziti kada se odabere rubrika preskok plus
....zapamtih
ah, znala sam da nece niti jedan ispastiAC_grom_DC wrote: svi na galeriji znali![]()
znakovi - narodi svijeta
1-16 2 pr.
teme za mene?AC_grom_DC wrote:prilagodjena wrote:AC_grom_DC wrote: Koja je od navedenih pjevačica umrla od predoziranja heroinom ?
a- Edith Piaf
b- Aretha Franklin
c- Janis Joplin![]()
1-47 1 pr.
ok šefe
eto je Janis....
ša misliš jel tu haj?
1-41 1 pr.
islam - državni udariprilagodjena wrote: teme za mene?
Zijevanje je kod psa znak da je pas ?lejlamo wrote: znakovi
AC_grom_DC wrote:
islam - državni udari
1-41 1 pr.
izvini drago mi što sam naučio slike postavljat'
kada sam bila mala imala sam psa...jako dobro smo ga hranili, a on je zijevao..AC_grom_DC wrote: Zijevanje je kod psa znak da je pas ?
a- zainteresovan
b- gladan
c- zbunjen
1-16 2 pr.
lejlamo wrote: Zijevanje je kod psa znak da je pas ?
a- zainteresovan
b- gladan
c- zbunjen
prilagodjena wrote: islam
10 ih palo na zijevanju psaAC_grom_DC wrote:
jezici - romani
1-6 2 pr.
sumnjam na c ali nisam sigurna......molim preskokAC_grom_DC wrote:
Koji će melek prema islamskom vjerovanju puhanjem u rog (Sur) objaviti sudnji dan ?
a- Mikail
b- Džibril
c- Israfil
1-41 1 pr.