Ma uživam života mi. Serija je zakon. Ali eto svi nešto kritikuju i traže nedostatke, pa reko da i ja malo zasolim
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Mali_Vuk
#1751 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Što, pa baš je dobro tražiti logiku i očekivati prirodan slijed u seriji koja je bazirana na oživljavanju mrtvih
Ma uživam života mi. Serija je zakon. Ali eto svi nešto kritikuju i traže nedostatke, pa reko da i ja malo zasolim

- alibaba_i_30_godina
#1752 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Hajd' svemu se nekako moze progledati kroz prste, medjutim, moje pitanje je sta je sa svim zivotinjama?!
Zar i one nisu pokupile taj virus ili su mozda imune? Sta je npr. sa pticama? Zamislite kada bi one postale neke vrste zombija pa pocele napadati ovu nasu grupicu ... eh to bi mozda i bilo interesantno.
Sjecam se jedne scene iz filma Resident Evil (mislim da je treci dio u pitanju) kada Alice spasi ostale prezivjele od napada ptica.
Zar i one nisu pokupile taj virus ili su mozda imune? Sta je npr. sa pticama? Zamislite kada bi one postale neke vrste zombija pa pocele napadati ovu nasu grupicu ... eh to bi mozda i bilo interesantno.
Sjecam se jedne scene iz filma Resident Evil (mislim da je treci dio u pitanju) kada Alice spasi ostale prezivjele od napada ptica.
- ExNihilo
#1753 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Mislim da je ipak najnelogičnije to što, primjerice, nisu iskopali rov oko farme i živjeli sretno do kraja života 
- Averus
#1754 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
NeyDan wrote:Hajd' svemu se nekako moze progledati kroz prste, medjutim, moje pitanje je sta je sa svim zivotinjama?!
Možda virus ne utiče na životinje?
I u pravom životu postoji hejbet virusa koji ljude mogu ubiti, a životinje su imune na njih
a lijekovi? oružje? (ipak je moguće da neki ljudi naiđu kad-tad i pokušaju oteti farmu)Ellinor wrote:Mislim da je ipak najnelogičnije to što, primjerice, nisu iskopali rov oko farme i živjeli sretno do kraja života
- ExNihilo
#1755 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Vrlo jednostavno su mogli napraviti neki portabilni mostić (malo šira daska bi bila dovoljna) da prelaze preko rova 
- alibaba_i_30_godina
#1756 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moguce je i ukoliko je to slucaj gdje su onda sve zivotinje?! Ne bi morali lutati okolo trazeci hranu vec bi se mogli jednostavno baviti stocarstvom.NenjiA wrote:NeyDan wrote:Hajd' svemu se nekako moze progledati kroz prste, medjutim, moje pitanje je sta je sa svim zivotinjama?!
Možda virus ne utiče na životinje?
I u pravom životu postoji hejbet virusa koji ljude mogu ubiti, a životinje su imune na njih
Nesto sam zaboravio da li se ikako ijedna zivotinja pojavljivala u nekoj od epizoda, osim onog konja na pocetku?
- VenomousV
#1757 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
bile krave, pacovi, vjeverice daryl lovio...
- irac300
#1758 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
I kokoši.VenomousV wrote:bile krave, pacovi, vjeverice daryl lovio...
- Averus
#1759 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
i srna koju je Otis ubio kad je upucao Carla 
i konj na kojem je Rick dojahao u Atlantu...
i konj na kojem je Rick dojahao u Atlantu...
- dječak sa šibicama
#1760 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sve sve, ali ima metar dana da su skontali da je dovoljno namazati se zombijevim iznutricama i miran si, mozes kozaracko opaliti medju zombijima, nece te dirati... i oni opet kad idu u nepoznato, idu bez takve zastite.Ellinor wrote:Mislim da je ipak najnelogičnije to što, primjerice, nisu iskopali rov oko farme i živjeli sretno do kraja života
Ili ta odjeca, uvijek jedno te isto na njima, i sve ko novo samo prljavo. Kakav je to materijal...
