Cekaj malo... Prvo mi napises da mi matematika i statistika ne idu od ruke. Posto su matematika i statistika, za razliku od tvojih endless filozifiranja, vrlo egzaktne nauke za 5 min sam ti dokazao da mi itekako idu, a onda mi napises kako sam ja na to pogresno gledao. Sta se WTF ima pogresno gledati u recenici "izgleda da ti matematika i statistika slabo idu"???? Sad ces ti opet razvezati kako sam i ovo izvukao iz konteksta.Ateista wrote:goran16v wrote:
Taj si dio dobro izracunao, ali kao i sve na ovoj temi, gledas povrsno i ne ulazis u sustinu, ali evo i tu cu ti pomoci.
Kao prvo, kad pogledas vrijeme mojih postova, mozes vidjeti da su u radno vrijeme. Ne radim kao vozac i u to vrijeme sam u kancelariji, ali do posla i od posla idem autom kao i neka druga kraca i duza putovanja, u vrijeme radnog vremena jako rijetko tako da mogu pisati na forumu. Napomena, ovaj komentar se odnosio na to da od postova nemam kad da vozim i da vjerovatno lazem.
Drugo, kad bi malo bolje pogledao, vecina mojih postova je na temi "Za ginisa" i najvise ih je bilo do prije skoro dvije godine kada sam bio najaktivniji da ne objasnjavam sad zasto, a opet vecina tih postova su tacke i kratki postovi koji ne traze puno vremena. U zadnje vrijeme sam malo aktivniji jer se raspravljam sa tobom, a pitam se sto to uopste radim kad se pravis lud i povrsno citas ono sto piesm.
Naravno da je svima jasno, i bez tvog objasnjenja, da si kancelarijski filozof koji misteriozno nestane u petak u 4 i u velikom stilu se vrati u pon u 8. U to kako ti poslodavac tolerise da se 8 sati bavis filozofijom po forumima, a ne poslom, ne bih da ulazim... Sad dolazimo na bitno... Kao neko kome je profesija da 8 sati sjedi u kanc i koj je po svim definicijama vozac amater sa skromnom kilometrazom,znanjem (dokazano na forumu) i iskustvom, pokusavas da ubjedis nekoga kome je posao (bio) da 8 sati sjedi za volanom u suprotno!
E sad kad si vec profesionalni forum filozof i vozac amater, trebao bi kao takav poraditi na preciznosti izrazavanja misli i ideje jer sve i jedan tvoj post danas je poceo da je neko nesto pogresno protumacio ili izvukao iz konteksta. Ajd dobro da sam ja jedini, ali da nas 5 ne zna sta si htio reci, bogami nije do nas nego vec do tebe...