to ti pricamLogovan wrote:plain vanilla wrote: pa nama je smijesno cim ne ispadnemo iz lige![]()
![]()
![]()
Eto obezbijedili ste opstanak taman da do kraja ne osvojite niti jednog jedinog boda.
zato uzalud dolaze ovi provokatori na temu, nama smijesno
Moderators: Charuga, Tomahawk11
to ti pricamLogovan wrote:plain vanilla wrote: pa nama je smijesno cim ne ispadnemo iz lige![]()
![]()
![]()
Eto obezbijedili ste opstanak taman da do kraja ne osvojite niti jednog jedinog boda.
Cilj ispunjenplain vanilla wrote: to ti pricam
zato uzalud dolaze ovi provokatori na temu, nama smijesno
Haj bujrum i ponesi sta slatkoplain vanilla wrote:
e vala u Ugljevik necemo![]()
bolje kod brace u Zenicu
moRe vala, sta hoces osim sebe da ponesem?kamen spoticanja wrote:Haj bujrum i ponesi sta slatkoplain vanilla wrote:
bolje kod brace u Zenicu
Orahaplain vanilla wrote:moRe vala, sta hoces osim sebe da ponesem?kamen spoticanja wrote:Haj bujrum i ponesi sta slatkoplain vanilla wrote:
bolje kod brace u Zenicu(moradoh
)
kamen spoticanja wrote: Oraha(sad sam morao i ja
![]()
)
Znaci ako hocu da probam baklavu,sloboda mora izboriti europuplain vanilla wrote:kamen spoticanja wrote: Oraha(sad sam morao i ja
![]()
)
![]()
dogovoreno, dolazimo Sloboda i ja, s tepsijom baklave
ha jakamen spoticanja wrote:Znaci ako hocu da probam baklavu,sloboda mora izboriti europuplain vanilla wrote:![]()
dogovoreno, dolazimo Sloboda i ja, s tepsijom baklave
jel ti to drago sto ces balkavu donijetiplain vanilla wrote:
osmijeh od uha do uhakamen spoticanja wrote:jel ti to drago sto ces balkavu donijetiplain vanilla wrote:
plain vanilla wrote:osmijeh od uha do uhakamen spoticanja wrote:jel ti to drago sto ces balkavu donijetiplain vanilla wrote:![]()
moze vala i kakav kolach, halal bilo
hahah, sta je sadkamen spoticanja wrote:plain vanilla wrote:osmijeh od uha do uhakamen spoticanja wrote: jel ti to drago sto ces balkavu donijeti![]()
moze vala i kakav kolach, halal bilo![]()
plain vanilla wrote:
hahah, sta je sad![]()
pa kontam da ne bude samo baklava, ho's li i sta modernije
makar jesenjikamen spoticanja wrote:plain vanilla wrote:
hahah, sta je sad![]()
pa kontam da ne bude samo baklava, ho's li i sta modernije![]()
![]()
sloboda sampion
nisi u Banovicima?todd_smith wrote:Ovo je proljetni dio sto se igra
sta cu tamoplain vanilla wrote:nisi u Banovicima?todd_smith wrote:Ovo je proljetni dio sto se igra