- Skyfox
#1762 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Spoiler
Pozelio sam da Milton prezivi zadnju epizodu
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1763 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sto je spoiler ovo?Skyfox wrote:Spoiler
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
- Skyfox
#1764 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
zato sto ima jos ljudi koji nisu gledali zadnju epizodu...
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1765 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Njihova stvar. Neka ne citaju temu onda. Ovde pričamo o epozodi od prije 10 dana.
- Averus
#1766 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
un1ted wrote:Njihova stvar. Neka ne citaju temu onda. Ovde pričamo o epozodi od prije 10 dana.
ocigledno ljudi jos uvijek ne kontaju sta je spoiler
sad ja trebam otvorit' temu "Friends" i na njoj ne smijem nista spominjati jer neko mozda nije pogledao tu seriju
- ExNihilo
#1767 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Spoiler je spoiler bez obzira koliko epizoda/serije/film/knjiga bila stara, subjektivna stvar za svakog od nas, samo što je glupo da onaj ko nije pogledao, a uredno pročita temu, ronda i buni se zbog tih spoilera. Ako nisi pogledao/pročitao - nemoj ulaziti na temu.NenjiA wrote:un1ted wrote:Njihova stvar. Neka ne citaju temu onda. Ovde pričamo o epozodi od prije 10 dana.
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2![]()
ocigledno ljudi jos uvijek ne kontaju sta je spoiler![]()
sad ja trebam otvorit' temu "Friends" i na njoj ne smijem nista spominjati jer neko mozda nije pogledao tu seriju
-
brain bubbles
#1768 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
kao sto je Ajnstajn rekao, spoiler je relativan 
-
pogresan smjer
-
harrystefanou
#1770 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Awesome show..I've watched some season of this show..Too horrible..When i watch first time i was too afraid after watching 2 season..Too much horrible...
-
omar little
#1771 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ko o cemu, ljudi na ovoj temi o spojlerima

- Gandalf
#1772 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sezona je okončana i nema se šta više skrivati - za one koji je nisu pogledali, nek' ih je sram što dolaze na temu nepripremljeni
- mene najviše interesuje hoće li se desiti neko pomjeranje šetača gigantskih razmjera, kao na kraju 2. sezone kada su morali pobjeći sa farme - po pisanju nekih forumaša koji su pratili strip to se trebalo desiti u finalu 3. sezone, no nije se desilo, main event minule sezone je okršaj Rika i Guvernera gdje Guverner posisa veslo
nadam se da tog veseljaka više neće biti ( pretpostavljam na moju žalost da će dotični gospodin ipak iskočiti od nekuda u nastavku ).
I naravno postoji li ikakav nagovještaj ko stoji iza cijele apokalipse, uzroci iste, ko leta okolo u crnim helikopterima, šta se dešava u ostatku svijeta.....ne mogu da vjerujem da će priča do kraja ostati lokalizovana na našu malu grupicu i selendre po kojim lunjaju, da se neće nimalo globalizirati i dati nam veću sliku svih belaja
I naravno postoji li ikakav nagovještaj ko stoji iza cijele apokalipse, uzroci iste, ko leta okolo u crnim helikopterima, šta se dešava u ostatku svijeta.....ne mogu da vjerujem da će priča do kraja ostati lokalizovana na našu malu grupicu i selendre po kojim lunjaju, da se neće nimalo globalizirati i dati nam veću sliku svih belaja
-
SaPnA
#1773 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
mene interesuje koliko je rick bio u bolnici kad je shane iskljucio aparate i kako je prezivio
- ćiribiribela
#1774 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Gandalf wrote:
i mene to najvise zanima.
- ExNihilo
#1775 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Čini mi se da neko na temi reče - jedan vikend.SaPnA wrote:mene interesuje koliko je rick bio u bolnici kad je shane iskljucio aparate i kako je prezivio